1 364 wyników w czasie 207 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Sylwester 2010/2011

Ciekawe kto w Baronie fajna knajpka tylko żeby zespół był trafiony.

Re: Sylwester 2010/2011

Zespół DX muzyka na prawdę na żywo czterech facetów i wokalistka gwarancja super zabawy

Sylwester 2010/2011 (początek wątku)

"Sołtykowski Dworek" zaprasza na Bal Sylwestrowy z zespołem muzycznym. Oferujemy 5 dań gorących, 10 przystawek, a la stół wiejski, napoje ciepłe i zimne, poczęstunek szampanem, pokaz fajerwerków, możliwość powrotu z balu busem. Telefon 512-207-368. Zapraszamy.

ale beszczelna reklama. Na tych forach sami własciciele. Nie stac Panstwa na inna reklamę np. w mediach

Zapraszamy na Bal Sylwestrowy 2010/2011! W ofercie: - 4/5 dań gorących, - zakąski zimne, - przystawki, ciasta, owoce - Napoje gazowane, asortyment soków, woda mineralna, kawa i herbata - alkohol 0,5l/para, lampka szampana Zabawa przy super Zespole muzycznym (w trakcie imprezy

Zespół na Sylwestra 2011 (początek wątku)

www.zespol-marton.pl Zespół tworzą 3 osoby. Kontakt osobisty pod tel. 512 226 012

My idziemy do Czosnówki,mamy 7 par.Tam gra System,super zespół,polecam. cena chyba 390zł.Byliśmy wszyscy tam na weselach i nam najbardziej tam odpowiada.

Możecie coś polecić na tegorocznego Sylwestra? Chodzi mi o coś ala bal, w sali z klimatyzacją, z dobrym jedzeniem i oczywiście w przyzwoitej cenie. I gdzie chodzą w miarę młodzi ludzie ;) Nie chciałabym średniej ok 50lat ;) Znacie coś?

Serdecznie zapraszamy na bal sylwestrowy w Mistral Club`ie W cenie biletu CATERING w postaci - dwóch ciepłych dań -zimnej płyty - kompozycja wędlin, serów, koreczków - deseru- coś na ząb - napojów- 0,5l wódki (na parę) sok owocowy, coca- cola.. więcej informacji oraz dokładne menu na

proponuje sylwester w szkole nr 6 na os. Rusa tanio ok 350 za parę ( w innych lokalach jest 190 od osoby) i bardzo przyjemnie w tym roku gra zespół 5 osobowy a jedzenie ma być robione przez firmę cateringową - polecam

Chcemy ze znajomymi wybrać się na tzw Sylwestra w Poznaniu lub bliskiej okolicy ale nie wiemy gdzie można liczyć na dobra zabawę, smaczne jedzonko za nie wygórowaną cenę? Ktoś wspominał o Fosforach w Luboniu ale nie wiem gdzie to jest ani nie mogę znaleść strony internetowej

Zapraszamy na sylwestra 2010 r. Zapraszamy na wyjątkową imprezę sylwestrową w restauracji Piccola Italia. Dla naszych gości przygotowaliśmy wyjątkowe atrakcje. Imprezę poprowadzi DJ Edgar Gomez. Zaserwujemy Państwu niesamowitą mieszankę kulturową, włoskie smaki przeplatane gorącymi rytmami

Hotel *** Locomotiva zaprasza Sylwester 2010/2011 Locomotivą dookoła Świata Cena 550 zł/para *przy wpłacie do końca listopada 500 zł/para O dobry nastrój pasażerów pociągu dookoła świata zadba konduktor Dj Jacky Szef kuchni H***&R Locomotiva zabierze swoich Gości w kulinarną podróż dookoła

sylwester 2010/2011 (początek wątku)

Hej mam pytanie, gdzie bawicie sie na tegorocznego sylwestra? jaka zabawe polecacie w ostrowie? Gdzie mozna sie w ta noc bawic w ostrowie, zeby nie siedziec w domu?

1 2 3 4 5 6