Dodaj do ulubionych

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku

01.01.12, 15:21
Widzę,że rzadko tu ktoś zagląda,ale mimo wszystko chciałam Wam życzyć spełnienia marzeń, tych małych i dużych,a przede wszystkim pięknych włosków, brwi,rzęs i czego tam sobie wymarzycie i bardzo bym chciała,aby bardziej ożyło forum w Nowym Rokusmile
Obserwuj wątek
    • weterenka Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 06.01.12, 17:11
      Również wszystkiego naj,naj,naj...i gąszczu na główcesmileDolącz do Nas na nk-pozytywnie nastawieni(łp).Pozdrawiamsmile
      • majeczka262 Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 12.01.12, 17:36
        Dzięki,właśnie wysłałam zaproszenie
        • annovi Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 14.01.12, 20:44
          tak, też widzę że tu nikt prawie nie zagląda;-( Szkoda.
          Ja z nowym rokiem wybrałam się do dobrego dermatologa z nadzieją że może coś skutecznego już jest. Niestety nic;-( Pani doktor zaproponowała mi poszukanie czegoś z metod niekonwencjonalnych - ponoć komuś pomogła jakaś szamanka- tyle się dowiedziałam.
          Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Ale byłoby fajnie odzyskać włosy. Dla mnie wystarczą chociaż rzęsywink
          • siuda0 Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 28.12.12, 11:33
            to prawda. Szkoda!
            Jak była Senega forum żyło a tu cisza sad

Tez Wam dziewczynki życzę wszytskiego najlepszego w nowym 13 roku. Oby 13 byla szcześliwa.

Buziaczki
    • bebe1230 Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 31.12.12, 18:13
      majeczka262 napisała:

> Widzę,że rzadko tu ktoś zagląda,ale mimo wszystko chciałam Wam życzyć spełnieni
      > a marzeń, tych małych i dużych,a przede wszystkim pięknych włosków, brwi,rzęs i
      > czego tam sobie wymarzycie i bardzo bym chciała,aby bardziej ożyło forum w Now
      > ym Rokusmile

Oczywiście podpisuję sie pod życzeniami obiema ręcami smile
      pozdrawiam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka