luk231 04.02.07, 20:18 co myślicie o clubie sydney w zarzeczu???? czekam na opinie. czy warto sie tam wybrać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika86861 Re: dyskoteka sydney zarzecze 05.02.07, 16:07 Ja mysle ze tak chociaz tam jeszcze nie bylam ale wybieram sie w ten tydzien:) ale moje siostry sa tam bardzo czesto i bardzo sa zadowolone super muzyka fajny klimat i ogolnie w porzadku tam jest. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
abercrombi Re: dyskoteka sydney zarzecze 09.02.07, 09:01 a nie pochwaliły sie siostry ze stamtąd też wraca się z powybijanymi ząbkami , natomiast w przypadku dziewczyn jezeli jestes dziewica to tam je tracisz.... Zostawcie te kluby na wiochach ! Sama menelia , 0 kultury ! No chyba ze uwielbiace extremalne warunki to jaknajbardziej zapraszam :) macie w stalowej 4(planeta , arkadia, manhattan , pokusa) . Mało ? no to jest jeszcze rzeszów :) tam tez sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
monika86861 Re: dyskoteka sydney zarzecze 12.02.07, 20:24 Wiesz co troszke ubawiasz to sobie bo moje siostry tam jezdza juz 3-rok i jakos ząbki maja cale :) zreszta bez powodu Cie nie bija. a myslisz ze w stalowej jest bezpieczniej hahaha jesli tak myslisz to sie bardzo grubo mylisz. nigdzie kolego nie ma bezpiecznie aa jak ludzie chca sie bawic to jezdza wszedzie. ty jestes chlopakiem to masz gorsza sytuacje no ale coz nie twoja wina. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
jolka2101 Re: dyskoteka sydney zarzecze 13.02.07, 00:35 nie polecam szkoda kasy ,strasznie ciasno nie bezpiecznie albo cie pobiją albo okradną.decyzja nalezy do ciebie abys nie załował pózniej.pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
dominikaaaaa Re: dyskoteka sydney zarzecze 27.05.07, 16:43 nnnie zgadzam sie!!!!!!!!!!!!jesli dziewczyna ma zamiar stracic dziewidztwo to zrobi to w kazdej innej dyskotece a w stalowej przebywam bardzo czesto moze w planecie jest fajny klimat ale panienki mówi same za siebie!!!!!!!reszta do bani Odpowiedz Link Zgłoś
krakia Re: dyskoteka sydney zarzecze 02.09.07, 21:29 hm... ja ogólnie uwazam ze to ze ktoś jest pusty i tarci dziewictwo w takich miejscach czy wszczyna bójki albo poprostu lubi sie bic to przeciez nie jest wina klubu co nie ??wydaje mi sie ze to zalezy od osoby:P człowieku otrząsnij sie!! Do Zarzecza mamy autobus i ogólnie jest blisko i całkiem bezpiecznie chodzę tam juz od 2 lat prawie co sobote i zawsze dobrze sie bawie! Poprostu moze tak ja chodze na dyskoteki zebysie bawic a nie stac pod sciana z piwem i gapić sie na innych i szukać dymu.Ogólnie fajny klimat muzyka spoko i na czasie!! oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka666 Re: dyskoteka sydney zarzecze 13.02.07, 22:37 Szczeze to wogóle nie polecam.Mój braciszek tam jezdzial ale on jest mlody i glupi i tezgo tam oprali. Pojechalam tam kiedys na rekonesans. Dno. Nie ma gdzie oczywiscie usiąść chociaz ja i tak siedziala no znajomosciznlazlam. Ciasno duszno pełno dymu ledwo piwo do stolika doniosłam. W takich warunkach nie da sie bawicchyba ze jest sie kompletnie pijanym co preferuje wiekszosc malolatow tam. Bylam tam jakies 30 min i zmylam sie. Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
mayaka Re: dyskoteka sydney zarzecze 06.03.07, 21:51 DZiewczyna i PIWO sama niesie to juz tak NISKO upadlas Odpowiedz Link Zgłoś
agaaa244 Re: dyskoteka sydney zarzecze 16.02.07, 17:49 jak najbardziej polecam jezdze tam juz od dłuższego czasu i jest zajefajnie!!! ŚWIETNY KLIMAT! I POWYBIJANYCH ZĄBKÓW TAM JESZCZE NIE WIDZIALAM HEHE!!! Super muzyka i ludzie mozna sie naprawde fajnie zabawic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karrolciaa17 Re: dyskoteka sydney zarzecze 08.01.09, 16:48 zgadzam sie z koleżanką tam jest fajnie i kto nie szuka problemów to ich nie znajdzie;] jeżdże tak co tydzień i mi się podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
basia-bajak Re: dyskoteka sydney zarzecze 23.02.07, 13:16 hej, wlascicielką Sydney jest moja ciotka, mimo to jeszcze tam nie bylam, ale slyszalam od moich kuzynek ze jest tam naprawde fajnie, jezdza tam co tydzien. Chociaz co do tego bicia to mysle ze rzeczywiscie w miescie jest troche więcej kultury... Odpowiedz Link Zgłoś
mysza0001 Re: dyskoteka sydney zarzecze 30.05.07, 15:04 TOTALNA TANDETA, LUDZIE CZY NIE MA INNYCH KLUBóW GDZIE DOCIERA CYWILIZACJA?? MAKSYMALNE BYDłO, ZERO KULTURY I PIJANE MAłOLATY. GDZIE Są RODZICE TYCH MAłOLATóW, CZY ONI NIE WIEDZA CO TAM SIE DZIEJE? NIE POLECA, W żADNYM WYPADKU!! Odpowiedz Link Zgłoś
gorgi0288 Re: dyskoteka sydney zarzecze 30.05.07, 21:39 zgadzam sie z wypowiedzią myszy. bywałem tam czasami, policja powinna sie zainteresować tym lokalem, i tym co tam sie dzieje. piją i bija się na potęge. menelia maksymalna. szkoda gadać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ala9952 Re: dyskoteka sydney zarzecze 01.06.07, 23:40 najgorsza speluna w okolicy-może muzyka dość dobra ale to wszystko czym mogą się pochwalić!!!! towarzystwo takie że szkoda gadać!!! nie polecam -chyba że ktoś chce zobaczyć jak się "bawią ludzie LASU" - jak się porządnie nie upijesz to nie jesteś w stanie przebywać tam dłużej niż 30 min!!! a średnia wieku nie przekracza 17!!! Ta impra to porażka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agostin Re: dyskoteka sydney zarzecze 08.06.07, 12:42 Mam znajomego na "bramce"... mówi że co godzine to jakaś awantura jest nawet niemają czasu nic zjeśc ja tam niebyłem i nie bede...speluna.Wole planete:) Odpowiedz Link Zgłoś
marko122 Re: dyskoteka sydney zarzecze 08.06.07, 23:35 KOLEGA MA RACJE! TAM JEST MASAKRA, GNOJE SIE UPIJA UćPAJą A POTEM AWANTURUJą, CHAMSTWO, BYDłO DO KWADRATU TO MAłO POWIEDZIANE. BANDA DEBILI I NARKOMANóW. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina9710 Re: dyskoteka sydney zarzecze 05.08.07, 15:12 Zgadzam się zpoprzednikami. którzy uważają ze klub w sydney to dno, tego poprostu nie da sie ukryć, nie trzeba wcgodzić do środka ludzie cisna się, depczą, ajednak tam przyjeżdżaja no cóż. mentalności nie da sie zmienić, a;le pozdrawiwam wytrwałych sadomasochistów. Odpowiedz Link Zgłoś
anstac Re: dyskoteka sydney zarzecze 09.08.07, 14:17 ta dyskoteka to powszechnie zwany "Kurwidołek", opowieści, że dziewictwo można stracić za 10 zł, na masce samochodu słyszałam nie raz. Nigdy tam nie byłam, ale mam znajomych, którzy bawią się tam nieźle i w zasadzie może być bezpiecznie, gdy się nie szuka przygód. Mój kumpel stoi tam na bramce, cóż nie raz wrócił bez zęba... taka złożona rzeczywistość... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek0209 Re: dyskoteka sydney zarzecze 20.09.07, 22:44 OSTATNIO ZOSTAŁ W SYDNEY POBITY PRZEZ OCHRONE MÓJ BRAT, PRAKTYCZNIE ZA NIC. TO JACYS JEBNIĘCI LUDZIE TAM STOJA A NIE OCHRONIARZE. NIGDY TAK NIE BYŁO, BYLA OCHRONA,ALE W MIARE NORMALNI LUDZIE STALI WCZEŚNIEJ, ZAWSZE BYŁY PROBLEMY,KOGOS WYTARGALI , UDERZYLI ALE NIGDY Z PRZESADĄ.LUDZIE OMIJAJCIE TEN KLUB Z DALEKA,( WIEM TO PO OSTATNIEJ SOBOCIE) LUDZIE CZY WIDZIELISCIE OCHRONE W KLUBACH W WIĘKSZYCH MIASTACH????? PELEN PROFESJONALIZM, ZERO CHAMSTWA. Odpowiedz Link Zgłoś
