Dodaj do ulubionych

uzupełnienia z zagranicy, proszę o namiary

20.07.12, 00:35
Witam, czy ktoś może wybrał się na własną rękę po uzupełnienie z naturalnych włosów za granicę, jest zadowolony i może polecić jakieś firmy?
Potrzebuję zamówić dobre gatunkowo uzupełnienie częściowe na klipsy, aby zakryć czubek głowy, bo akurat tak niefortunnie tym razem włosy wypadły, że trudno mi je tam zakryć własnymi. Dowiadywałam się w krajowych firmach i cena kształtuje się od 8 do 10 tyś, czyli tyle, ile jakiś czas temu płaciłam za pełne uzupełnienie lace na taśmy!
Cena jest dla mnie zaporowa i zastanawiam się, czy w Niemczech lub GB nie byłoby korzystniej cenowo, nawet jeśli trzeba by było wybrać się na konsultację.
Dziękuję z góry za wszelkie informacje oficjalnie lub na priv, masza8@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • slim261 Re: uzupełnienia z zagranicy, proszę o namiary 23.07.12, 17:06
      Cześć masza,
      ja skorzystałam z wiedzy (aglai)? i zamówiłam włosy w HairDirect, fotki i doświadczenia tej dziewczyny mnie przekonały, zresztą zobacz sobie ich stronę, poczytaj forum, jeśli nie znasz angielskiego zainstaluj sobie przeglądarkę chrom, ona tłumaczy całe strony.
      Sama jestem ciekawa co mi przyjdzie, ale kontakt z nimi i fachowa pomoc bardzo mi pomogły w podjęciu decyzji.
      Sama jestem po wizycie w kilku klinikach i salonach perukarskich i muszę stwierdzić, że nie tylko cena stanowi tu problem, choć jest znaczna, ale jakość też pozostawia wiele do życzenia.
      Nie twierdzę oczywiście, że zamówione przeze mnie włosy będą ok, choć mam taka nadzieję, a wszystko co amerykańskie jest ok, ale przynajmniej jeśli nawet powinie się noga nie będzie tak pieniężnie odczuwalna.Również muszę zakryć czubek i tył mojej głowy.
      Znalazłam jeszcze jakiś czas temu firmę niemiecką, też robią fajne uzuzpełnienia, są z Hamburga, próbowałam do nich pisać niestety nie otrzymałam odpowiedzi.
      gdybyś była zainteresowana to chętnie podam Ci stronkę, ale wolałabym na maila, gdyż tutaj nie wolno polecać firm. Mój mail: slim261@gazeta.pl
      Gdybyś miała pytania, chętnie odpowiem w miarę moich możliwości.
      Piozdrawiam
      • masza8 Re: uzupełnienia z zagranicy, proszę o namiary 24.07.12, 23:34
        slim, dziękuję za odpowiedźsmile Rzeczywiście wątek aglaja jest bardzo pomocny, również zainspirowałam się tą amerykańską firmą HD, sprawia wrażenie profesjonalnej, choć... cały czas mam opory przed zamówieniem przez internet. Jednak na dniach będę musiała podjąć decyzję, odezwę się do Ciebie na priv w tej sprawie. Co do krajowych firm, mam podobne przemyślenia co Ty. Koniecznie napisz, czy jesteś zadowolona ze swojego zamówienia. Pozdrawiam!
    • bebe1230 Re: uzupełnienia z zagranicy, proszę o namiary 30.07.12, 19:39
      czy któraś z was zamawiała w www.zaprojektujswojewlosy.pl/ wygląda ciekawie ale jak sie ma do jakości... ??? w sumie mają siedzibę w Krakowie więc chyba się wybiorę...no chyba że za wizyty czytaj konsultacje smile sobie liczą to nie....
      • biedronka1122 Re: uzupełnienia z zagranicy, proszę o namiary 31.07.12, 23:41
        ja posiadam ich uzupełnieni...niestety nie moge polecic...kosztuje kilka tys a, niby biora wymiar glowy a jak przychodzi to wielkie rozczarowanie...wlosy gestosc 100% wygladaja jak u wioletty willas ( bardzo geste ,nienaturalny wyglad)..kupilam i lezy w szafie...a w Krakowie juz ich nie ma sa w Bielsku....ja teraz znalazlam perukarke w krakowie i ide w tym tygodniu zobaczyc jak u niej to wyglada....teraz mam syntetyczn ale dosc dobra gatunkowo tez kosztowala ponad tys zl ale wyglada naturalniej niz ta z naturalnych z firmy zsw
        • bebe1230 Re: uzupełnienia z zagranicy, proszę o namiary 01.08.12, 07:25
          dzięki za info....ja jestem z Kraka a za włosami tułałam się po Warszawie...to samo moglabym zamówić u nas ale....w Wawie mialam renowację zagwarantowaną w trybie expresowym a tu zamawiając musiałbym perukę zostawić na kilka dni...możesz napisać do mnie na maila gazetowego ?
        • 0progressiva Re: uzupełnienia z zagranicy, proszę o namiary 24.08.12, 18:29
          do biedroneczka

sluchaj pisalas moze do nich z reklamacją? mam podobną sytuacje tyle ze ja zamawialam gestosc 70% wlosy sie strasznie swieca i sa nienaturalnie grube, a mialam juz europejskie wiec wiem ze to nie takie, peruke mam od 2 dni, po umyciu sie sfilcowala i napuszyła
          • biedronka1122 Re: uzupełnienia z zagranicy, proszę o namiary 26.08.12, 20:02
            Hej, nie pisałam reklamacji bo co teraz wskoram, żałuje ze je wogole odebralam wtedy mogłam interweniować , skoro ty masz 70 i tez jest do chrzanu to ja podejrzewam ze oni wogole maja jeden rodzaj a te całe branie wymiarów i uzgodnienia co do wyglądu peruki to pic na wodę
          • mantra2211 Re: uzupełnienia z zagranicy, proszę o namiary 29.09.12, 17:40
            Szukając revitalash natknęłam się na ten wątek, mogę powiedzieć, że sama miałam kontakt z ZSW i nie polecam włosy jak u lwa. Miałam już dość tylu rozbieżnych opinii na temat wszystkich klinik ale koleżanka powiedziała mi o HMP, dziewczyny pamiętam, że zamęczyłam ich pytaniami smile ale zdecydowałam się w końcu i nareszcie jestem zadowolona. Niechę tu reklamy robic ale nie da sie inaczej, szukajcie h-m-p.pl
            • jo2012 Re: uzupełnienia z zagranicy, proszę o namiary 02.10.12, 12:46
              mantra2211 . Może to prawda ale dodaj że najtańsze rozwiązanie od nich kosztuje grubo powyżej 5000zł...
              • mantra2211 Re: uzupełnienia z zagranicy, proszę o namiary 02.10.12, 16:32
                no tak wiem ze większość ludzo chciałoby za 40 cm wlosy slowianskie recznie tkane bo widzialam dobrane idealnie pod moja glowe za 20 zł??Jakość ma swoja cene.A wyboru dokonuje każdy sam .
                • jo2012 Re: uzupełnienia z zagranicy, proszę o namiary 08.10.12, 16:55
                  Masz rację " Wyboru dokona każdy sam" ale piszemy tu po to żeby się czegoś dowiedzieć i sobie sprawę trochę ułatwić .
                  Chyba że Ty masz inne intencje ?
              • bebe1230 Re: uzupełnienia z zagranicy, proszę o namiary 05.10.12, 19:18
                No żeby 5 tys smile ja pytalam tam o włosy 25 cm, oczywiscie słowiany to podano mi cenę za 30cm...(nota bene 5 cm to bardzo duża róznica) powiedziano mi 7,5 tys chyba ich bóg opuścił...ja rozumiem ze za jakość trzeba płacić sama mam slowianskie włosy to wiem co to za luksus smile ale bez przesady .... bo to już zdzierstwo
                • biedronka1122 Re: uzupełnienia z zagranicy, proszę o namiary 06.10.12, 13:12
                  do bebe mialam napiasac do ciebie podaj maila
                  • bebe1230 Re: uzupełnienia z zagranicy, proszę o namiary 06.10.12, 15:23
                    Pisz na gazetowego, zaglądam tam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka