Dodaj do ulubionych

Mam dylemat... jakie włosy krótkie czy długie

16.10.10, 12:01
Chciałabym was spytać co byłoby najlepsze dla mnie jeśli mam duże zakola a chcę zadbać o moją głowę. Myślałam aby ściąć włosy. Co proponujecie ?
Obserwuj wątek
    • lukasz_k1971 Re: Mam dylemat... jakie włosy krótkie czy długie 16.10.10, 12:36
      ewel 1979 jeśli obetniesz włosy to napewno nie zatrzymasz proces ich wypadania, jednak dzięki krótkim włosom:
      - łatwiej będzie Ci się wcierać kosmetyki w głowę
      - cebulki będą mniej obciążone
      - i jeszcze dochodzi kwestia estetyki ( krótsze włosy wyglądają lepiej jeśli mamy problemy z włosami )

Mam nadzieję, że pomogłem dokonać wyboru.
    • wielowski Re: Mam dylemat... jakie włosy krótkie czy długie 19.10.10, 14:38
      Oczywiście, że krótkie! Mniej problemów Ci będą sprawiać. Dużym plusem krótkich włosów jest świadomość, że jeśli krótkie włosy wypadają to tego tak nie widać jak w przypadku długich. Wiele osób uważa także, że długie włosy wyglądają źle gdy zaczyna się proces łysienia.
    • ewel1979 Re: Mam dylemat... jakie włosy krótkie czy długie 19.10.10, 14:42
      Nie pozostaje mi nic, jak się z nimi pożegnać. Już teraz wiem jak ciężko podjąć decyzję o obcięciu włosów jeśli się całe życie nosiło długie....
      Dziękuje wszystkim za pomoc w podjęciu decyzji!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka