tomek.400 11.09.23, 19:44 Cały sezon z Izką? Pewnie z bańkę zarobisz. Gratulacje. Szkoda kuzynko, ze się nie odezwałaś przez lata. Zajebiście mi kurwa smutno www.polsat.pl/news/2023-09-07/slubne-pogotowie-najgorzej-przygotowana-para-programu/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek.400 Re: Szkoda kuzynko, ze się nie odezwałaś przez l 11.09.23, 20:04 Zajebiście mi kurwa smutno No wypiłem dzisiaj trochę no i co z tego? Dalej mi kurwa zajebiscie smutno A Izka niech sobie robi programy Wszystkiego najlepszego Jak się za kilka lat spotkamy to pewnie znowu się nie spytasz co u mnie słychać? Wszystkiego najlepszego Izka. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.400 Re: Szkoda kuzynko, ze się nie odezwałaś przez l 11.09.23, 20:29 Normalne to chyba za dużo powiedziane. Kilkanaście lat temu mama się z siostra ostro skłóciła chyba w Rozdrazewie. Normalne to chyba za duzo powiedziane. Na święto zmarłych Iza i Ola przyjechały w 90roku. Tak, ponad trzydzieści lat temu. Później już nie przyjeżdżały. W sumie nie wiadomo dlaczego. No, ale nie to nie. Nic na silę. Trochę jak w relacjach z moim ojcem. Brak zainteresowania to brak zainteresowania. Nie to nie . Nic na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.400 Re: Szkoda kuzynko, ze się nie odezwałaś przez l 11.09.23, 20:30 >Na święto zmarłych Iza i Ola przyjechały w 90 roku. Ostatni raz Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.400 Re: Szkoda kuzynko, ze się nie odezwałaś przez l 11.09.23, 21:10 Ślubne pogotowie Kolejne odcinki będą oglądane. Ale to takie odrobinę chore. Z jednej strony człowiek się cieszy, ze widzi bliską osobę, którą lubi. Tak, ja Izkę darzę sympatią. Miedzy mną a Olą i Izą nigdy nie bylo żadnych złych emocji, a z drugiej strony ponad 30 lat dziewczyny do Ostrowa nie przyjeżdżały. Iza przejazdem 11 lat temu. Wiec powtórzę: z jednej strony człowiek się cieszy, ze widzi bliską osobę, ktorą lubi, a z drugiej strony żal, ze tak się rodzinne drogi rozeszły. Dokładnie tak jak w moich relacjach z ojcem. Było i minęło. Odpowiedz Link Zgłoś