Dodaj do ulubionych

Szkoda kuzynko, ze się nie odezwałaś przez lata.

11.09.23, 19:44

Cały sezon z Izką?
Pewnie z bańkę zarobisz.
Gratulacje.

Szkoda kuzynko, ze się nie odezwałaś przez lata.

Zajebiście mi kurwa smutno

www.polsat.pl/news/2023-09-07/slubne-pogotowie-najgorzej-przygotowana-para-programu/

Obserwuj wątek
    • tomek.400 Re: Szkoda kuzynko, ze się nie odezwałaś przez l 11.09.23, 20:04
      Zajebiście mi kurwa smutno

No wypiłem dzisiaj trochę
      no i co z tego?
      Dalej mi kurwa zajebiscie smutno
      A Izka niech sobie robi programy
      Wszystkiego najlepszego
      Jak się za kilka lat spotkamy to pewnie znowu się nie spytasz co u mnie słychać?
      Wszystkiego najlepszego Izka.

• tomek.400 Re: Szkoda kuzynko, ze się nie odezwałaś przez l 11.09.23, 20:29

Normalne to chyba za dużo powiedziane. Kilkanaście lat temu mama się z siostra ostro skłóciła chyba w Rozdrazewie.
      Normalne to chyba za duzo powiedziane. Na święto zmarłych Iza i Ola przyjechały w 90roku. Tak, ponad trzydzieści lat temu. Później już nie przyjeżdżały. W sumie nie wiadomo dlaczego. No, ale nie to nie. Nic na silę.
      Trochę jak w relacjach z moim ojcem. Brak zainteresowania to brak zainteresowania. Nie to nie . Nic na siłę.

• tomek.400 Re: Szkoda kuzynko, ze się nie odezwałaś przez l 11.09.23, 20:30
      >Na święto zmarłych Iza i Ola przyjechały w 90 roku.

Ostatni raz

• tomek.400 Re: Szkoda kuzynko, ze się nie odezwałaś przez l 11.09.23, 21:10

Ślubne pogotowie

Kolejne odcinki będą oglądane. Ale to takie odrobinę chore. Z jednej strony człowiek się cieszy, ze widzi bliską osobę, którą lubi. Tak, ja Izkę darzę sympatią. Miedzy mną a Olą i Izą nigdy nie bylo żadnych złych emocji, a z drugiej strony ponad 30 lat dziewczyny do Ostrowa nie przyjeżdżały. Iza przejazdem 11 lat temu.

Wiec powtórzę: z jednej strony człowiek się cieszy, ze widzi bliską osobę, ktorą lubi, a z drugiej strony żal, ze tak się rodzinne drogi rozeszły.
      Dokładnie tak jak w moich relacjach z ojcem. Było i minęło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka