Dodaj do ulubionych

Producent folii i opakowań foliowych

03.08.16, 12:46
Jesteśmy producentem folii stretch doskonałej jakości i dodatkowo w atrakcyjnych cenach. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Więcej informacji jest na naszej stronie: Tanie folie stretch od producenta
Obserwuj wątek
    • tynervers Re: Producent folii i opakowań foliowych 13.07.17, 08:48
      No właśnie folia wysokiej jakości musi być ja zawsze zamawiam ze sprawdzonego źródła : www.folie-stretch24.pl/tasma-pakowa/przezorczysta ogólnie bardzo szybki mają transport oraz szybko doręczają paczki wiec jak zamawiam sobie przez internet to nie ma problemu 1-2 dni i mam już w ręku taką folię.
    • kolrenels12 Re: Producent folii i opakowań foliowych 25.08.17, 08:23
      Witam serdecznie jeśli szukacie jakiegoś dobrego producenta folii stretch i nie tylko , bo mają oczywiście ogromny wybór, to sprawdźcie tutaj : www.gorplastfolie.pl/ , sam się tam zaopatruje od długiego czasu i jestem zadowolony.
    • masertiger1 Re: Producent folii i opakowań foliowych 08.10.18, 13:17
      Ja znam firmę Big Plus producenta opakowań z folii, tektur i kartonów. Oni produkują wykrojniki do opakowań, jak pudła, pudełka do różnych zastosowań. Bardzo estetyczne projekty robią, wyróżniające się na półce sklepowej. Potrafią zrobić bardzo nietypowe opakowania zwłaszcza co do sposobu otwierania i zamykania, a także kształtu. Można wszystko z nimi załatwić przez internet. Polecam, gdyż już z nimi kilka razy współpracowałem.

Kontakt:
      Tomasz Hojny „Big Plus”
      Ul. Pogodna 17
      34-122 Wieprz
      woj. Małopolskie
      tel: 505-207-772
      email: biuro@bigplus.pl
      bigplus.pl/oferta
    • sami12qx Re: Producent folii i opakowań foliowych 13.02.21, 11:47
      Jeśli chodzi o dobrej jakości folię i opakowania foliowe, to bardzo duży wybór dostępny jest w sklepie Tekst linku. Sam kupuję tam różne produkty i jestem bardzo zadowolony.
    • ingrid_1993 Re: Producent folii i opakowań foliowych 29.03.22, 11:50
      yanko.com ma bardzo wysokiej jakosci folie, opakowania. Fajny wybór ekologicznych opakowań, przyjaznych srodowisku. maja tam najlepsze torebki foliowe

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka