Forum Sport Piłka nożna
ZMIEŃ
      artur boruc

artur boruc

(10 wyników)
    • Tak trzymac! Posiedzisz w wieku 35 lat jak Dudek. Teraz graj. Nie badz jak Kuszczak czy Fabianski! Oni jaj nie maja! Zyja nadziejami na gre od lat a wiadomo, ze zaden z nich nie bedzie gral w 1 skladzie bo sa za cienky i jakby byli dobrzy to by juz grali!
    • tyle głupot w jednym tekście to tylko w gazecie.Jak fani legi[boruca[] z gazety dowqiedzieli saie o kontuzji freya to szajba im odbila na dobre.Nawet przecietny do tej pory[wedlug nich]frey bronil fenomenalnie.Boruc podfobno kiedys byla to europejska czolowka,chyba w kategoriii rb lub miszy.Przerżnal Polsce M S Celticowi puchar[babole z Austria]o tym nikt dzis nie pisze.Oby Boruc dotrzymał słowa i już w reprezentaqcji nie zagral.
    • I to jest dopiero profesjonalista- ten chłopak jeszcze dużo osiągnie na zachodzie...
    • wiem, ze Artur ma swoich zwolennikow jak i tych, ktorzy w jego umiejetnosaci wierza jakby mniej... z kazdym meczem zblizam sie do tych drugich... w meczu z Chorwacja nie wychodzil do prostych dosrodkowan! niektore pilki fruwaly mu pol metra przed glowa!! bardzo zle wybijal pilke po podaniu od obroncy - niecelnie, niepewnie, na aut, jakies podcinki, ktore ledwo za pole karne wylatywaly.... dosyc prosta pilke lapal dwa razy, bo upadajac ja zgubil... nie do konca jestem przekonany do jeg...
    • słyszałem w Trójce, że pomimo dramatu rodzinnego Boruca z żoną zagrał, okazał sie profesjonalista. co z nią jest?
    • Kuszczak czy Boruc? Kto powinien bronić ? Może mecz z Kolumbią nam coś wyjaśni :) ___ Podwojenie depozytu w Betandwin! Postaw 100zl w Expekt bez ry(d)zyka! 50 Euro gratis od Bet-at-home - zarejestruj się bukmacherzy.250free.com
    • Artur, trzymaj się!
    • madrze gada. szacunek Artur dla Ciebie i samych sukcesow zycze
    • "Może tylko na ruch prawostronny" . No nie do pomyślenia, jak ci Wyspiarze mogą tak się poruszać !
    • Głosujcie na najlepszego piłkarza roku 2005 ! Głosujcie na dwóch piłkarzy - jednego wytypujcie który dostanie 2 pkt i drugiego który dostanie 1 pkt Oto 15 kandydatów: 1. Jacek Krzynówek (Bayer Leverkusen) 2. Artur Boruc (Celtic Glasgow) 3. Maciej Żurawski (Celtic Glasgow) 4. Tomasz Frankowski (Elche) 5. Łukasz Fabiański (Legia Warszawa) 6. Radosław Sobolewski (Wisła Kraków) 7. Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund) 8. Jerzy Dudek (Liverpool) 9. Grzegorz Piechna (Korona Kielce) 1...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się