morusianka 15.11.10, 13:07 Od 6 miesięcy moje zakola się widocznie powiększają co powinnam robić? Pomóżcie dodam że mam 27 lat Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolorowa77 Re: zakola się powiększają 19.11.10, 18:54 Używasz jakiś środków? Mi po loxonie pojawiło się mnóstwo nowych włosów własnie na zakolach.Sterczą do góry ale są Odpowiedz Link
marina500 Re: zakola się powiększają 13.01.11, 18:43 moja choroba wlasnie zaczela sie od zakoli nic nie pomoglo !!! oczywiscie u ciebie moze byc inaczej grunt to pozytywne myslenie .pozdrawiam Odpowiedz Link
be-l-la Re: zakola się powiększają 02.03.11, 17:06 Zgłoś się do specjalisty, DOBRY dermatolog, bo nie każdy dobrze podchodzi. Jeśli nie ma takiego w okolicy to poszukaj poradni/ kliniki/ gabinetu specjalizującego się w tego typu problemach. Tam powinni pomóc Ci zdiagnozować problem i być może zatrzymać/ opóźnić postępowanie choroby. Pozdrawiam Be-l-la Odpowiedz Link
majeczka262 Re: zakola się powiększają 04.03.11, 10:17 Idź do dermatologa. Ja miałam Loxon i na jakiś czas pomogło,choć po 3 latach stopniowo coraz więcej włosków mi wypadło i teraz już nie mam,ale Ty możesz mieć tylko te zakola. Tylko musisz na nie zadziałać Odpowiedz Link