andy999999 03.08.16, 12:46 Jesteśmy producentem folii stretch doskonałej jakości i dodatkowo w atrakcyjnych cenach. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Więcej informacji jest na naszej stronie: Tanie folie stretch od producenta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tynervers Re: Producent folii i opakowań foliowych 13.07.17, 08:48 No właśnie folia wysokiej jakości musi być ja zawsze zamawiam ze sprawdzonego źródła : www.folie-stretch24.pl/tasma-pakowa/przezorczysta ogólnie bardzo szybki mają transport oraz szybko doręczają paczki wiec jak zamawiam sobie przez internet to nie ma problemu 1-2 dni i mam już w ręku taką folię. Odpowiedz Link Zgłoś
kolrenels12 Re: Producent folii i opakowań foliowych 25.08.17, 08:23 Witam serdecznie jeśli szukacie jakiegoś dobrego producenta folii stretch i nie tylko , bo mają oczywiście ogromny wybór, to sprawdźcie tutaj : www.gorplastfolie.pl/ , sam się tam zaopatruje od długiego czasu i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
masertiger1 Re: Producent folii i opakowań foliowych 08.10.18, 13:17 Ja znam firmę Big Plus producenta opakowań z folii, tektur i kartonów. Oni produkują wykrojniki do opakowań, jak pudła, pudełka do różnych zastosowań. Bardzo estetyczne projekty robią, wyróżniające się na półce sklepowej. Potrafią zrobić bardzo nietypowe opakowania zwłaszcza co do sposobu otwierania i zamykania, a także kształtu. Można wszystko z nimi załatwić przez internet. Polecam, gdyż już z nimi kilka razy współpracowałem. Kontakt: Tomasz Hojny „Big Plus” Ul. Pogodna 17 34-122 Wieprz woj. Małopolskie tel: 505-207-772 email: biuro@bigplus.pl bigplus.pl/oferta Odpowiedz Link Zgłoś
sami12qx Re: Producent folii i opakowań foliowych 13.02.21, 11:47 Jeśli chodzi o dobrej jakości folię i opakowania foliowe, to bardzo duży wybór dostępny jest w sklepie Tekst linku. Sam kupuję tam różne produkty i jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid_1993 Re: Producent folii i opakowań foliowych 29.03.22, 11:50 yanko.com ma bardzo wysokiej jakosci folie, opakowania. Fajny wybór ekologicznych opakowań, przyjaznych srodowisku. maja tam najlepsze torebki foliowe Odpowiedz Link Zgłoś