Dodaj do ulubionych

cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjną...

02.06.05, 23:06
witamy,witamy,

tylko nie wiem czy nasz Januszek sobie poradzi z ripostami

czuję że teraz zagoszczą na tym forum inne tematy i propozycje
o !!! pierwszy już mamy
lecę po taczki ...i plany pod budowę
Obserwuj wątek
    • zamoscianin Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 02.06.05, 23:10
      Czuję w jakim kierunku pijesz... dotychczas tylko czytałem forum... ale diabli
      mnie już brali na to 'klerykalne uniesienie' Januszka. Trzeba nam przeciwwagi -
      ludzie nie składają sie tylko z różąńca i rączek do modlitwy... znaczną część ma
      również inne potrzeby. Nie jestem ani 'młodzieniaszkiem' ani 'zbuntowanym'.
      Potrzeba równowagi - ot co :-) To gdzie kopiemy ?
      • benia30 Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 02.06.05, 23:16
        ksfiona napisała:

> lecę po taczki ...i plany pod budowę

zamoscianin napisał:

>
        > To gdzie kopiemy ?

A ja myślałam, ze będziecie kogoś na tych taczkach wywozić, a nie budować i
        kopać :-)))
        • ksfiona Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 02.06.05, 23:24
          benia30 napisała:

> ksfiona napisała:
          >
          > > lecę po taczki ...i plany pod budowę
          >
          > zamoscianin napisał:
          >
          > >
          > > To gdzie kopiemy ?
          >
          > A ja myślałam, ze będziecie kogoś na tych taczkach wywozić, a nie budować i
          > kopać :-)))

Witam Cie Beniu ciepluteńko...
          Kiedy wracasz do Nas z tego Ślaska
          bo czuję że Ty wcale tam nie mieszkasz,tylko czasem wyjeżdzasz

A na pojeżdzenie taczkami to trzeba trochę jeszcze poczekać...
          za duza konkurencja sie robi ;)
          • benia30 Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 02.06.05, 23:32
            Po rynku jeździły już sanie, bryczki i riksze. Teraz trzeba koniecznie taczki
            wprowadzić!!!
            Pozdrawiam Ksfiono i uśmiecham się do Ciebie przyjaźnie :-)))))))))) całą gębą..
        • gitta Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 03.06.05, 09:52
          Jak widac na wyzej zalaczonym obrazku najlepiej nadajecie sie do intrygowania
          oraz modlenia sie prze oltarzem!
          • czuk1 Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 03.06.05, 13:55
            Strzelasz kulą w płot. m
      • ksfiona Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 02.06.05, 23:19
        zamoscianin napisał:

>To gdzie kopiemy ?
        kopiemy,kopiemy
        byle byśmy sami tam nie wpadli...
        • zamoscianin Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 02.06.05, 23:23
          lepiej wpaść ;-) ...
          niż wdepnąć :-D

Pozdrawiam
          • ubott.1 Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 02.06.05, 23:28
            Hmmm coz za ozywiona dyskusja, producenci taczek, łopat zacierają ręce.
            • ksfiona Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 02.06.05, 23:32
              ubott.1 napisał:

> Hmmm coz za ozywiona dyskusja, producenci taczek, łopat zacierają ręce.

ubociku,ty chyba nie zmieniłeś branży...zastanów się więć,bo niezła koniunktura
              sią szykuje
        • benia30 Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 02.06.05, 23:40
          ksfiona napisała:

> kopiemy,kopiemy
          > byle byśmy sami tam nie wpadli...

Kto pod kim dołki kopie...(to na pewno saper)
          • andzia311 Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 03.06.05, 07:28
            No prosze jak pieknie sie to robi.
            Ciekawe tylko ze tak na zawolanie zbiega sie to towarzystwo wzajemnej adoracji.
            Z moich statystyk wynika ze przytakuja ciagle te same nicki. Niektore ukazuja
            sie na forum okolicznosciowo wtedy gdy komus ordynarnie sie chce dolozyc.
            Tym ostanim oczywiscie wszystko wolno:-)
            Moje nieokielzanie nie ma sie nijak do WASZEJ PODLOSCI.
            • ksfiona Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 03.06.05, 08:38
              andzia311 napisała:

> No prosze jak pieknie sie to robi.
              > Ciekawe tylko ze tak na zawolanie zbiega sie to towarzystwo wzajemnej
              adoracji.
              > Z moich statystyk wynika ze przytakuja ciagle te same nicki. Niektore ukazuja
              > sie na forum okolicznosciowo wtedy gdy komus ordynarnie sie chce dolozyc.
              > Tym ostanim oczywiscie wszystko wolno:-)
              > Moje nieokielzanie nie ma sie nijak do WASZEJ PODLOSCI.

masz ciągle te same argumenty,i to Ty wałaśnie chyba przewodniczysz pewnemu
              towarzystwu-wzjemnej podłości,a raczej chyba jednostronnej

zauktualizuj lepiej swoją statystykę i sprowadż na prawdziwe tory swoje
              zmutowane spostrzeżenia
              bo wydaje mi sie że jak zwykle jesteś tendencyjna bardzo
              mam wrażenie że rzeczywistość w której żyjesz nie pozwala na ukazywanie
              tych emocji w normalnym świecie,jeżeli traktujesz to forum jako terapię
              psychologiczną to chyba Cię rozumiem...i tłumaczę

i wcale nie będę wygaszać Twojego niku

ładnie Cię zadorowałam???chyba

• koziorozka cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 03.06.05, 08:54
                Na żadne kopanie dołków sie nie wybieram. Wolę coś zbudować - na mocnych
                podwalinach, a nie na czyichś trupach. Ale za godzinkę, dwie, bo teraz to dla
                mnie za rano.

Księżniczko, sądzisz, że to następna jednostka? Ja skłaniam sie raczej do
                hipotezy, że to tylko nowy nick tej samej osoby.
                • andzia311 Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 03.06.05, 10:03
                  Przeciez juz wczoraj przyznalam sie ze to ja jestem zamoscianinem!
                  Wlasnego forum nie czytacie?
                  A tobie Fiona radze sie zajac soba a nie kuchenna psychologia.
                  Najpierw zacznij od siebie i zobaczysz jak parszywy masz charakter to w lustro
                  wiecej nie spojrzysz.
                  Chcecie innych argumentow a niby dlaczego zmieniliscie sie czy co?
                  • ksfiona Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 03.06.05, 10:08
                    ooo ale się wydarło nasze babsko!!!
                    tylko że taki atak jest właśnie oznaka Twojej słabości
                    i trzeba Ci naprawdę psychologa a nie regularnych sesji na tym forum
                    • andzia311 Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 03.06.05, 10:26
                      A jakie wyborne slownictwo - prawdziwie jak na ksiezniczke przystalo.

Moja wielkosca jest to ze sie przyznaje do slabosci:-)
                      • ksfiona Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 03.06.05, 10:38
                        andzia311 napisała:

> A jakie wyborne slownictwo - prawdziwie jak na ksiezniczke przystalo.
                        >
                        > Moja wielkosca jest to ze sie przyznaje do slabosci:-)

łatwo Ci sie do Twoich słabości anonimowo...
                        ale to i tak jest postęp, chyba trochę pomogło
                        widzicie nie rezygnujmy tak szybko z Andzi jej wszystkich wcieleń,(jak na
                        typowy przypadek schizofrenii przystało)
                  • zamoscianin Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 03.06.05, 11:57
                    Jesteś mną? A to Ciekawe... bo jakoś sobie nie przypominam. To może tak: napisz
                    tekst "jestem tobą;-)" i podpisz sie moim nickiem :-p
      • czuk1 Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 03.06.05, 13:54
        Po co Cię ......wać?.
        Załóż sklep, tyle jest wolnych lokali. Będziemy do znajomego
        zamościanina chodzic chętnie po zakupy. A wogóle dlaczego martwisz sie
        monopolo 1 sklepu , kupuj tam gdzie jest konkurencja i niskie ceny.
        m
        m
    • koziorozka Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 03.06.05, 10:59
      ja widzę Ksfionę, nikogo innego.
    • ksfiona chyba załapałam się na skasowany post, 03.06.05, 11:08
      -odpowadam więc na post którego nie ma,stan psychotyczny nadal się jednak
      utrzymuje...
      Dziwaczne słowa, odmienna struktura językowa i niespójność myślenia
      Schizofrenia zmienia normalne procesy myślowe. Mogą być one zwolnione,
      przebiegać wyjątkowo szybko lub w ogóle nie zachodzić. Chory w rozmowie
      przeskakuje z tematu na temat i wydaje się być zagubiony (zmieszany). Osoby ze
      schizofrenią mogą mieć kłopoty ze zrozumieniem innych i otaczającej
      rzeczywistości
      • ksfiona Re: chyba załapałam się na skasowany post, 03.06.05, 11:14
        ksfiona napisała:

> -odpowadam więc na post którego nie ma,stan psychotyczny nadal się jednak
        > utrzymuje...
        > dodaję tylko nie mój ;)choć to dla niektórych moze być względnością,oczywiście
      • andzia311 Re: chyba załapałam się na skasowany post, 03.06.05, 11:17
        To co napisalas bardzo pasuje do ciebie.
        Ale i ze mna jest cos nie wporzadku bo nie moge sie polapac czy ksfiona to ty
        czy janusz i czy janusz nie jest ubottem???
        • szczur1 Re: chyba załapałam się na skasowany post, 03.06.05, 11:24
          nie martw sie w twoim przypadku to normalne
      • szczur1 Re: chyba załapałam się na skasowany post, 03.06.05, 11:20
        czytalem ten skasowany post ksiezniczko przyznaje ze to znykle normalne andzine
        chamstwo co do diagnozy masz zupelna racje obcerwujac juz od dawna ten
        przypadek chorobowy wieki temu opisywalem jak go zdiagnozowalem i dzis moge
        jeszcze raz potwierdzic ze andzia piszac swoj skasowany post okreslila sie
        jednoznacznie twoj opis jednostki chorobowej pasuje mi jeszcze do jednej bardzo
        nawiedzonej osoby nie pisze o kogo mi chodzi bo sie jeszcze zarzadca obrazi
        • januszx Andziu, Szczurze... 03.06.05, 11:28
          daleko mi do obrażania -śmiało :-)

Szczurze, Andziu mam nadzieję ,że przytrafią się Wam same dobre rzeczy i ominą
          Was wszelkie choroby i tego Wam zyczę
          J
          • szczur1 Re: Andziu, Szczurze... 03.06.05, 11:32
            moze jesniej zarzadco bo nie zrozumialem
            • januszx Re: Andziu, Szczurze... 03.06.05, 11:42

Tu nie potrzeba dużo szczurzej inteligencji poprostu czytaj i się nie
              zastanawij zbyt dużo bo jeszcze przekombinujesz:-))
              Pozdrawiam
              • szczur1 Re: Andziu, Szczurze... 03.06.05, 12:09
                krotko bez zastanowienia aby nie przekombinowac mowiac zal mi cie zarzadco zal
                batdzo zal ale wiem jednak ze zal tu nie pomoze
                • januszx Re: Andziu, Szczurze... 03.06.05, 12:13
                  Nie przejmuj się Szczurze dam radę:-) trzymaj się
                  J
                • blotniarka.stawowa A w gorze niebieskie obloki :) 03.06.05, 12:29
                  Januszu, wczoraj i przedwczoraj byles w stanie tak wyjatkowego i nieziemskiego
                  uniesienia, ze juz sie zastanawialam, co wdychales z samego rana... Czy marycha
                  sie tak zaciagnales, ze na 2 dni wystarczylo, czy dymem z kadzidla :))?

A co do naszego dyzurnego schizo, to chyba tylko pare osob nie cierpi na
                  forumowa amnezje - reszta traktuje osobnika powaznie :(
                  • januszx A w gorze niebieskie obloki:) śliczne bałwanki:-)) 03.06.05, 12:43
                    Och Błotniarko miła jak śmiałem pisać o Bogu!?, o Jego Miłosierdzi o
                    modlitwie? ,czyż takich kwestii nie należy chować głęboku w sercu a nie
                    wyjeżdzać z nimi na forum publiczne!? , jeśli masz się lepiej poczuć niech
                    będą konopie , i nie przejmuj się Szczurem On z pewnością spadniena na cztery
                    łapy...
                    to racja dziś wyjątkowo piekne obłąki i upał mniejszy Dzięki Bogu...

i nie przesadzaj z szufladkowaniem Andzi, każdy z nas coś znajdzie w sobie jak
                    głęboko poszuka
                    Pozdrawiam wiosennie
                    J
                    • szczur1 Re: A w gorze niebieskie obloki:) śliczne bałwank 03.06.05, 13:07
                      urojenia z choroby czy chory z urojenia
                      • januszx Re: A w gorze niebieskie obloki:) śliczne bałwank 03.06.05, 13:35

mniemam Twoja zdrowa, szczurza inteligencja odpowiednio zakwalifikuje?
                        Pozdrawiam
                    • blotniarka.stawowa Januszu - wyjasnienie, juz teraz powaznie 03.06.05, 20:47
                      januszx napisał:
                      > Och Błotniarko miła jak śmiałem pisać o Bogu!?, o Jego Miłosierdzi o
                      > modlitwie?

Januszu, naprodukowales ogromna liczbe postow, wszystkie o katolicyzmie. Sam
                      temat wcale nie jest nieodpowiedni na forum, nie musi ono byc religjne by o tym
                      rozmawiac. W normalnym ukladzie dyskusje podjeliby ci, ktorych watek
                      zainteresuje, maja cos konstruktywnego do dodania, chca sie podzielic swoimi
                      uwagami i opiniami. Inni by go pomineli - czyli byloby tak, jak z kazdym innym
                      watkiem. Jednak wiesz, ze poruszenie tego tematu tutaj wlasnie jest woda na
                      mlyn...wiadomo czyj.

Jesli jakas idea/osoba/uczucia sa nam drogie i bliskie, nie eksponujemy ich tam,
                      gdzie jest stuprocentowa PEWNOSC, ze zostana zszargane i wysmiane (instynkt
                      zamozachowawczy). To jak swiadome rzucanie perel przed wieprze - i po co?
                      Rezultat - wulgarny wierszyk, ktory musiales wyciac i irytacja forumowiczow,
                      obrazone uczucia katolikow i zazenowanie innych...
                      • ksfiona Re: Januszu - wyjasnienie, juz teraz powaznie 03.06.05, 20:55
                        blotniarka.stawowa napisała:

> januszx napisał:
                        > > Och Błotniarko miła jak śmiałem pisać o Bogu!?, o Jego Miłosierdzi o
                        > > modlitwie?
                        >
                        > Januszu, naprodukowales ogromna liczbe postow, wszystkie o katolicyzmie. Sam
                        > temat wcale nie jest nieodpowiedni na forum, nie musi ono byc religjne by o
                        tym
                        > rozmawiac. W normalnym ukladzie dyskusje podjeliby ci, ktorych watek
                        > zainteresuje, maja cos konstruktywnego do dodania, chca sie podzielic swoimi
                        > uwagami i opiniami. Inni by go pomineli - czyli byloby tak, jak z kazdym innym
                        > watkiem. Jednak wiesz, ze poruszenie tego tematu tutaj wlasnie jest woda na
                        > mlyn...wiadomo czyj.
                        >
                        > Jesli jakas idea/osoba/uczucia sa nam drogie i bliskie, nie eksponujemy ich
                        tam
                        > ,
                        > gdzie jest stuprocentowa PEWNOSC, ze zostana zszargane i wysmiane (instynkt
                        > zamozachowawczy). To jak swiadome rzucanie perel przed wieprze - i po co?
                        > Rezultat - wulgarny wierszyk, ktory musiales wyciac i irytacja forumowiczow,
                        > obrazone uczucia katolikow i zazenowanie innych...

i to jest właśnie to...popieram w zupełności,
                        jeżeli kilka osób z towarzystwa wzajemnej adoracji zwraca Ci uwagę,to czas się
                        poważnie zastanowić nad sensem tej radosnej twórczości

chyba,że o to Ci chodziło,
                      • alfia Re: Januszu - wyjasnienie, juz teraz powaznie 03.06.05, 21:02
                        blotniarka.stawowa napisała:

> januszx napisał:
                        > > Och Błotniarko miła jak śmiałem pisać o Bogu!?, o Jego Miłosierdzi o
                        > > modlitwie?
                        >
                        > Januszu, naprodukowales ogromna liczbe postow, wszystkie o katolicyzmie. Sam
                        > temat wcale nie jest nieodpowiedni na forum, nie musi ono byc religjne by o
                        tym
                        > rozmawiac. W normalnym ukladzie dyskusje podjeliby ci, ktorych watek
                        > zainteresuje, maja cos konstruktywnego do dodania, chca sie podzielic swoimi
                        > uwagami i opiniami. Inni by go pomineli - czyli byloby tak, jak z kazdym innym
                        > watkiem. Jednak wiesz, ze poruszenie tego tematu tutaj wlasnie jest woda na
                        > mlyn...wiadomo czyj.
                        >
                        > Jesli jakas idea/osoba/uczucia sa nam drogie i bliskie, nie eksponujemy ich
                        tam
                        > ,
                        > gdzie jest stuprocentowa PEWNOSC, ze zostana zszargane i wysmiane (instynkt
                        > zamozachowawczy). To jak swiadome rzucanie perel przed wieprze - i po co?
                        > Rezultat - wulgarny wierszyk, ktory musiales wyciac i irytacja forumowiczow,
                        > obrazone uczucia katolikow i zazenowanie innych...

akurat tak mi się spodobała ten wątek, bo był z przymróżeniem oka a Ty
                        błotniarko swoją powagą nieco popsułaś
                        • blotniarka.stawowa Re: Januszu - wyjasnienie, juz teraz powaznie 03.06.05, 21:09
                          alfia napisała:
                          > akurat tak mi się spodobała ten wątek, bo był z przymróżeniem oka a Ty
                          > błotniarko swoją powagą nieco popsułaś

Czesc Alfia,
                          to mam kontynuowac o kadzidle i konopiach? :)))
                      • czuk1 Re: Januszu - nie prowokuj.. 05.06.05, 12:05
                        Jest kilka osób czekajacych na "wątki polityczne , religine, wyznaniowe, rasowe,
                        narodowe". Zawsze znajdzie się grupa przeciwników ktorzy brutalnie zaatakuja
                        każdego poprzez wypowiedzi kontrowersyjne bądż obraźliwe.
                        To nie pozwala poważnie się wypowiedzieć na tematy objete wątkiem, bo zaraz
                        jest kotłowanina.
                        m

• januszx Re: Januszu - nie prowokuj.. 05.06.05, 12:16

Mariuszu więć uważasz że moim celem jest prowokowanie ? a ja gupi myslałem ,że
                          pisze o rzeczach , które sa ważne ,ciekawe, potrzebne ? oj naiwności ma...
                          a czy jest jakas szansa na zachowanie kultury dyskusji mimo trudnych tematów?
                          pozdrawiam
          • andzia311 Re: Andziu, Szczurze... 03.06.05, 11:32
            Janusz za kazdym razem jak mi dobrze zyczysz to kasujesz mojego posta albo
            temat:-)
            • januszx Re: Andziu, Szczurze... 03.06.05, 11:39
              Bo Ci dobrze życzę Droga Andziu:-)))
              Pozdrawiam
              • alfia Re: przednia zabawa 03.06.05, 20:33
                hm... ten wątek akurat się Wam udał i poza szczurzym jadem mozna by go nazwać
                przekomarzaniem albo podsumować "kto się czubi ten się lubi" hehehe chociaż
                podobno coś nieobyczajnego zostało usunięte przez zarządce w łaskawości
                szczurzej litości godnego hłe hłe hłe
                przezabawny wątek, barwny i błyskotliwy i znalazł się i intelektualny polot i
                dowcip i trochę chamstwa na okrasę ech prawdziwa perełka:-)
                sie ma

ja bywam okazjonalnie więc mnie wszystko wolno hłehłehłe

pa
                • bacia40 Re: przednia zabawa 03.06.05, 22:33
                  Ja też bywam okazjonalnie, ale mnie się specjalnie nie podoba.O matko! jak
                  niemiło!zwiewam bo i mnie się coś dostanie!!!!!!!!!!!!
                  • wiloa Re: przednia zabawa 03.06.05, 22:37
                    etam bywa calkiem fajnie i zabawnie i ciekawie wpadaj czescij baciu:)))))
    • januszx Re: cholera !!mamy następną jednostkę prowokacyjn 05.06.05, 11:37

Błotniarko w zasadzie w znacznej częsi rozumiem to co piszesz ale nie zawsze
      potrafie iść na kompromis:-)) i piszę co mi w duszy gra:-))).
      tez sie setnie w tym watku ubawiłem;-)
      pozdrawiam w ten piekny niedzielny poranek ( dla niektórych środke nocy!)
      J

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka