1 981 wyników w czasie 4 123 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Sok z czerwonych buraków z kartonu

." parenting.pl/gwozdzie-w-jablkach-uzupelnia-poziom-zelaza-niebezpieczny-trend-ktoremu-nie-mozna-ufac S. -- ***** ***

Re: Poziom Fe a ferrytyna

Myślę, że ten artykuł może Cię zainteresować zakupto.eu/artykuly/jaka-forma-zelaza-jest-najlepiej-przyswajalna

Re: Drastycznie niski poziom żelaza-CO MI JEST?

Może ten artykuł Cię zainteresuje? zakupto.eu/artykuly/jaka-forma-zelaza-jest-najlepiej-przyswajalna

Zdjęcia:

Re: Punkt widzenia

z Marmuru albo Czlowiek z zelaza. Ukazuje syntetycznie losy polakow miedzy prawdziwa polskoscia a korupcja narzucona jej przez obce mocarstwo I wroga ideologie. Trzeba wykazac odwage I poswiecenie. Dla Niemcow to moze byc Die Verlorene Ehre der Maria Braun, Werner Fassbinder. Losy Niemcow w

Re: Okres dziewczynki.

Tez ongis mialam bardzo obfite miesiaczki trwajace po 9 dni. I caly czas za maly poziom zelaza, na granicy anemii. Ale nie mialam ich co 19 dni, a okres dostalam przed 14 urodzinami! Idz do lekarza- ginekologa na poczatek, to nie jest normalne i nie jest dobre dla tak mlodej dziewczyny

Re: Wątróbka- niskokaloryczna

A pasztety? Zreszta watrobka usmazona na lyzce oleju to naprawde nie az tak duzo kalorii. Do tego micha zielska z ziafnami i pietruszka i obiad jak ta lala. Ja na poziom zelaza polecam kazdemu swiezy sok lub zakwas z burakow. Bardzo ladnid niektorym podnosi hemoglobine.

Wątróbka- niskokaloryczna (początek wątku)

Zamierzam jeść w celu podniesienia poziomu zelaza a raczej zapobiegania niedoborom. Jestem akurat po kilkumiesięcznej kuracji i chciałabym zapobiec ponownej utracie zelaza. Lubię wątróbkę smazoną z cebulą, ale unikam takich tuczących potraw. Znacie fajny przepis?

Re: Podwyższony poziom zelaza - hematochromatoza?

Hemochromatozy nie diagnozuje się w zależności od poziomu żelaza. Podwyższony poziom żelaza może się zdarzyć po wysokich dawkach wit­a­miny C, alko­holu czy czer­wonego mięsa. Czasem też po suple­men­tach diety czy antykon­cepcji. Taki sporadyczny skok poziomu żelaza to nie jest hemochromatoza

Podwyższony poziom zelaza - hematochromatoza?? (początek wątku)

Czy ktoś z Was mógłby podpowiedzieć, od jakich wartości dot. zelaza można stwierdzić hematochromatoze? Mój wynik to 153, normy 37,0-145,0. Wiem, że leczy się to upustami krwi.

Wyniki tarczycowe i przeliczone na %, pomozcie (początek wątku)

dokuczaja... TSH: 1,880, normy w laboratorium: 0,280-4,300 FT3: 4,01, normy: 2,00-4,40 kalkulator: 83,75% FT4: 1,32, normy: 0,93-1,70 kalkulator: 49,35% Podwyższona prolaktyna: 29,66 normy: 4,79-23,30 Podwyższony poziom zelaza: 153,0 normy: 4,79-23,30 Co mogą oznaczać te wyniki i czy to mogą

Moje wyniki w %, proszę o pomoc (początek wątku)

,280-4,300 FT3: 4,01 normy: 2,00-4,40, kalkulator: 83,75% FT4: 1,32 normy: 0,93-1,70, kalkulator: 49,35% Podwyższona prolaktyna: 29,66, normy: 4,79-23,30 Podwyższony poziom zelaza: 153,0 normy: 37,0-145,0 Jak mam interpretować te wyniki? Zle się czuje, ale mieszcze się w normach jeśli chodzi o

Re: Tranexamic- czy ktoś stosował i z jakim skutk

Dzięki dziewczyny. Mnie tez zalecono przy obfitych miesiączkach. Dla mnie nie jest to taki problem, jeden dzień wlaściwie jest trudny, jakoś daje radę, Chociaz faktycznie gdyby wypadło podczas urlopu, to taka pomoc byłaby przydatna. Lekarz zalecił poniewaz mam niski poziom zelaza. Tabletki toleruję

1 2 3 4 5 6