Dodaj do ulubionych

Stary wątek w nowym forum- poznajmy się:)))

29.03.11, 19:07
Witam, mam nadzieję, że będzie chociaż niewielki odzew z Waszej stronysmile) Może jak okaże się ile nas tutaj jest, to komuś się humor poprawi, że nie jest sam, może uda się stworzyć choć trochę weselszy wątek;D. Na starym forum był taki wątek:
nazywam się Magda, mam 28 lat, włosy zaczęły mi wypadać w 4 klasie liceum czyli prawie 10 lat temu( jak ten czas leciwink, mam cudownego facetakiss, kochaną rodzinkę, pracuję i mieszkam w Wałbrzychu, nie jest tak źle mimo, że własne włosy ostatnio widziałam 8 lat temu, hmmm trudnowink Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bebe1230 Re: Stary wątek w nowym forum- poznajmy się:))) 30.03.11, 17:08
      Brawo ! wątek wspaniały smile
      Jestem bebe smile mam 46 lat...pierwszy placek pojawił się jak miałam 8-9 lat...było to tak dawno ze dokładnej daty nie pamiętam smile)) peruki noszę już ze dwadzieścia smile no ...kurcze tak, juz ze dwadziescia lat
      mam męza ...tego samego od 25 lat i dwoje dzieci...hmmm prawie dorosłe...
      pracuję w sklepie.... branża rozrywkowa smile)))
      jestem strasznie popieprzona, w czym nie przeszkadza mi mój brak włosów...
      a na koniec napiszę tak - moje "drugie"włosy jaki i "drugie" zęby sprawiają że jestem najpiękniejsza w świecie hahahahh
      acha , zapomniałabym me miasto to Kraków smile
      oczywiście pozdrawiam smile))
    • agnieszkaha1 Re: Stary wątek w nowym forum- poznajmy się:))) 31.03.11, 12:06
      Ciebie cieszy fakt że nie masz włosów, a mnie zszokował Twój powód do radości tongue_out Ale nie neguje tego wink

Forum Wałbrzych
      • bebe1230 Re: Stary wątek w nowym forum- poznajmy się:))) 31.03.11, 17:57
        hmmm ... po latach i Ty się przyzwyczaisz do tego że nie masz włosów...jak sobie życie wyobrażasz ? wiecznie skrzywiona ? zapłakana ? użalająca się nad swoim "kalectwem" ? co Ci to da ? chyba tylko to że wszyscy się będą odsuwać od Ciebie i nie z powodu braku włosów tylko z powodu Twej skwaszonej pełnej cierpienia miny...nie wiem jak długo borykasz się z chorobą bo ja bardzo długo i na poprawę po prostu nie liczę ... więc po co mam się dodatkowo katować zamartwianiem swą łysą głową ?
        • annovi Re: Stary wątek w nowym forum- poznajmy się:))) 02.04.11, 21:18
          ja chyba też zaczynam się już przyzwyczajać - ponad 5 lat w peruce uczy pokory. Bunt nic nie daje tylko wypala w środku. Znalazłam swój styl i jakoś w tym trwam.
          Mam 33 lata, perukę założyłam w wieku 27 lat gdy straciłam włosy po urodzeniu dziecka. Mam męża który akceptuje mnie w 90% (te brakujące 10% to nie włosy tylko mój trudny charakterwink Jestem z okolic Warszawy.
          • magie_bankie Re: Stary wątek w nowym forum- poznajmy się:))) 03.04.11, 14:54
            Witam Was Dziewczynysmile chociaż niektórzy zamiast odpowiedzieć na wątek, przyszli, co by trochę pokrytykowaćsad
            • weterenka Re: Stary wątek w nowym forum- poznajmy się:))) 07.05.11, 22:44
              HELLO!!!Witajcie kochanismileSzkoda ,że tak przypadkiem tu trafiłamsadSenega zamknęła stare forum,a tu nowe.......jestem ciekawa kto przejął stery????Mimo wszystko pozdrowionka dla wszystkichsmile
    • weterenka Re: Stary wątek w nowym forum- poznajmy się:))) 08.05.11, 14:06
      Fajnie,że znowu jesteściesmile
      Jestem weterenka,mam 39 lat,choruję od 25 lat,a od 4 mam universalis,noszę perułeczkę,robię makijażyk i jakoś lecismile
      Pozdrowionka dla Wszystkichkiss
    • o.czarna Re: Stary wątek w nowym forum- poznajmy się:))) 11.05.11, 11:22
      Witamsmile To ja tez coś powiem o sobie. Mam na imię Ania,perukę noszę ponad rok nie miałam włosów nigdzie, teraz coś tam ruszyło nogi pachy itd, ale to w sumie nic. Staram się już tym tak nie przejmowac, chociaż wiadomo to ciężkie dla nas kobiet. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie to swojego gronasmile razem zawsze lepiej. Pozdrawiamsmile
      • olacyboska89 Re: Stary wątek w nowym forum- poznajmy się:))) 06.10.11, 22:44
        Witam wszystkich smile
        Mam na imię Ola, 28 lat, z okolic Warszawy. Pracuję w Warszawie. Na A.a. choruję od roku. Na razie bez peruki bo cos tam swojego jeszcze mam, ale powoli oswajam się z myślą o zakupie. Jak na razie szukam dobrego sklepu? A właśnie co polecacie? Jaki sklep, jaki rodzaj peruki?
        • annovi Re: Stary wątek w nowym forum- poznajmy się:))) 16.10.11, 23:45
          moge polecić mikroskórę z rococo. Noszę już drugą i jest w miarę ok. Chociaż do wszystkiego można się przyczepić - na pewno nie jest tak trwała jak ci powiedzą w sklepie.
          Nie ma jak własne włosywink))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka