Dodaj do ulubionych

Gdzie zamawiacie lace wigs?

01.04.12, 11:18
Gdzie zamawiacie full lace wigs?
Od siebie mogę dodać:

www.mikemaryhair.com/ - NIE POLECAM, zakupiłam tam włoski czarne virgin, przesłali mi włosy bardzo zniszczone, wypadające i niesamowicie kołtuniące się od samego początku i ciężko było je zwrócić, aczkolwiek w końcu udało się

bestlacewigs.com/ - są plusy i minusy, aczkolwiek ja już tam nie zamówię, włoski na początku są przepiękne (zamawiałam tam trzy razy, czarna virgin i 2 blond z włosów chinese virgin), prościutkie, lśniące, miękkie i łatwe w rozczesywaniu, cena przystępna, niestety po 2 tygodniach noszenia włosy zaczynają się kołtunić i matowieć, poza tym siateczka strzępi się

Jeżeli chodzi o Polskie firmy, to mam doświadczenie z:

Handsome Men - ceny są tak niesamowicie wygórowane, że w żadnym razie interes z nimi się nie opłaca (miałam 3 "protezy kapilarne" kupione u nich)

Second Hair - włoski jak w Handsome Men, cena niższa, ale mimo wszystko też bardzo wysoka (1 włoski kupione u nich)

orbsik - bardzo fajna dziewczyna, bardzo pomocna i z dużym obeznaniem w temacie, zamawiałam czarne malaysian virgin, wygladały na bardzo zdrowe, były grube, ładnie się lśniły, minusem była ich szorstkość, słabe mocowanie włosów do siatki, bo bardzo szybko wypadały, siateczka bardzo szybko strzępiła się, cena 2 razy wyższa niż bezpośrednio u producenta z Chin

Teraz chcę zamówić jasny brąz lub blond 16'' lub 18". Zależy mi na tym żeby:
- włosy był ZDROWE, ładnie się lśniły, nie kołtuniły się i łatwo rozczesywały
- była możliwość zamówienia silk topu
- siateczka nie strzępiła się
- cena... do 1000 zł.
Wciąż szukam odpowiedniej firmy, jeśli macie swoje własne doświadczenia, proszę podzielcie się.

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • bebe1230 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 02.04.12, 08:58
      do 1000 zł to jedynie syntetyki mozesz sobie kupić....więc nie licz że będą to włosy "zdrowe" peruka z włosów slowianskich najtaniej kosztuje ok 2.5-3 tys. i to nie taka strikte na miarę....bo taka na specjalne zamówienie mieści się w granicy 5-6 tys.
      nie będziemy tu dyskutować o perukarzach bo zaś się zrobi dziadostwo ,tak jak to miało miejsce w poprzednim forum...reklamy antyreklamy i straszenie moderatora sądami...proponuję stworzyć całkiem osobne forum i tam będziemy opisywać swoje "przygody" z perukarzami....
      • shiny_smile Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 03.04.12, 00:00
        Cześć, zdaje się, że nie masz sporego doświadczenia z kupnem peruk spoza Polski (czy się mylę?), gdyż z Chin można zamawiać włoski naturalne właśnie w takich cenach. Ceny, które podyktowałaś są cenami polskimi, np. w Rokoko peruczka 14" z włosów słowiańskich (ale raczej nie virgin, a farbowanych) kosztuje 5 tysięcy. Mnie ceny polskie nie interesują, bo są po prostu wygórowane.

Jeśli nie tutaj, to proszę Was dziewczyny o podzielenie się swoimi doświadczeniami tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/w,168862,132568724,132568724,Gdzie_zamawiacie_full_lace_wigs_.html
        • bebe1230 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 03.04.12, 12:55
          Masz rację, nie mam żadnego doświadczenia w tego typu usługach, bo kupuję tam gdzie mogę liczyc na expresową renowację , oraz mam gwarancję że włosy jakie zamawiałam takie dostanę ...

• sand5 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 03.02.13, 11:04
          shiny_smile napisała:

> Cześć, zdaje się, że nie masz sporego doświadczenia z kupnem peruk spoza Polski
          > (czy się mylę?), gdyż z Chin można zamawiać włoski naturalne właśnie w takich
          > cenach. Ceny, które podyktowałaś są cenami polskimi, np. w Rokoko peruczka 14"
          > z włosów słowiańskich (ale raczej nie virgin, a farbowanych) kosztuje 5 tysięc
          > y. Mnie ceny polskie nie interesują, bo są po prostu wygórowane.
          >
          > Jeśli nie tutaj, to proszę Was dziewczyny o podzielenie się swoimi doświadczeni
          > ami tutaj:
          > forum.gazeta.pl/forum/w,168862,132568724,132568724,Gdzie_zamawiacie_full_lace_wigs_.html

Shiny , Ja jak w rokoko kupowałam z włosów słowiańskich zrobili mi dodatkowo jeszcze jedną identyczną perukę z gorszego włosa (używam ją do spania ) za 700 zł. Cena taka oczywiście ze względu ,że dodatek do drugiej ale może zrobią też tylko taką a trochę drożej np 1500. Za 1000 to raczej ciężko będzie bo do tego dochodzi Vat itp. Jak ściągasz sama z US chyba tak tanio najgorszego produktu nie da się kupić bo dojdzie też Vat i cło.
    • aglaja3 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 08.04.12, 11:28
      Ja na razie glownie zamawialam tu:
      www.newhair4u2.com/
      teraz probuje tu:
      www.hatsoffhair.com/
      i tu:
      www.hairdirect.com/
      jakby cie interesowaly szczegoly to podeslij maila z pytaniami
      co bede wiedziala to odpisze
      pozdr
      • tayla1 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 08.04.12, 18:05
        Witaj AGLAJA... Jeśli możesz napisz coś więcej o lace kupowanych z tych e-sklepów, które podałaś, bardzo chciałabym z Tobą porozmawiac, jak rozumiem nosisz je już od jakiegoś czasu??
        • mila0089 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 15.04.12, 10:47
          Witam, a czy ktoś ma namiary na lace wigs z naturalnych włosów ale nie azjatyckie? Marzy mi się peruka jak ma Beyonce czy inne gwiazdy, że aż ciężko stwierdzić, że to peruka. Obecnie mam jedną zamówioną w Polsce, muszę przyznać że włos bardzo ładny naturalny, piękny kolor zrobili, ale ciągle mam wrażenie, że tych włosów jest za dużo i że wyglądają nienaturalnie, zwłaszcza przedziałek. Ile bym dała, żeby zrobić kitka....Cena nie gra roli, jestem świadoma, że pewnie będą bardzo drogie, ale niestety nie jestem obeznana w temacie, do nie dawna nie musiałam się jeszcze martwićsad
        • aglaja3 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 11.06.12, 17:19
          hej
          wlasnie dostalam nowa, tu szczegoly
          forum.gazeta.pl/forum/w,100198,136561782,136561782,moja_nowa_peruka_fotki.html
          takiej nie mialam jeszcze nigdy, wiec nie wiem jak sie bedzie nosic
          ale bede raportowac : -)
          ta hairdirect wydaje sie lepsza, hatoffhair jednak maja gorsza linie wlosow, tam nie bede wiecej zamawiac, nawet fotek nie zamieszczam bo nie ma po co; nie polecam
          • ala072222 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 23.06.12, 23:37
            A jaki kolor wziełaś? zamawiałaś ten ich wzornik? rzeczywiscie maja tak duzo kolorów?sa tam tez takie ciemne popielate blondy? bo tych kolorów brakuje w innych firmach, sa same ciepłe kolory.. sad
            • aglaja3 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 25.06.12, 12:40
              czesc
              tak, zamowilam wzornik
              tak wyglada:
              fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3148590,2,1,100-1755.htmlpozdr
              • shiny_smile Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 10.07.12, 23:58
                Bardzo ładnie wyglądają te włoski ze zdjęć od aglaja3, ale cena jest dość wysoka. Firma jest amerykańska w związku z tym musisz wyłożyć 2 razy więcej pieniędzy, by utrzymać pracowników w Chinach i Stanach. Czy ktoś jeszcze chce się podzielić dobrym i nie tak kosztownym zakupem?

Ja nie mam w ogóle włosków, więc muszę zamawiać full lace wigs. Nie lubię krótkich włosów, więc zamawiam 16", a wiadomo im dłuższe tym droższe. Poza tym żyję aktywnie sportowo, więc dość szybko niszczę zamawiane włoski. Nie zarabiam kokosów i nie ma mnie kto wesprzeć finansowo. Dlatego szukam tańszej alternatywy, ale jednocześnie bardzo zależy mi na tym, żeby włoski był gładkie i łatwe w rozczesywaniu. Wciąż szukam...

Mam jeszcze do Was pytanie dziewczyny, czy staracie się o refundację z NFZ przy zamówieniu peruki ze Stanów lub Chin? Czy prosicie o rachunek albo fakturę VAT?

Pozdrawiam ciepło!
                • dzidzia_ja Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 21.10.12, 14:43
                  podbijam

wiecie gdzie kupić syntetyczne lace wigs, ale takie wyglądające bardzo naturalnie?
      • izabelka255 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 29.03.13, 18:47
        jak moge do ciebie napisac
        ??
    • a.u.p Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 19.02.13, 13:59
      Do tej pory kupowałam w w-wskiej perukarni, ale po ostatniej z włosów słowiańskich naturalnych, które nie nadawały się do noszenia, kosztowały krocie, mam wątpliwości czy jest sens. OK, na miejscu można przymierzyć, obejrzeć, czasem wybrać inną, ale cena za to jest wygórowana!
      Szczególnie, że oni nie robią tych peruk, tylko je sprowadzają, trochę je przytną, uczeszą.

Zaczęłam się poważenie zastanawiać czy nie spróbować ściągnąć z zagranicy, tylko trochę nie wiem na co zwracać uwagę. Czy po zakupie trzeba włosy jeszcze jakoś "uzdatniać".
      • monika7680 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 19.02.13, 17:03
        Ja niestety próbowałam z kilku miejsc w tym z Hairdirect. Niestety nie kupie przez internet nigdy więcej. Najgorszej jakości to są włosy które się strasznie mechacą . Myślałam,że zamówiłam europejskie a po telefonie do nich wytlumaczono mi że nikt w stanach nie sprzedaje z europejskich a jedynie (jakość włosów europejska- włos okazuje się że azjatycki) Bardzo mylące. Niestety ta jakość nie wiem z której strony europejska bo się mechacą jak cholera. Baza niestety nigdy mi nie starczyła na dłużej niż pół roku. Nie kupie już w ten sposób więcej !
        • aglaja3 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 21.02.13, 23:14
          hej
          mogę potwierdzić, ze faktycznie włosy zamawiane w firmach amerykańskich są zawsze azjatyckie ( ja przynajmniej tez nie spotkałam innej wersji)
          ja tez mam z hairdirect, i tez są azjatyckie, i to jest ich jedyny minus;
          sama baza trzyma się b.dobrze, a myślałam, ze się rozleci, bo mam lace;
          nosze je od października, i nic się z nią nie dzieje; nawet włosów b.mało wypadło (a śpię w nich);

ale jakość włosa faktycznie mogłaby być lepsza; robią się suche (nie wiem czym się objawia Twoje zmechacenie) i muszę używać jedwabiu w sprayu żeby nadać im elastyczności; tak naprawdę to po umyciu i wyschnięciu wyglądają ładnie przez 2 dni, od 3 dnia do kolejnego mycia stosuje rożnego rodzaju nawilżacze, inaczej robią się strąki (myje raz na tydzień);

mimo tego jestem z tych włosów SUPER zadowolona, bo maja rewelacyjna linie włosów z lace, jakiej żadna inna firma mi jeszcze nie zrobiła;
          od kiedy je mam usłyszałam mnóstwo komplementów i moja uroda ma nowy wymiar;
          nigdy wcześniej nie miałam fryzury bez grzywki, teraz tak i wygląda to b.dobrze;

nie wiem czy uda Ci się znaleźć firmę, która będzie w stanie połączyć wszystkie elementy tj. super linia włosów, trwałość bazy, niewypadanie włosów, jakość włosa i cena;
          jak znajdziesz to podziel się informacja, dobre opinie warto przekazywać;
          pozdr
    • aglaja3 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 23.02.13, 00:55
      dziewczyny, zamawiała która tutaj?
      www.wiggin-out-salon.com/
      podobno robią z prawdziwych włosów europejskich
      wysłałam zapytanie, sprawdzić warto;
      • oszukana13 [...] 22.03.13, 18:53
        Treść postu jest niedostępna.
        • aglaja3 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 24.03.13, 22:13
          a co było nie tak z ta nowa peruka?
          jak masz jakieś fotki to daj, celem lepszego udokumentowania skargi;
          • izabelka255 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 28.03.13, 16:46
            powiedz mi gdzie kupowalas swoja lace
    • oneto Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 29.03.13, 07:54
      Tylko i wyłącznie na www.menstudio.pl są najlepsze i najtańsze.
      • izabelka255 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 29.03.13, 18:41
        ale ta stona jest dla meżczyzn.. a ja pytam gdzie zamawiaszdla siebie
        • bebe1230 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 29.03.13, 18:48
          widać oneto jest mężczyzną...smile
      • aglaja3 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 02.04.13, 16:45
        nie ma cen na stronie, to pewnie udają 'klinikę' i ceny podają przy kontakcie dopiero, muszą być b.wysokie;
        byłabym ostrożna z ta firma, tego typu podejście charakteryzuje firmy, które 'zżynają' z klientów;
    • leamun Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 13.07.13, 14:47
      jesli mogłabym komuś pomóc to proszę. Tu jest wszystko na temat egomorphosis.blogspot.com/p/wszystko-o-lace-wig-czyli-peruki.html
    • kurwamac158 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 16.06.14, 10:00
      mam do sprzedania lace wig, raz założona, kupiona za 2600 zł, kolor kasztanowy, długość tak do łopatek. kontakt: janinaadamola@wp.pl
    • aglaja3 Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 05.12.15, 23:49
      hej, masz jakis kontakt do siebie na priv? udalo Ci sie znalezc jakas firme? chcialabym sprobowac raz z wlosami slowianskimi, i choc nadal zamawiam w hair direct to w sumie moge poeksperymentowac smile odezwij sie na smithan06@gmail.com (zamkneli mi skrzynke na gazeta pl) , pozdr!
    • bozenka21ksz Re: Gdzie zamawiacie lace wigs? 14.02.16, 10:51
      Witam
      odpowiem Ci trochę na wesoło : to znaczy że chcesz DWA rozwiązania: jedno dobre, drugie tanie smile (ponieważ trudno pogodzić , żeby było coś dobre i tanie - ten kto robi też chce jeść )
      napisz mi co to jest "silk top" na adres bozena2105@onet.pl
      serdecznie pozdrawiam Forumowiczów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka