Dodaj do ulubionych

Franczyza gastronomiczna - Holly Powder

27.10.16, 09:15
Rozwijająca się w Polsce marka Holly Powder specjalizuje się w zaopatrywaniu punktów gastronomicznych w wysokiej jakości produkty niezbędne do przyrządzania złocistego panierowanego kurczaka. Ciesząc się uznaniem wśród dotychczasowych klientów, przedstawiciele Holly Powder rozszerzyli swoją działalność o ofertę możliwość współpracy na dogodnych warunkach. Własny lokal pod szyldem Chilli Mili może poprowadzić każdy, na zasadach znacznie przystępniejszych niż normy franczyzy ścisłej.

Chcesz rozpocząć własny biznes gastronomiczny, dysponujesz lokalem o powierzchni ok. 40 m2 (lub food truckiem) i jesteś gotowy się zaangażować? - Chętnie pomożemy Ci dobrze rozpocząć własną działalność, zaoferujemy szyld i nazwę naszej marki oraz zapewnimy zaopatrzenie, plany technologiczne wyposażenia oraz zaproponujemy wystrój punktu.

Alternatywną opcją dla osób prowadzących już własną działalność jest możliwość nawiązania z nami współpracy bez konieczności zmiany dotychczasowej nazwy lokalu gastronomicznego. - Możecie Państwo liczyć na nasze doświadczenie i sprawdzony pomysł na biznes, a także znakomitej jakości produkty oraz materiały promocyjne.

Jeżeli nie jesteście specjalistami w dziedzinie gastronomii, ale myślicie o rozpoczęciu takiej działalności - dysponujemy cyklem szkoleń, które przeprowadzane są przez naszych profesjonalnych kucharzy i specjalistów. Pozwalają one na zdobycie odpowiednich kwalifikacji i stosownej wiedzy oraz przeszkolenie pracującego u Państwa personelu.

Minimalny kapitał inwestycyjny wynosi 45 tys. zł, w zależności od stanu lokalu oferujemy różne warianty cenowe, które zawsze szczegółowo omawiamy z osobami zainteresowanymi możliwościami, jakimi dysponuje marka Holly Powder.

www.hollypowder.pl/
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka