hej!! ja mam termin iui na ok 20.09. Ale nie wiem co mam robić bo mój M zaczął brać antybiotyk przez 2 tyg. Podobno nie za bardzo po chorobie w dodatku. Poradzcie co mam robić?
To ja też się dopiszę , 5 cykl starań @25.08-testuję 20.09. Tak jak wszystkie tu dziewczyny mam mieszane uczucia że niby się udało, ale ten apetyt tak mi dopisuje jak zwykle przed @, no a piersi jak zwykle przed @ powiększone...sama niewiem:(
Ja rowniez gratuluje i podpisuje sie pod tym co napisala kotkowa :) -- Blanca 17/11/2009 Aniołki 01.2012 5tc, 15.07.2012 8tc NADZIEJĘ MIEJ I W SERCU NOŚ CHOĆ SZCZĘŚCIE NADAL ODLEGŁE
jest dodatni, ale bardzo niski, powtorz bete po 48godz i jak rosnie to ok, a jak nie to pewnie to byla ciaza biochemiczna. -- Blanca 17/11/2009 Aniołki 01.2012 5tc, 15.07.2012 8tc NADZIEJĘ MIEJ I W SERCU NOŚ CHOĆ SZCZĘŚCIE NADAL ODLEGŁE
Witam, jestem tu nowa. Starania zaczęliśmy co prawda w sierpniu, to mój 1 cs przed pierszą ciążą, ale ponieważ mam z reguły długie cykle, nie wiedziałam czy się dopisać do "majoweczek 2009" czy do wrześniowych starań ;-). Na razie czekam na @ (dziś 28 dc), a testować będę 9 września i
Synuś MIESZKO urodzil sie 29-09-2009 o godz. 1,20 waga: 3550 kg, 57 cm ;-) Pozdrawiam wszystkie mamy wrzesniowe ;-)
Hej dziewczyny, zapraszam Was na forum dzieciaczkó z września 2009 :) Jest nas tam całkiem sporo :) tu macie adres : forum.gazeta.pl/forum/f,86383,Wrzesniowe_mamy_2009.html -- http
Sa tu moze jakies oczekujace mamusie z wielkim finalem we wrzesniu??? Ja swoj brzuszek nosze juz prawie 6mies a Juniorek przyjdzie ok 20.09 w szpitalu w Droghedzie...Macie podobny termin?Jak tam u Was? Podzielcie sie... Pozdrawiam wszystkie ciezaroweczki z calej Irlandii-3majmy sie razem:)
Nie wiem czy dobrze trafiłam ale może tu mi ktoś coś podpowie bo z lekarzami jakoś nie mogę się dogadać. Staramy się z mężem od marca, a tu nadal nic. Mam 36 lat...tak wiem, że trochę późno wzięliśmy się do roboty ale jakoś się wcześniej nie składało :-) Wcześniej brałam tabletki ( yasmin ), nie
witam po weekendzie a mi mineły własnei płodne i teraz będę czekać a raczej nie czekac by przyszła @ aczkolwiek nie nastawiam się by zaszła jakoś tak aaaa mam nadzieję że do konca roku może się uda a w ogóle u nas w rodzinie to bocian się pomylił :P bo moja przyszła szwagierka w ciązy no i w
tu masz wszelkie info o spotkaniu i mapke: klubkangura.com.pl/njus/wrzesniowe-spotkanie-w-warszawie-edukado-20-09-g11 -- Gosia Maja: 26.03.99; Maciek: 14.02.05; Michał: 27
Przyznasz,że raczej sa tym zainteresowane mamy wrzesniowe,a nie ogólnie mamy. Więc watek wrzesniowy jest jak najbardziej na miejscu na reklamę Twojego forum Po drugie mozesz info o swoim forum zamieścic tutaj