Dodaj do ulubionych

Mieszkam od 35 lat w Niemczech. Napisałem książkę.

01.02.23, 07:01
Książka napisana jest w języku polskim. Jej tytuł: Dzwonnik z cmentarza St. Johannis w Norymberdze.
Mając 43 lata wyjechałem do Niemiec na stałe. Ostatnie lata przed emeryturą pracowałem na historycznym cmentarzu St. Johannis w Norymberdze jako konserwator zabytków. W 2019 roku Wydawnictwo Poligraf wydało moją książkę w nakładzie 500 egz. Na 250 stronach opisałem tam moje/nasze wspomnienia, przygody i doświadczenia życiowe. Mam jeszcze kilkanaście książek z mojej autorskiej puli. Chętnie je prześlę dla zainteresowanych osób za tak zwaną "symboliczną złotówkę". Dla osób mieszkających w Polsce będzie to koszt aktualnej opłaty pocztowej + 5 zł a dla osób mieszkających w Niemczech koszt aktualnej opłaty pocztowej + 2 €

Oczekuję odpowiedzi na Polonia w Niemczech (stejo55), lub bezpośrednio na mój internetowy adres: stefan.piech@gmail.com

Pozdrawiam serdecznie

Stefan Joachim Lorenz (to mój pseudonim literacki)
Obserwuj wątek
    • vermieter Re: Mieszkam od 35 lat w Niemczech. Napisałem ksi 03.02.23, 15:28
      Zamówiłem przed chwilą w Amazon, 7,51 €.

P.S. Ja przyjechałem do Niemiec w 1985, miałem 33 lata.
      • vermieter Re: Mieszkam od 35 lat w Niemczech. Napisałem ksi 16.02.23, 14:17
        vermieter napisał(a):

> Zamówiłem przed chwilą w Amazon, 7,51 €.
        >

Dzisiaj książka dotarła, na opóźnienie miał wpływ strajk DHL i Deutsche Post.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka