Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach

07.09.11, 21:27
Czy ktoś z was może mi powiedzieć gdzie można kupić perukę w Katowicach lub miastach sąsiednich? Chodzi o perukę z włosów syntetycznych najlepiej z taką wkładką silikonową do której można przyczepić specjalną taśmę dwustronną, aby włosy lepiej trzymały się głowy. Zależy mi na tym aby w danym sklepie można było perukę spokojnie przymierzyć nie narażając się na wścibskie gapienie się przypadkowych ludzi.
Obserwuj wątek
    • bebe1230 Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 09.09.11, 08:40
      W necie znalazłam ten adres

Sklep „Omega”
      ul. Żwirki i Wigury
      (róg Mikołowskiej 20a)
      Katowice
      Tel. (032) 251 14 77
      e-mail: sklep@asortymentmedyczny.pl
      www.asortymentmedyczny.pl/
      Bardzo dobrze o nim piszą ale sama musisz sprawdzić ja byłam jedynie w Rokkoko w Krakowie i w salonie Gonery w Warszawie Gonera to ul.Chłodna 2
      A Rokoko masz tu adresy najbliższych Ci punktów

Warszawa - Beaute de Femme
      Główna siedziba operacyjna firmy oraz główny magazyn. Hurtownia peruk.

ul. Targowa 12
      03-731 Warszawa
      tel. 22 648 14 00 lub 22 648 14 01
      warszawa@rokoko.com.pl

Kraków - Beaute de Femme / SecondHair Systems

ul. Szlak 24
      31-153 Kraków
      tel. 12 632 33 80
      krakow@rokoko.com.pl

Wrocław - Beaute de Femme / SecondHair Systems

ul. Pereca 23b
      53-443 Wrocław
      tel/fax: 71 362 24 05
      wroclaw@rokoko.com.pl

i w jednym i w drugim jest bardzo duży wybór peruk syntetycznych oraz jest przymierzalnia na zapleczu taż że potencjalni przechodnie (lub klienci)nie widzą Cię przez okno smile)) z resztą co do klienteli to nie ma ich aż tak wiele więc nie stresuj się na zaś
      pozdrawiam
      • lora.ola Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 13.09.11, 20:57
        Dzięki, ten adres w Katowicach znam, ale akurat nie mieli takiej jakiej szukałam. Ostatnią perukę kupiłam w Krakowie (adres który podałaś) ale, następną miałam nadzieję kupić bliżej domu (czyli na śląsku) ,więc Warszawa i Wrocław odpadają smile
    • sasanka1111 Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 24.06.13, 18:22
      hej, ja z całego serca w kato polecam Świat Peruk - link swiatperuk.pl/. jest duży wybór, a obsługa jest mega życzliwa, troskliwa, panie które znają się na rzeczy i zawsze dobrze doradzą. nie ma tak, że sa niecierpliwe jak mierzysz 30-tą perukę smile)) są peruki w różnych cenach i sa też fajne turbany, a na lato czasem warto na nie postawić, bo w peruce bywa bardzo gorąco...
      • izarepa1 Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 01.10.13, 11:36
        Czesc!
        a ja wlasnie kupilam wczoraj peruke w gliwicach, w prospektorze. Mieli te same modele co w katowicach, w swiecie peruk, ale tansze 9 o jakies 250zl + dofinansowanie z nfzu). tez fajnie, mila obsluga, swobodne mierzenie.
        Sklep jest na ul. sikory 1.
        Kupilam model ellen wille ale przeczytalam komentarze i sie troche boje- kobietki pisza ze wlosy wytrzymuja ok. 3 msc.
        Wczesniej zaopatrzylam sie w katow, w swiecie peruk i wlopsy nosilam prawie 2 lata. Niemniej jednak widac bylo,. ze byly juz zniszczone ( zwlaszcza konce) i trzeba bylo zmienic.
        Do gliwic wybralam sie dlatego, ze w swiecie peruk nie moglam dobrac swojego modelu. na dodatek nie mieli juz peruk z firmy franco feretti, ktora to prawie przez ostatnie 2 lata nosilam.
        pozdrawiam
    • isia-13 Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 31.01.14, 17:15
      Może tam

Studio Burda
      Mikołowska 47
      40-068 Katowice
      32 205 05 28
      509 670 970

GABINET I
      KATOWICE
      ul.Czerwińskiego 6
      40-123 Katowice
      TEL.535-290-962 ja tu kupiłam włosy, ale naturalne. Włosy OK,ale salon w Zabrzu, w którym mieli mi na peruce fryzurę zrobić porażka.
      • lora.ola Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 02.04.14, 22:34
        1. Studio Burda- znam, nie polecam
        2. A co nie tak z tym Zabrzem? czemu porażka?
        • isia-13 Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 02.04.14, 23:56
          jeżeli chodzi o włosy to jestem bardzo zadowolona. Moje włosy są długie i po przyjściu w paczki dzwoniłam do firmy i umawiałam się na dobór fryzury i w moim przypadku naukę zakładania. najpierw była mowa o salonie w Krakowie (Pani z długoletnim doświadczeniem), ale jak się okazało, dogadali się z jakimś salonem w Zabrzu i tam pojechałam bo bliżej. Mało profesjonalny, włosów bały się przyciąć, a system został tak nałożony, że jak dojechałam do domu to mi spadł. Niczego mnie nie nauczono. Dobrze, że włosy mi się podobały bo inaczej załamka, ale i tak sporo się napłakałam.Włosy ostrzygła mi mama, a zakładać system nauczyłam się z forum, filmów itd. Za jakiś czas chcę nałożyć farbę na system, ale będę to robić w Krakowie. A co jest nie tak z burdą, bo chciałam się do nich wybrać, po tą perukę na siatce?
          • marcin2299 Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 03.04.14, 14:01
            Witam, proszę o kontak osoby, które są zainteresowane kupnem systemu włosów, z zagranicy gdzyż ceny w Polsce to jakaś przesada żeby płacić kilka tysięcy złotych za włosy na max 2 lata. Znalazłem ciekawe firmy za granicą. Proszę o kontakt marcin2299@wp.pl
            • lora.ola Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 03.04.14, 14:55
              Gdzie dokładnie za granicą? i w jakich cenach?
              • marcin2299 Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 03.04.14, 23:17
                Witam, w UK dla mnie obliczyli 330 funtów, a w Kanadzie 220 $. Na bieżąco piszę z nimi żeby dowiedzieć się szczegółów. Troche obawiam się takiego zamawiania, ale te ceny które ludzie płacą w Polsce to jest nienormalne. w razie czego napisz do mnie podałem email powyżej. Pozdrawiam Marcin
                • lora.ola Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 04.04.14, 22:41
                  A ile wynoszą opłaty za dostawę oraz cło?
                  • marcin2299 Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 05.04.14, 11:24
                    w jednej firmie w Kanadzie presyłka jest wliczona w cene i to właśnie razem 220 $ następne to ok 50 funtów. Myślę że skuszę się na zakup za granicą ceny w Polsce są dla biznesmenów
          • lora.ola Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 03.04.14, 14:50
            Z Burdą miałam do czynienia jakieś 3 lata temu. wtedy miałam jeszcze trochę swoich włosów, więc Pani zaproponowała mi uzupełnienie częściowe z włosów naturalnych, przyczepianych do moich. Wyglądało to bardzo nienaturalnie, bo włosów było mega dużo, czułam się jakbym miała na głowie mopa. Zresztą po kilku myciach jakoś się to wszystko zdeformowało i odstawało z głowy.
          • lora.ola Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 03.04.14, 14:54
            Powiem Ci jeszcze, że ja też się skusiłam na przycinanie włosów w zabrzu i nie jestem zadowolona, ale myślałam, że to tylko moje odczucia.
            • 7jagodka7 Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 30.11.14, 14:08
              Witam, byłam w tym salonie, o którym mowa, przestraszyłam się czytając te opinie, ale ja np, powiem, że pani fryzjerka zrobiła mi przepięknego boba. Ostrożnie cięła żeby nie za duzo, za każdym razem powtarzała, że zawsze można dociąć. Czytając te komentarze podpytałam się w salonie czy ta pani pracowała w kwietniu, odpowiedziała że jest od maja, heheh ulżyło mi bo wiedziałam,że tamtej juz nie ma.
    • kala19864 Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 08.04.14, 08:32
      Sprzedam lace wig z włosów naturalnych, europejskich, jasny brąz, długość 40 cm (16"), rozmiar głowy M, czyli standard smile z naturalnym przedziałkiem smile szczegóły na maila kala19864@gazeta.pl (lace wig nieużywana, siateczka niedocięta smile)
    • 33ana łysienie 15.08.15, 12:14
      Hallo witam wszystkich, chciałam sie podzielić wrażeniami z nową firmą od systemów, może reszcie znalazłam firmę ktora rozumie problemy innych i nie wykorzystuje nas przez to. Zakupiłam system w peruki dorothy24, co tu dużo mówić włosów to ja takich nie dostałam nawet w tych najdroższych firmach. Chodzę w systemie już 3 miesiąc i ani jeden włos nie wypadł a włosy miękkie i błyszczące. Nie będę zanadto reklamować, ale sami sprawdźcie, polecam takim jak ja co sie zawiodły chyba na wszystkich firmach co na rynku sa.
    • 33ana Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 26.08.16, 13:59
      Temat stary ale mogę napisać smile ja kupiłam perukę w peruki dorothy i jestem bardzo zadowolona smile))) czekałam około 2 tygodni ale warto było (i żeby nie było, nie jestem ich pracownikiem, koleżanka mi poleciła), to jest ich strona perukidorothy24.pl/
      • lora.ola Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 28.08.16, 13:11
        a jakie oni mają ceny? Jakiej długości masz perukę? Czy cena zależy od długości?
    • hornet123 Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 26.08.16, 14:05
      ja też zamówiłem tupet w tej firmie z Katowic perukidorothy24.pl/ , nawet szybko w porównaniu z innymi, włosy bardzo fajne i takie naturalne, poprzedni tupet z innej firmy nadawał się do czesania koni ;-D
    • karolina.pi39 Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 05.07.17, 10:33
      Ja mogę polecić w Krakowie ten sklep: perukikrakow.pl/. Mają tam przyjemną przymierzalnię, a w ogóle to atmosfera w tym sklepie jest jakaś taka spokojna, intymna. I mają też spory wybór, zarówno na miejscu w sklepie, jak i katalogowy, przynajmniej z tego co mi pokazywali myślę, że można byłoby coś fajnego wybrać dla siebie.
      A co do Katowic, dowiedziałam się, że mają analogiczny sklep, chyba też Świat peruk się nazywa.
    • alopeciaola Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 19.11.18, 17:30
      A ja już druga kupiłam tu perukidorothy24.pl/galeria/
      Dobre tam jest to że mam praktycznie od ręki. Tylko zrobią mi fryzurę na głowie i gotowa. Obie peruki tak kupiłam i jestem zadowolona. Kontakt tez świetny telefoniczny z poradami gdzie w innych firmach to rzadkość. Choruje na łysienie plackowate i różne przeboje miałam z perukami i osobami sprzedającym. Tu póki co jest ok i mogę polecić osobom potrzebującym coś naturalnego i profesjonalnego.
    • sammy.official88 Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 09.03.19, 20:34
      Najwiekszy wybor i najlepsza obsługe maja Luksusowe Włosy by Hakan Demirkiran.Swietna intymna atmosfera,mozesz sie czuj swobodnie,maja bardzo duzy wybor i fryzjerke do peruk.Mega efekt.Polecam luksusoweperuki.pl
      Katowice Czerwinskiego 6
    • kamilk89 Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 21.01.21, 18:22
      Ja mogę polecić peruki w Krakowie. Nie jest daleko i wysyłają też peruki do klientów. Bardzo dużym plusem jest to, że są to naturalne peruki w Krakowie. Wrzucam link do ich strony. Warto zadzwonić i zapytać. peruki-krakow.com.pl/
    • paulinadyk Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 21.11.22, 17:12
      Ja mogę polecić na Peruki Kraków przy ul. Dietla 50 można też kupić peruki medyczne i na NFZ, mają w ofercie wersje naturalne i syntetyczne.
    • karlaes44 Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 23.11.22, 11:00
      Tutaj perukikielce.pl zerknij salon przy ul. Duża 17 i też chyba są z tego co pamiętam jeszcze w Krakowie.
    • betka43 Re: Gdzie kupić perukę w Katowicach lub okolicach 24.11.22, 10:18
      Miałam okazję być w Peruki Radom przy ul. Szewska 20 kupisz tam peruki medyczne i też korzystając z dofinansowania nfz. Są wersje naturalne i syntetyczne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka