lolo125 23.01.05, 16:07 Która według Was najlepsza, a która najgorsza knajpa w Stalowej - restauracja , pizzeria, pub, kawiarnia itd. Piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo125 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 24.01.05, 14:43 Widzę, że coś słabo z odzewem, więc może ja zacznę. Na plus : pizzeria Joker na Jana Pawła II w białych domkach, fajny klimat, dobre jedzenie (nie tylko pizza), obsługa ok, czasami odbywają się tam koncerty, klientela w różnym wieku. Na minus: restauracja Tawerna na Okulickiego (a może KEN ?) obok SDK. Właściwie ciężko coś powiedzieć o tym co serwują, bo .... po 15 minutach oczekiwania na kelnerkę która raczy przynieśc kartę wyszliśmy(dwie kręciły się po sali jakoś tak bez celu). Obsługa beznadziejna, nie zauważyli , ze czasy PRL już się skończyły? Wystrój też nieciekawy - ogólnie mówiąc zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
ats123 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 07.02.06, 17:57 lolo125 napisał: > Widzę, że coś słabo z odzewem, więc może ja zacznę. > Na plus : pizzeria Joker na Jana Pawła II w białych domkach, fajny klimat, > dobre jedzenie (nie tylko pizza), obsługa ok, czasami odbywają się tam > koncerty, klientela w różnym wieku. > Na minus: restauracja Tawerna na Okulickiego (a może KEN ?) obok SDK. Właściwie > > ciężko coś powiedzieć o tym co serwują, bo .... po 15 minutach oczekiwania na > kelnerkę która raczy przynieśc kartę wyszliśmy(dwie kręciły się po sali jakoś > tak bez celu). Obsługa beznadziejna, nie zauważyli , ze czasy PRL już się > skończyły? Wystrój też nieciekawy - ogólnie mówiąc zdecydowanie odradzam. bo ta knajpa jest po o zeby szef mogl poklepac kelnerki po d... i sie napic Odpowiedz Link Zgłoś
andriy77 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 24.01.05, 18:04 Ze względu na pizzę polecam Avanti, Corleone i Pokusę. Ze względu na klimat Joker, Max (na przeciwko Esso), Pokusa (bardzo dobra atmosfera na bro z kolegami), Tło (czasem bywają tam koncerty ale knajpa jest ogólnie droga). Ze względu na obsługę i na ceny polecam Corleone i Rusticę a także Hetmana na Ósemką. Jeśli chodzi o samą Ósemkę to odradzam z uwagi na drogi i słabej jakości browar, a także smak pizzy tamże się popsuł. W Da Grasso jest świetna pizza, a co ważne duża i tania (nie podają tam alkoholu). Odpowiedz Link Zgłoś
bartosowa Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 24.01.05, 20:25 A jak Wam się podoba Cinema Club? Odpowiedz Link Zgłoś
lilly10 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 28.07.05, 11:24 cinema ma fajny wystrój wnętrza, ale to nastoletnie towarzystwo mnie zniechęca. Z moimi 26 latami czuję się tam jak babcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 25.01.05, 19:46 a gdzie jest Da grasso? Odpowiedz Link Zgłoś
bartosowa Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 25.01.05, 21:32 Na Okulickiego, za WTC koło przejazdu kolejowego na Popiełuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 27.01.05, 19:41 dzieki już wiem bo się kumpla na g pytałem, ponoc całkiem sympatycznie tam jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilly10 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 08.02.05, 23:34 najgorsze są; Europejska (straszna dreszczownia, gdzie nie podają pustych szklanek bo kradną:)), Hutnik i dawne Alibi (teraz nie wiem jak sie nazywa bo z daleka omijam ze względu na obsługę). najlepszy Joker. Odpowiedz Link Zgłoś
bartosowa Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 09.02.05, 13:09 Muszę wziąć w obronę dawne Alibi, teraz Słoneczną. Byłam tam niedawno, obsługa jest bardzo miła, nie czeka się wieki na podejście kelnerki tak jak w Tawernie na przykład. No i kawkę podają w porcelanie z Ćmielowa:) Europejska podobno już nie istnieje, a w Hutniku nie miałam okazji jeszcze być. Co do Jokera, potwierdzam, bardzo fajna knajpka. Odpowiedz Link Zgłoś
malysmutek Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 25.01.05, 19:43 za moich czasow to osemka byla najlepsza:P Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 27.01.05, 19:36 no za moich czasów też! ale starzy jesteśmy:), ja najbrdziej lubię jokera, no a latem maxa( tylko to piwo 0,4 mnie denerwuje ) Odpowiedz Link Zgłoś
malysmutek Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 30.01.05, 20:34 no, czuje ze sie w oczach starzeje, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
muminek22 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 28.01.05, 12:54 A kto pamieta restauracjo-kawiarnię ARKADIA, STALOWIANKĘ oraz bary mleczne. To były czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
jegor333 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 04.06.05, 22:32 ja pamietam. Czasy byly, ale to se ne vrati Odpowiedz Link Zgłoś
filomaci Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 09.06.05, 11:06 a Słoneczna hmm, potem się jeszcze przepoczwarzała pod różnymi nazwami ale kelner Angelo to była klasa Odpowiedz Link Zgłoś
justyszda Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 18.07.05, 07:20 > a Słoneczna hmm, potem się jeszcze przepoczwarzała pod różnymi nazwami ale > kelner Angelo to była klasa Taaa, pamiętam, jak się nazywała "Słoneczko" kiedyś. Jednak dawne czasy wracają... Odpowiedz Link Zgłoś
justyszda Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 18.07.05, 07:21 > A kto pamieta restauracjo-kawiarnię ARKADIA, STALOWIANKĘ oraz bary mleczne. To > były czasy Do Stalowianki chodziłam na abonamentowe obiadziki... Jakie piękne i wielkie akwarium tam było... Odpowiedz Link Zgłoś
icecoffe Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 23.07.05, 14:22 No dobra. A jakiś klub, w którym nie tylko można zjeść i wypić ale i zatańczyć? Wiadomo, że sobota jest najlepszym dniem na takie wypady a tu wszędzie techno. Jest kilka miejsc i w każdym to samo. Szkoda, ze właściciele nie biorą pod uwagę nieco strszej młodzieży. Za mało wyobraźni, zamiast stwarzać sobie konkurencje mogliby podzielić to jakoś. W piątek odpoczywam po całym tygodniu a w niedzielę jakoś nie chce mi się uderzac na szaleństwa mając w perspektywie wstawanie w poniedziałek rano. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 21.01.06, 16:12 justyszda napisała: > > A kto pamieta restauracjo-kawiarnię ARKADIA, STALOWIANKĘ oraz bary mleczn > e. To > > były czasy > > Do Stalowianki chodziłam na abonamentowe obiadziki... Jakie piękne i wielkie > akwarium tam było... W latach siedemdziesiątych i osiemdziesiatych super danie w "Stalowiance" to placki po węgiersku a w "Hutniku" brizol lub rumsztyk z pieczarkami. W Hutniku jak czase " rzucili" Okocim albo Radeberger to było super.Były jeszcze kluby "Prometej" w ZDK " Energetyk " na Ozecie No i cos tam w Rozwadowie chyba Tapima , ale nie -Tapima to była w Tarnobrzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo125 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 28.01.05, 14:59 Co do barów mlecznych to reaktywowano Kaprys - cieszy się dużym powodzeniem jak chyba wszędzie bary mleczne (np.w Krakowie) :). W Arkadii kiedyś był podobno całonocny lokal ze striptizem. Stalowiankę pamiętam jak przez mgłę z dzieciństwa (a właściwie to neon na budynku). Odpowiedz Link Zgłoś
muminek22 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 28.01.05, 21:32 jak ja pamiętam Arkadia była ekskluzywnym lokalem cieżko bylo sie dostac bez marynarki ale była na poziomie póżniej troche zrobiła sie "mordownia" ale bylo zawsze bezpiecznie.Bardzo dobre były dancingi.Stalowianke pamiętam z dobrej golonki i piwa do którego nie dolewano wody. Był bar mleczny nie pamietam nazwy ulicy koło ul Narutowicz na przeciw w tamtych czasach Delikatesów. Koło Liceum tez przypominam sobie bar mleczny .Ale niestety czas troche zatarł pamięć najlepiej powspominać chodzącpo ulicach starej Stalowej Woli, może uda mnie sie wiosna. Pozdrowienia dla miłośników minionych lat tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 21.01.06, 16:14 lolo125 napisał: > Co do barów mlecznych to reaktywowano Kaprys - cieszy się dużym powodzeniem jak > > chyba wszędzie bary mleczne (np.w Krakowie) :). > W Arkadii kiedyś był podobno całonocny lokal ze striptizem. > Stalowiankę pamiętam jak przez mgłę z dzieciństwa (a właściwie to neon na > budynku).Pamiętam że na Kaprys mówiono "Syrpok" a była to niezła mordownia. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo125 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 29.01.05, 15:29 Na przeciwko Delikatesów na Narutowicza po drugiej stronie Staszica to własnie Kaprys, który jak pisałem znowu działa. Delikatesy są również w tym samym "co zawsze" miejscu na Narutowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
muminek22 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 02.02.05, 21:18 Dziękuje z przypomnienie naz ulic bo człowiek już nie pamięta starych nazw ulic.Jestem ciekawy czy Stalowa Wola posiada mapę miasta bo ta w internecie jest mało czytelna.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lolo125 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 02.02.05, 21:27 Najlepsza mapa w internecie Stalowej jest na stronie Urzędu Miasta. Wersję papierową mozna kupić w księgarniach, kioskach, stacjach benzynowych itd. Odpowiedz Link Zgłoś
muminek22 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 04.02.05, 19:11 dziekuje za infirmacje Lolo na ciebie można liczyc wdać że jesteś miłośnikiem Stalowej Woli może by powstało takie niformalne koło Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
animka2505 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 04.02.05, 20:12 Ja jestem Za :) Odpowiedz Link Zgłoś
muminek22 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 05.02.05, 08:42 Witam cię "animka2505" jeżeli posiadasz pocztę na tej stronie to zapraszam do korespondencji.Bardzo byłbym rad jeżeli bym mógł korespondowac z mieszkańcami Stalowej Woli. Jestem nieobecny w Stalowej Woli od 1968roku.Mój adres Muminek22.Czekam na odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_1975 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 25.02.05, 10:20 Ja najbardziej lubie MAX'a podoba mi sie wystroj, mogli by tylko puszczac fajniejsza muzyke, bo czasami jest beznadziejna, smakuje mi bardzo pizza w Osemce, a najlepsza sałatka grecka jest w Jokerze, natomiast nie lubie Pokusy, bo jest tam bardzo brudno i strasznie smierdzi papierosami. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo125 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 25.02.05, 18:11 Mogę jeszcze polecić Bajer, na szczęście nie jest okupowany przez "dzieciarnię", w przeciwieństwie do Cinemy. Odpowiedz Link Zgłoś
cobra427sc Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 15.03.05, 10:00 Witam!Chyba nie załapałem się na dyskusję na taki życiowy temat,ale dopiero dziś tu trafiłem:)Ale jeśli ktoś jeszcze tu zagląda,to ja mogę jeszcze polecić pub "Omega" na Siedlanowskiego.Fajne miejsce na piwko,tylko na weekend zawsze dużo dzieci okupuje stoliki...Ale poza tym fajny lokal,ma swój klimat,tylko trochę drogo,ale za to piwo nie chrzczone:) Odpowiedz Link Zgłoś
affichaga Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 20.03.05, 17:55 najlepszy jest bar FLAMINGO Odpowiedz Link Zgłoś
lolo125 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 19.05.05, 21:38 Z autopsji dorzucam jeszcze na plus: Galerię Tło fajny klimat i atmosfera ceny nie najniższe (ale bez przesady) dzięki temu bywalcy to raczej "starsza" młodzież :) i Da Grasso nie byłem, ale pizza chyba najlepsza w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
majka651 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 20.05.05, 21:57 Gdzie jest Da Grasso? Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 20.05.05, 22:22 obok "pomnika głupoty" Odpowiedz Link Zgłoś
maggs1 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 23.05.05, 17:01 Co to jest pomnik głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 23.05.05, 23:13 pomnikiem głupoty został nazwany jeszcze za budowy najwyzszy wieżowiec w Stalówce ten zlokalizowany w pobliżu torów i policji, ze względu na małe zainteresowanie mieszkaniami o takim metrażu jakie ten wiezowiec oferował,ogromne środki jakie pochłonął ten obiekt ( o wiele przekroczył zakładaną kwotę ), a także np brakiem sprzętu pożarniczego w Stalówce na ów czas ( nie wiem jak jest dzisiaj ), który mógłby ugasic pozar na najwyższych pietrach. Odpowiedz Link Zgłoś
tzipa Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 24.05.05, 18:10 "Kryjówka" w Rozwadowie i "Hetman" - plusy za dobre jedzenie, bardzo smacznie dają też zjeść w Romero. Plus za klimat dla "Billi". Odpowiedz Link Zgłoś
lolo125 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 24.05.05, 20:54 Gdzie są Hetman i Billa? - kurcze jakie to duże miasto, człowiek wszystkich knajp nie zna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rashpunka Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 01.06.05, 11:38 Witam:) Hetman jest na Wojska Polskiego, na pierwszym pietrze, nad ósemką -knajpą. A Billa tam gdzie Pokusa. Wedlug mnie najlepszą pizzerią jest Quattro, a znów pizza w Da Grassie kompletnie mi nie smakowała. W Hetmanie można pogadać spokojnie, jedzonko też dobre i nawet nie śmierdzi za bardzo papierosami. Tawerny nie znosze, bo jest jakaś taka sztywna, chciaż boksy mają fajne;) Pozdrawiam PS. Wg. mnie na forum jest mały ruch, bo trzeba sie logować i zakładac konto (to juz jest moje chyba z ósme konto z mailem:P) Odpowiedz Link Zgłoś
kruqs Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 01.06.05, 17:58 Wszystkie sa najgorsze !!! wszedzie dyskryminuja niepalacych !!!! nawet jak jest sala dla niepalacych to i tak smierdzi dymem papierosowym ... Odpowiedz Link Zgłoś
djvirusek Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 28.06.05, 13:06 A moim zdaniem dobry jest A&J choc czasami mozna za darmo dostac po buzi. Pizza oczywiscie najlepsza w miescie czyli Da Grasso (brak alkoholu i zakaz palenia) i niestety tylko pizza i jakies napoje. Co do Quatrro (w Rozwadowie) wystroj ok nieczuc papierosami (zakaz palenia). ale troche malo miejsca niekiedy i niema miejcu napicia sie browaru na swiezym powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
blackvader Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 30.06.05, 22:17 > Na minus: restauracja Tawerna ( lolo125) Le fajne sa te BOX-y :) Naprawde i miekkie siedzenia. Co do resty to faktycznie nic specjalnego. > za moich czasow to osemka byla najlepsza:P (malysmutek) hehe ... mysmy z pobliskiego liceum w klapkach na przerwach na piwo tam biegali :) > Ja najbardziej lubie MAX'a ( kasia_1975) JA nie przepadam ... nie smakuje mi ich piwo. Idrogie jaikies i w 0.4 *a moze dlatego mi nie smakuje ?:) NAjgorszy: Jadąc od al. JPII kolo WTC, przez przejazd kolejowy, za policja nalezy skrecic w lewo. Jakies 200 - 300 m dalej stoi taki blaszak! Tam pierwszy raz zobaczylem jak Zul bez jednej nogi i z rekami obcietymi w lokciach pije piwo... Nie, nie przez slomke :) Jedna "reka" przechyla stojaca szklanke do ust, druga lapie za dno i podnosie wypijajac browca naraz! W sumie bidny czlowiek. Ale do knajpy warto zajzec po drodze ... jest tam ciekawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilly10 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 03.07.05, 03:03 to on jeszcze żyje? (ten żul bez nogi i rąk) pamiętam go z dzieciństwa Odpowiedz Link Zgłoś
blackvader Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 03.07.05, 12:30 Rok temu jeszcze zyl :) Odpowiedz Link Zgłoś
blackvader Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 03.07.05, 14:19 A nie wiesz moze co mu sie stalo? W sumie nie dziwne ze sie stoczyl ... przeciez cos zniszczylo mu zycie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lilly10 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 06.07.05, 01:54 Upił się i położył na torach, bo to okropny alkoholik był i miał takie odbicia. Mama mi to opowiadała, ona go trochę zna. Odpowiedz Link Zgłoś
justyszda Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 18.07.05, 07:25 > Wszystkie sa najgorsze !!! wszedzie dyskryminuja niepalacych !!!! nawet jak > jest sala dla niepalacych to i tak smierdzi dymem papierosowym ... Calkowicie popieram! Precz z palaczami! Również nie uśmiech mi się po powrocie z knajpy prać ubrania, myć włosów itp... Pomijając już wdychanie tego wstrętnego dymu.... Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
leszczyk1983 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 01.07.05, 12:45 niewazne gdzie sie tylko z kim sie jest, czyz nie prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
blackvader Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 18.07.05, 15:39 > NAjgorszy: Jadąc od al. JPII kolo WTC, przez przejazd kolejowy, za policja > nalezy skrecic w lewo. Jakies 200 - 300 m dalej stoi taki blaszak! Ej ... chyba zamknęli mój typ na najgorszą knajpę ;-( przechodziłem tamtędy pare dni temu koło południa i kraty były zamknięte na kłódkę :-( Odpowiedz Link Zgłoś
bartekm76 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 18.07.05, 17:20 Tawerna - minus wielkiiiiiiii Hetman - plussssss Odpowiedz Link Zgłoś
lolo125 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 24.07.05, 19:53 Był ktos może w "nowej" Europejskiej na Poniatowskiego? Widziałem tylko , że na zewnątrz na szybach pojawił się napis - Przyjęcia weselne - i rysunki pary młodej. Obciach ma maksa, zapachniało remizą. Odpowiedz Link Zgłoś
bob-budowniczy Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 09.08.05, 14:51 Jak sama nazwa wskazuje nieźle można się sparzyć na Hutniku... Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkawodka Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 13.08.05, 18:56 na temat stalowowolskich knajp chetnie sie wypowiem- przesiadywanie w nich w czasie wakacji to moje hobby- poza wakacjami tez;p Quatro- ma najlepsza na swiecie pizze, tylko odkad jest w mostostalu nie ma tam piwa, ostanio pani powiedziala, ze lada dzien bedzie i po m-cu dalej nie ma. Rustika jest o jeden szczebel nizej w moim rankingu na najpyszniejsza pizze... Verona- wysmienita pizza... polecam:D Joker- swietny klimat, tylko o miejsca trudno.. Pokusa- smród, brud i żulerstwo.. Kiedys jakis koles tak sie nawalil, ze przewrocil moj stolik, wylal cale moje piwo, nie przeprosil, barman powiedzial, ze wezwie ocgrone aby go wyprosili, ale jakos ochroniarze nie dotarli... jedyny plus to bilard. Nie wiem jak jest w klubie Pokusa- teraz juz zamknietnym- pewnie po tym zalaniu.. podobno ma powstac pokusa z gogo.. ale to pewnie ploty. Billa- tez zalana, podobno jest do sprzedazy lub wynajecia- swietne sofy tam byly, no i bilard.. i lotki Bajer- czegos mi tam brakuje... I bylam tam kilka razy ale zawsze jakos humor mi sie psul jak tam wchodzilam... tak sennie tam jest;p Osiem- bilard, stoly strasznie nierówne, sprzet na absolutny minus, i lotki- nie działaja.. Max- oceniam poztywynie, jest klimat i raczej nie mozna narzekac. No i w zadnej knajpie poza 8 pizzeria nie ma REEDSA!!!!!!! a sorry- jest w maxie jeszcze ale za taka cene, ze sie nie liczy... No i w kazdej knajpie smierdzi fajami, poza Quatro oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
stalowianka Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 01.09.05, 15:14 jak już mam gdzies w Stalowej się wybrać to Max - chociaz ceny, aż głowa boli, ale za to oszczędzam parę tygodni i stać mnie na piwko hihihihi. Tło - suer klimat ale tez ceny wygórowane. Popieram że Pokusa to dno, człowiek czuje się jak w jakies pijalni, koszmar. A propo Pokusy, słyszałam że zamykają ?!?! To prawda???? Knajp jest kilka i to różnych pod względem jakości usług, ale za to pożądnej dyskoteki czy klubu muzycznego jak na lekarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
blackvader Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 03.09.05, 01:31 stalowianka napisała: > Knajp jest kilka i to różnych pod względem jakości usług, ale za to > pożądnej dyskoteki czy klubu muzycznego jak na lekarstwo A planeta to nie porzadna dyskoteka? Ja sie nie znam, bo na dyskoteki nie chodze, ale jak spotykam ludzi na studiach w Lublinie ktorzy slyszeli cos o Stalowej to 30% mowi o planecie. Co do klubow muzycznych to marzy mi sie rock pub. Rynek zwyklych barow jest juz chyba nasycony, takze czekac tylko az i takie lokale zaczna powstawac. Odpowiedz Link Zgłoś
hanko Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 02.09.05, 07:12 A pamieta moze ktos z was klub TOP-TEN :) tam to dopiero dyskoteki byly, wychowalem sie na nich. Ostatnio wznowili dzialalnosc, ale na dyskoteke przychodzi mlodziez zdecydowanie za mloda jak dla mnie ;). Moze jak sie wiesc rozniesie to wroca dawni klienci i klimat. I chyba jakis pub otworzyli na gorze ale nic na ten temat powiedziec nie moge bo nie bylem. Odpowiedz Link Zgłoś
stalowianka Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 08.09.05, 13:30 Dla mnie nie ma dyskotegi z prawdziwego zdarzenia w Stalowej... Planeta, no coż, byłam tam ze trzy razy, ale prede wszytskim nie ta grupa wiekowa wkoło :), a po drugie, wpuszczają tam tyle ludzi, że nie ma szans nawet to toalety dopchać się w pół godzinki, a na parkiecie tak tłoczno, że trzeba uważać, żeby z łokcia od kogoś nie dostać... Odpowiedz Link Zgłoś
megi852 Cinema Pub 08.09.05, 15:06 Tam sprzedają alkohol nieletnim, Młodzi po szkole z pobliskiej szkoły "budowlanki" licznie tam przychodzą i popijają piwko, osobiście byłam świadkiem, a Pani tam pracująca, a także Pan, nie spytali sie nawet o dowód osobisty a młodzi przyszli z plecakami. Co do Planety to rzeczywiście tam nie dbają o bezpieczeństwo, wchodzi tam za dużo ludzi, powinien ktoś sie tym zająć, dla dobra Wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
romn Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 14.09.05, 11:51 Najlepsza była jest i będzie "LOTNA" oczywiście tyko dla aktywnych, Odpowiedz Link Zgłoś
strompka Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 26.01.06, 19:59 Osobiście nie polecam Cleopatry (albo Kleopatry:)) w City Parku, "przemiła" pani z obsługi chciała mi zabrać talerz kiedy jeszcze jadłam to samo spotkało moją siostrę Odpowiedz Link Zgłoś
ats123 Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 07.02.06, 17:50 strompka napisała: > Osobiście nie polecam Cleopatry (albo Kleopatry:)) w City Parku, "przemiła" > pani z obsługi chciała mi zabrać talerz kiedy jeszcze jadłam to samo spotkało > moją siostrę A mi smakowalo i sie podobalo wszych oki Odpowiedz Link Zgłoś
inini Re: Najlepsza i najgorsza knajpa w Stalowej 06.04.06, 12:36 a jaki miala kolor wlosow ta "przemila" w kleopatrze?? :) ja uwazam ze joker jest spoko, w cinemie to czasem strach siedziec, rozne dziwne towarzystwo przychodzi, tlo jest spoko na romantyczny wieczor, pokusa jest ok jak w jokerze nie ma miejca bo tam jest troche za glosno i ciezko pogadac, do osiem na bilard nie polecam bo stoly sa krzywe, na bilard najlepiej na siedlanowskiego do burger bar pub, 2 stoly sa i fajnie sie na nich gra, kiedys fajnie bylo w omedze ale teraz to juz nie to co czasy siwetnosci Odpowiedz Link Zgłoś