Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      star

star

(7 wyników)
    • Wybieramy się ekipą (8 osób - wiek 27 lat, bez dzieci) do tunezji do Hotelu medi Golf 4* z alfa star ale nigdzie nie możemy opinii na temat tego hotelu. Prośba - jeżeli znacie, byliście tam - proszę o opinie. Czy daleko do plaży, czy w pobliżu można gdzieś wyjść (czy są knajpki:)) czy hotel duży, bo na zdjęciu wygląda na taki kameralny i czy wszystkie pokoje są z widokiem na basen. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
    • Mam krótkie pytanko. Proszę podajcie gdzie znajduje sie postój luage (luaży) w starym Hammamecie czy w Yasmin ?? I czy luażem dojadę również do Souse ?? bo do Tunisu wiem że tak. Jeśli znacie koszty obu przejazdów - Tunis i Souse - bardzo proszę o podanie. Dziękuję z góry za odpowiedź.
    • my lecimy z selectours rano o 8 z Warszawy - hotel TOUR KHALEF raczej leniuchowanie i zwiedzanie na własna reke pozdrawiam
    • Hej Leci ktoś 13 sierpnia do tego hotelu, jak tak to ile bierzesz Euro na glowe na tydzień ? Ogólnie jakieś wskazówki co do tego miasta, napewno ktoś juz był i może cos fajnego polecić:)
    • wylatuje 13 lipca z biurem SELECTOURS do Chott Meriam...Tergui Club...moje pytanie ...czy ktos z Was tam byl? jakie warunki ?...czy daleko"od szosy";)..? jaka walute brac euro czy dolary ?
    • wybieram sie do Tunezji po raz pierwszy, preferuję hotel w centrum miasta, nie wiem czy w Sousse czy Hammamecie, proszę o podanie różnic w wyglądzie, atmosferze tych miast, a może nie ma żadnej różnicy, gdyż wyglądają tak samo? dziekuję Jola
    • czy komus zdarzylo sie, ze kilka dni przed wylotem biuro podrozy poinformowalo was, ze hotel nie potwierdzil dostepnosci miejsc, wiec biuro nie moze przeslac potwierdzenia rezerwacji, kaze czekac, ale najprawdopodobniej zaproponuje wam inny hotel????!!!! mam leciec 9.08 a przed chwila pani z travelplanet.pl poinformowala mnie, ze biuro alfa star nie otrzymalo potwierdzenia od hotelu i mam czekac do poniedzialku! ciekawe jaki inny hotel maja mi zaproponowac skoro na 9.08 praktyczn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się