grypsiarz11 Re: dyskoteka sydney zarzecze 07.05.08, 19:33 Ten kto pisze że Sydney w Zarzeczu to speluna i dziura powinien się poważnie zastanowić. Sydney to naprawdę dobry klub, mimo nielicznych zamieszek w których sam często uczestniczę, gwarantuje że nikt za darmo nie dostaje. Jeżdżą tam 16,17,18 jeśli nie lubicie młodych panienek to służcie sie na benzynę i jedzcie do klubu seniora. Poza tym fajna muzyka, fajni ludzie, fajne dupy^^ . Zapraszam w sobotę. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
werronnika Re: dyskoteka sydney zarzecze 02.08.08, 08:55 Taa... "nieliczne zamieszki , w których sam uczestniczę"... To już nam się przedstawiłeś i wiadomo dlaczego tak ci się tam podoba. Moja opinia: po dyskotekach jeżdżę już z 8 lat... widziałam różne... w Sydney też kiedyś bywałam często, ale od 3-4 lat moja noga tam nie stanęła i nie stanie Gorszej speluny nie widziałam w okolicy... Same małolaty, jak masz powyżej 17 lat i chcesz się naprawdę pobawić to nie ma po co jechać... Widziałam nawet 15-16letnie dzieci... pijane w sztok... i pełno okolicznych kolesi, którzy często nie mają na wstępa, tylko czatują pod dyskoteką i szukają "innych wrażeń" ... może ktoś odpowie na zaczepkę? a może się krzywo popatrzy? No takich jak nasz kolega, który zachwala uroki Zarzecza w poście powyżej)... Nie wiem gdzie jest policja i kto na to wszystko pozwala, bo gdyby zliczył wypadki pobić i kradzieży to wyszłoby po kilka na każdej imprezie... Dyskoteka dla małolatów i to najlepiej ograniczonych umysłowo i najlepiej bez zębów , bo wtedy i tak nic nie stracą;) Innym odradzam...zero zabawy... zero funu ... zero kultury...zero szans na poznanie kogoś fajnego... tylko stres ,żeby tym razem nie być tym, który dostanie w łeb za nic... a ochrona? he he nie rozśmieszajcie mnie... akurat znam co niektórych... to za moich czasów byli własnie ci 17 latkowie czatujący pod klubem... he he tylko teraz troszkę podrośli Napisałam szczerze , co myslę... jesli kogoś uraziłam to przepraszam, a jeśli kogos uchronię przed leczeniem wstrząs mózgu po szpitalach to bedzie największy sukces... Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
annnnnia Re: dyskoteka sydney zarzecze 07.02.09, 13:33 co do jedej wypowiedzi... dziewczyna pisze, ze jest to zadupie itp, ze po dyskotekach jezdzi od 8 lat i wiekszej speluny nie widziala, a bawia sie tam DZIECI w wieku 15-16 lat. A wiec.. skoro ty w tym wieku sie nie bawilas, a po dyskotekach jezdzisz od 8 lat to nie rozumiem czegos bo watpie zebys miala 26 lat i jeszcze sie wluczyla po dyskotekach no sorry! jezeli masz kompleksy na tle swojego wieku i zazdroscisz mlodym, ladnym, zgrabnym dziewczynom ktore maja powodzenie, to masz problemy ze soba. A nie wystawiaj negatywnej opini dyskotece z tego powodu. Osobiscie tam bylam, wiem ze rewelacji nie ma, ale bez przesady. Jezeli ktos umie sie bawic i chce sie bawic, to baaardzo bedzie mu sie podobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
werronnika Re: dyskoteka sydney zarzecze 27.03.09, 17:32 Nigdzie nie napisałam ,że to zadupie... wprost przeciwnie... uważam,że Zarzecze to dosyć ładna miejscowość, do dziś tam często przyjeżdżam w odwiedziny... Tak się składa,że mam właśnie prawie 26 lat i nie rozumiem dlaczego miałabym przestać chodzić do klubów, jeśli mam na to ochotę? Nikomu nie zazdroszczę ani nie zabraniam wyjazdów do Sydney... tak jak powiedziałam, sama tam bywałam, gdy miałam te kilkanaście lat i się tego nie wypieram... Napisałam jedynie , co myślę na temat tej dyskoteki opierając się na wyłącznie moim własnym odczuciu i osobistych doświadczeniach... chyba mam prawo do własnego zdania- prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszz171 Re: dyskoteka sydney zarzecze 16.12.09, 12:48 Czytając wszystkie wasze wypowiedzi na ww. club w Zarzeczu stwierdzam iż w każdej z wypowiedzi jest krzta prawdy. Mam 23 lata, mieszkam niedaleko clubu ale nie jestem mieszkańcem Zarzecza. Od 7 lat chodzę na dyskoteki, łatwo policzyć ile miałem wtedy lat :) Temat wybijania zębów, hmmm... jeśli sprowokujesz tak będzie. Temat ścisku - to niezaprzeczalny fakt. Mimo to ludzie tam lgnął. Temat braku miejsca - loże z reguły są rezerwowane, weź sobie z plakatu nr. tel. i zarezerwuj loże, banalnie proste. Temat młodych dziewcząt i chłopaków - to jest temat tabu. Temat bezpieczeństwa - myślę że większe zagrożenie dla ciebie i dla mnie stanowi ochrona aniżeli tamtejsi imprezowicze. Temat że to sama wiocha - Autobus przyjeżdża ze stalowej woli i niska, Stalowa i Nisko to wiocha ???? ;) większość jest z miasta. Muzyka jest bardzo dobra, oświetlenie także są tam też i starsze osoby niż 17 lat, można poznać ciekawe osoby, dobra obsługa za barem. Ale jeżeli macie złe wspomnienia z sydney cóż, nikt was nie namawia do jeżdżenia do clubu w zarzeczu. Są kluby "Planet, Arkadia ..." Też tam chodzę i różnica między nimi a sydney to taka że Sydney leży na wsi a tamte cluby w mieście. W planecie też jest przepych, niejednokrotnie widziałem bójki, targanie chłopaków przez wyrośniętych mężczyzn. Także widziałem i wiem że też są tam nieletni. Zarówno w Arkadii jak i w Planecie. Nie ma idealnego miejsca... Ale jeśli chcecie zobaczyć, być na dużo lepszych imprezach to zapraszam do clubu "Moderna" w Dębicy club "Galeon" czy Armagedonu tam zmienicie wszelkie zdanie o dyskotekach. Ja tam jeżdżę, przyjedź i sprawdź. Pozdrawiam Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
aceb55 Re: dyskoteka sydney zarzecze 13.12.09, 12:25 Zapraszam do stronę www oraz forum Night Club Sydney www.sydneyclub.fora.pl lub www.sydneyclub.dbv.pl Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: dyskoteka sydney zarzecze IP: *.mtm-info.pl 30.01.23, 11:28 Znam ta pseudo dyskotekę od początku jej powstania . Teraz Wybraliśmy się tam na koncert Kamasutra . Po czym ochrona ściągając kolesia ze sceny wpadli na nasz stolik rozbijając go i kalecząc mi rękę. Zwracając się do ochroniarza zostałam zbyta tekstem ,,idź do baru,,. Tam otrzymałam papierowy ręcznik i lód a dalej rób co chcesz. Wogòle nie udzielili mi pomocy dopiero obca dziewczyna to zrobiła. Kiedy wydarła się na ochroniarza łaskawie zabrał nas na zaplecze a tam dał wodę utleniona i wygonił nas z powrotem. W tym czasie mąż szukając mnie bo się wystraszył gdy dowiedział się że zostałam skaleczona . Pytając ochronę gdzie jestem co się dzieje został przez trzech zaatakowany pobity i przyduszono mu krtań. Ochrona tam jest zaprogramowana na to by bić a nie rozmawiać i udzielać pomocy. Zgłosiliśmy sprawę o nieudzielenie pomocy i bezpoctawne pobicie na policję a na pogotowiu założyli mi dwa szfy Ta dyskoteka zeszła już poniżej dna nie polecam i niepolece jej już nikomu wręcz będę odradzać . Właścicielowi zależy tylko na kasie . Odpowiedz Link Zgłoś