Forum   im

im

(14 wyniki)
  • Witam. Chciałabym przekazać informację o jednym z nieuczciwych biur podróży, które nie płacą za wykonaną pracę. Jestem pilotem i rezydentką już od kilku lat i w październiku otrzymałam propozycję pilotażu wycieczki objazdowej po Turcji z biurem podróży Filiz tour z siedzibą w Warszawie. Pomimo braku możliwości legalnego zatrudnienia (bo właściciel nie chciał „tracić” dodatkowo pieniędzy, a w przypadku kontroli miałam udawać turystkę) zdecydowałam się na to zlecenie (mój dotychc...
  • Czy jest tu może ktoś, kto pracował na tege biura? Obługuje ono polskich turystów w Turcji dla takich biur jak Triada i Exim tours. Jeśli tak... byłabym wdzięczna za opinie o pracy dla nich. pozdrawiam Asia
  • Proszę mi powiedzieć tytuły dobrych książek ,albo stron internetowych, jakiś artykułów na temat zwyczajów, obyczajów w Turcji - poczynając od 13 wieku do współczesności. Jak oni żyli Ci mieszkańcy , jak wyglądało ich życie tak na co dzień. Kurde , żeby tak dostęp do jakichś tureckich kronik, opowiadań.Znam Turcję ,ale chcę poszerzyć swoją wiedzę.Z góry dziękuje
  • Wezyr już rozpoczął rekrutacje na sezon 2010 :) Powodzenia
  • Czy ktoś pracował dla tej firmy jako rezydent?? Może ktoś wie jak wygląda praca dla nich, jak biuro traktuje swoich pracowników?
  • Czy ktoś może "rzucić" jakieś informacje na temat tego, jak się pracuje z ITAKĄ na rezydenturze?Jakie stawki, warunki pracy?Czy warto jest wząć udział w ich szkoleniach rezydentów?Będę wdzięczny za odpowiedź! Pozdrawiam!
  • Witam :) Zwracam sie z pytaniem czy moze juz ktos wyjezdza z Wezyr'a do Turcji w tym roku (kwiecien)jako rezydent? Pozdrawiam, m.
  • Mam pytanie odnośnie biura Alfa Star: czy ktoś współpracował z nimi, jeśli tak to jakie wrażenia, jak przebiegała współpraca itp. Będę wdzięczna za wszelkie informacje, ponieważ mam podjąć pracę z nimi od kwietnia w Turcji. Z góry wszystkim dziekuję!
  • Witam:) dostałam zaproszenie na rozmowę do Rainbow Tours..Ktoś ma jakieś doświadczenia jako rezydent z tym biurem? Dzięki za wszelkie informacje;))
  • Ja piszac tą notkę chciałabym ostrzec wszystkie osoby zamierzające podjac wspolprace z tym biurem. Choc jestem poczatkujacym pracownikiem w sektorze turystycznym, z cala pewnoscia moge stwiedzic,ze jest to jedno z gorszych biur, jesli chodzi o zatrudnienie. I nikomu nie chcialabym zyczyc takich warunkow pracy jakie serwuje biuro Jettouristic...
  • Proszę o rzetelne wypowiedzi na temat pracy rezydenta dla Wezyra, (najlepiej osoby z doświadczeniem w tym temacie). Dużo złego zostało powiedziane na temat tej firmy, dlatego wolałabym, żeby wypowiadały się osoby, które pracowały dla tego biura (lub pracują), a nie tylko takie, które słyszały coś na ten temat (chyba, że mają informacje od b. bliskiej osoby, "z pierwszej ręki"). W tym roku lecę z tym biurem, więc spragniona jestem wszelkich informacji na temat tej pracy (oczywiście wszys...
  • Witam czy ktos leci do pracy jako rezydent z wezyrem pod koniec kwietnia? jesli tak to prosze o kontakt:) Moj numer gg: 7282345 Pozdrawiam Aneta:)
  • Gdzie nabyć książki - "Turkish odyssey" - A Cultural Guide to Turkey oraz "Blue Guide ", też o Turcji . Obie książki w języku angielskim. Bardzo prosze o podanie jakis namiarów. Z góry dziękuje. Czas mnie goni, jak wszystkich,hehehhe...... Komu w droge temu ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się