Dodaj do ulubionych

alopecie areate mozna wyleczyc homeopatycznie

27.01.11, 09:11
Napewno zaraz odezwia sie 'madrzy' ludzie, 'fachowcy' w tej dziedzinie i stwierdza, ze robie reklame dla siebie poniewaz nie potrafia sami nic innego konkretnego poradzic takim chorym pruboja wszystko co jest madre logiczne a o czym oni nie maja zielonego pojecia bo niby skad z gory najpierw skrytykowac!! o czym natomiast bardzo duzo wiedza to gdzie i jaka peruke albo rzesy mozna kupic!!!!! Alopecie areate mozna leczyc bardzo skutecznie homeopatycznie, trend21 nie jest jednym jedynym homeopata i nikt nie musi sie u niego leczyc!!??
Obserwuj wątek
    • bebe1230 Re: alopecie areate mozna wyleczyc homeopatycznie 27.01.11, 12:58
      Ależ nikt nie twierdzi inaczej...leczyć można tylko z jakim skutkiem ? chwilowym ?...a więc nie zarzucaj nam - łysym że bardziej interesujemy się kupnem dobrej peruki niż wygłaszamy peany na temat takiej czy innej metody leczenia...Peruka jest najlepszym "lekiem" ...przynajmniej dla mnie
      Pozdrawiam smile
      • trend21 Re: alopecie areate mozna wyleczyc homeopatycznie 27.01.11, 14:46
        Skad to stwierdzenie, ze z chwilowym skutkiem? pisze wyraznie wyleczyc ale co tu duzo mowic i o czym jesli peruka jest lepszym lekarstwem jak wyleczenie!? nic dodac nic ujac!!
        • bebe1230 Re: alopecie areate mozna wyleczyc homeopatycznie 01.02.11, 09:36
          trend21 napisała:

> Skad to stwierdzenie, ze z chwilowym skutkiem? pisze wyraznie wyleczyc ale co t
          > u duzo mowic i o czym jesli peruka jest lepszym lekarstwem jak wyleczenie!? nic
          > dodac nic ujac!!

a stąd, że swego czasu się leczyłam( i wierzyłam) i każda kuracja pomagała ...na chwilę...po czym był nawrot choroby i znów się leczyłam , znów miałam nadzieję i znów był nawrót ...choruję od ponad 30 lat i po prostu nie wierzę w żadne metody ani w żadne cudowne leki itp...wolę zainwestować w porządną perukę i iść przez życie z uśmiechem
      • hercia10 Re: alopecie areate mozna wyleczyc homeopatycznie 28.01.11, 09:21
        bebe1230 napisała:

> Ależ nikt nie twierdzi inaczej...leczyć można tylko z jakim skutkiem ? chwilow
        > ym ?...a więc nie zarzucaj nam - łysym że bardziej interesujemy się kupnem dobr
        > ej peruki niż wygłaszamy peany na temat takiej czy innej metody leczenia...Peru
        > ka jest najlepszym "lekiem" ...przynajmniej dla mnie
        > Pozdrawiam smile
        słuszna racja bebe myślę dokładnie tak jak Ty.
        • magie_bankie Re: alopecie areate mozna wyleczyc homeopatycznie 26.02.11, 12:58
          Jak homeopatia jest taką skuteczną terapią, to dlaczego nie znane sa osoby, które się wyleczyły, tylko słyszymy ciągłe głosy tych, którzy nie jako leczą. Na to nie ma lekarstwa, też uważam, ze najlepszym lekiem jest peruka i uśmiechsmile)) Pozdrawiam Magda
          • be-l-la Re: alopecie areate mozna wyleczyc homeopatycznie 02.03.11, 16:55
            W co jak w co, ale w homeopatię nie uwierzę. Obcuję z problemem dość często, ale w takie rzeczy jak homeopatia to ja nie wierzę i ich nie uznaję. Znam osoby którym pomogła trychologia, znam takie którym nie pomogła. Znam osoby po przeszczepach, którym pomogły i takie u których się nie przyjęły. Znam osoby stosujące kosmetyki naturalne, które chwalą i negują ich działanie. etc etc... Ale nigdy nie słyszałam pozytywnego zdania od znajomych o homeopatach.

Magie bardzo pozytywny przekaz: "też uważam, ze najlepszym lekiem jest peruka i uśmiechsmile)) " Przyłączam się !

Pozdrawiam
            Be-l-la

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka