ewel1979 16.10.10, 12:01 Chciałabym was spytać co byłoby najlepsze dla mnie jeśli mam duże zakola a chcę zadbać o moją głowę. Myślałam aby ściąć włosy. Co proponujecie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukasz_k1971 Re: Mam dylemat... jakie włosy krótkie czy długie 16.10.10, 12:36 ewel 1979 jeśli obetniesz włosy to napewno nie zatrzymasz proces ich wypadania, jednak dzięki krótkim włosom: - łatwiej będzie Ci się wcierać kosmetyki w głowę - cebulki będą mniej obciążone - i jeszcze dochodzi kwestia estetyki ( krótsze włosy wyglądają lepiej jeśli mamy problemy z włosami ) Mam nadzieję, że pomogłem dokonać wyboru. Odpowiedz Link
wielowski Re: Mam dylemat... jakie włosy krótkie czy długie 19.10.10, 14:38 Oczywiście, że krótkie! Mniej problemów Ci będą sprawiać. Dużym plusem krótkich włosów jest świadomość, że jeśli krótkie włosy wypadają to tego tak nie widać jak w przypadku długich. Wiele osób uważa także, że długie włosy wyglądają źle gdy zaczyna się proces łysienia. Odpowiedz Link
ewel1979 Re: Mam dylemat... jakie włosy krótkie czy długie 19.10.10, 14:42 Nie pozostaje mi nic, jak się z nimi pożegnać. Już teraz wiem jak ciężko podjąć decyzję o obcięciu włosów jeśli się całe życie nosiło długie.... Dziękuje wszystkim za pomoc w podjęciu decyzji! Odpowiedz Link