shiny_smile
01.04.12, 11:18
Gdzie zamawiacie full lace wigs?
Od siebie mogę dodać:
www.mikemaryhair.com/ - NIE POLECAM, zakupiłam tam włoski czarne virgin, przesłali mi włosy bardzo zniszczone, wypadające i niesamowicie kołtuniące się od samego początku i ciężko było je zwrócić, aczkolwiek w końcu udało się
bestlacewigs.com/ - są plusy i minusy, aczkolwiek ja już tam nie zamówię, włoski na początku są przepiękne (zamawiałam tam trzy razy, czarna virgin i 2 blond z włosów chinese virgin), prościutkie, lśniące, miękkie i łatwe w rozczesywaniu, cena przystępna, niestety po 2 tygodniach noszenia włosy zaczynają się kołtunić i matowieć, poza tym siateczka strzępi się
Jeżeli chodzi o Polskie firmy, to mam doświadczenie z:
Handsome Men - ceny są tak niesamowicie wygórowane, że w żadnym razie interes z nimi się nie opłaca (miałam 3 "protezy kapilarne" kupione u nich)
Second Hair - włoski jak w Handsome Men, cena niższa, ale mimo wszystko też bardzo wysoka (1 włoski kupione u nich)
orbsik - bardzo fajna dziewczyna, bardzo pomocna i z dużym obeznaniem w temacie, zamawiałam czarne malaysian virgin, wygladały na bardzo zdrowe, były grube, ładnie się lśniły, minusem była ich szorstkość, słabe mocowanie włosów do siatki, bo bardzo szybko wypadały, siateczka bardzo szybko strzępiła się, cena 2 razy wyższa niż bezpośrednio u producenta z Chin
Teraz chcę zamówić jasny brąz lub blond 16'' lub 18". Zależy mi na tym żeby:
- włosy był ZDROWE, ładnie się lśniły, nie kołtuniły się i łatwo rozczesywały
- była możliwość zamówienia silk topu
- siateczka nie strzępiła się
- cena... do 1000 zł.
Wciąż szukam odpowiedniej firmy, jeśli macie swoje własne doświadczenia, proszę podzielcie się.
Pozdrawiam!