Dodaj do ulubionych

brwi zniknęły!!!

17.01.11, 13:10
Witam jestem wsciekła ,przez 39lat choruje na aa,rok temu zdażył sie cud odrosły mi liche bo liche ale były brwi.No i klops wypadły, ta choroba nie ma litości,cięszę się tylko że mój synek ją pokonał zarosły mu wszystkie placki.
Obserwuj wątek
    • bebe1230 Re: brwi zniknęły!!! 17.01.11, 21:47
      Nie nerwuj się smile)) mnie brwi etapami wypadały no i w końcu wypadły cale....a teraz nie mam już rzęs w dolnej jednej powiece...przynajmniej codzień makijaż robię smile
      • marteczka77 Re: brwi zniknęły!!! 24.01.11, 11:30
        bebe1230 napisała:

> Nie nerwuj się smile)) mnie brwi etapami wypadały no i w końcu wypadły cale....a t
        > eraz nie mam już rzęs w dolnej jednej powiece...przynajmniej codzień makijaż ro
        > bię smile
        Ja tez brwi straciłam ,a teraz wypadła mi połowa rzęs na jednej górnej powiece.Nie wiem co zrobię jak wypadną,używa któraś z Was sztucznych rzęs ,trudno się je zakłada ?
        • hercia10 Re: brwi zniknęły!!! 26.01.11, 19:44
          nie mam pojęcia czy jest trudno ,ale podejrzewam że nie ,chociaż na pewno trzeba poświęcić trochę czasu .A z tym akurat jest u mnie krucho ,zastanawiam się nad makijażem pernamentnym pozdrowienia
          • magie_bankie Re: brwi zniknęły!!! 26.02.11, 17:52
            Ja już od kilku lat nie mam ani brwi ani rzęs, które zastępuje codziennym makijażem, kredką brwi i kreski na oczachsmile i jest ok. Sztuczne rzęsy próbowałam przykleić, ale to była jakaś masakra, aż mi się cierpliwość skończyławink ale myślę, że jeszcze kiedyś spróbuje, a na makijaż permanentny, niestety brak środków.
            Pozdrawiam Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka