) Kalendarz tu: wargamingstore.eu/products/world-of-tanks-2017-wandkalender-german Wysyłają do PL Jeszcze ponoć fajna jest planszówka WOT - dodatkowo jest w niej kod na jakiś czołg.
tytułowy M4A3E8 posiada "shurtzen" w postaci symbolicznyc > h okrą > > glaków na kadłubie http://bloodofkittens.com/wargaminghub/2013/01/14/flames-of-war-tank-stowage/ Real foto. Ostatnie zdjęcie. pzdr -- patmate
. www.nytimes.com/2013/02/12/world/middleeast/Women-Praying-at-Western-Wall-Detained.html?_r=0 -- At least 960,000 Jews were killed in Auschwitz. Other victims included approximately 74,000 Poles, 21,000 Roma (Gypsies), and 15,000 Soviet prisoners of war; United States Holocaust Memorial Museum www.ushmm.org
misza_kazak napisał: > Niejaki Sergej Burkatowskij (SerB) - glowny gejm-dizajner World Of Tanks niedaw > no na forum gry powiedzial ze w plnanach na przyszlosc (raczej na 2014 rok) jes > t odrebny polskie "drzewo" czolgow. > Jak powiedzial - jednym z glownych problemow jest
Pewien profil na facebooku rozdaje kody do zamkniętej bety gry World of Warplanes (twórców World of Tanks). Więcej info tutaj: www.facebook.com/nienagrani ja już pogrywam! :brawo::brawo::brawo:
Ludzie tak na serio czy trolling trwa? :sciana:
mój eamail to sauron2012@o2.pl wyślij na ten eamail kod ;)
login.ign.com/prime/promos/world-of-tanks/preview/ kliknąć w "ALREADY A Prime MEMBER? LOG IN NOW!' zalogować się i dać mi kod jaki tam otrzyma? dostane parę bonusów w grze lub jeśli ktoś gra w WoT to może sam skorzystać. Nic to nie kosztuję. Jedynie minutkę czasu ;) ucieszył bym się gdybym dostał dwa takie kodziki. Nie stać mnie na premium a
swoim domu. CD-Action z pierwszą na świecie recenzją Wiedźmina 2 już 10 maja. Pełne wersje to Resident Evil 5 PL, GT Legends, Sam & Max: Sezon 1 PL oraz klient do gry Mythos. Z gadżetów będzie dwustronny plakat (z jednej strony Wiedźmin z drugiej World of Tanks) oraz kod na DLC do Wiedźmina 2, który