wybitniemondry napisał: > qqbek napisał: > > Tak, wpierniczyłem się raz, zmęczony, na nieswój pas i spowodowałem wypad > ek. > > Nie swój a nie nieswój, tłumoku zmęczony. Jesteś tu od paru miesięcy, choć może byłeś wcześniej (pod 100 innymi nickami) a qqbek
Dziewczyny potrzebuje wyjechać sama na kilka dni. Jestem zmęczona przebodzcowana i potrzebuje chwili dla siebie. Znacie jakieś fajne miejsce w okolicy do ok 100 km od Katowic? Jakiś hotel ze spa i dobrym jedzeniem
Po prostu działam na 100% mimo, że jestem zmęczona, nie daje poznać. A jestem zmęczona, bo bardzo słabo śpię od lat. A czasem mam bardziej intensywny czas. Miałam takie ostatnie dwa miesiące. Trzymało mnie w pionie, że potem odpocznę. Stąd ten pomysł, że jak wyreguluje sen, to zwykle obowiązki
Rodzice w 100% winni to jak zazdrość o penisa. Ano. Niestety ten pogląd zdążył przesiąknąć do powszechnej świadomości, teraz oczekiwania wobec rodziców są wręcz kosmiczne. Mają być zawsze na chodzie, mieć zdolności prekognicji, nigdy nie chorować, nie być zmęczonym,...
babsztylem zirytowana, zmęczona :( Współczuję facetowi takiego głupola w domu.
moja mama była seniorką od ok 45 rż - wtedy sama o sobie mówiła : jestem już za stara ( na zabawę z wnukiem), jestem zmęczona, ja mam 100 lat i nie mogę ( do wnuczęcia które chciało się bawić) zdecydowanie inaczej zrozumiała słowa marii czubaszek "Każda kobieta powinna w pewnym wieku ustalić… ile
No zmęczenie głównie jak mi dokuczaja te przeskakiwania serca. Mam wtedy zawroty glowy, uczucie braku sił. Człowiek taki skołowany i puls do 100 bo ciśnienie zazwyczaj w normie
Miałam jechać obligacji Malbork, ale sobie daruję, bo jutro zaczynamy nasz wyjazd urlopowy i 5 h w aucie muszę przetrwać, a to dużo dla nas i już jestem zmęczona na samą myśl 😅 Zebrałam borowki i maliny, zabutelkowalam 11 buteleczek soku i nie gotowałam jakoś nic. Jak rwalam owoce, to starszy
Idźcie na inne fora, tam gdzie Was potrzebują. U mnie raczej dla was miejsca już nie ma. Zmęczyliście mnie do imentu, taniarada vel 100 nicków i ten e-zybi vel ileś nicków mniej.
chatgris01 napisała: > Nosiłam dużo, dopóki wyglądałam w czerni jak milion dolarów. Po przekroczeniu 5 > 0 zauważyłam jednakowoż, iż czerń przy twarzy powoduje, że wyglądam na zmęczoną Czarny też bywa w różnych odcieniach. Ten rich black jest bardziej kontrastowy i mi w takim