Dodaj do ulubionych

lace wig z włosów słowiańskich

05.08.12, 15:22
Noszę lace wig z włosów słowiańskich, kupuje włosy w Polsce i wysyłam do producenta. W tym misiącu będe zamawiac dla siebie lace. Zakupiłam w Polsce więcej włosów niż mi potrzebne, a boje się, że od leżakowania coś się z nimi stanie, więc jakby ktoś był zainteresowany taką lace z włosów słowiańskich to podaje swoje namiary:
demolique@wp.pl
Włosy sa ciemnobląd, dł. ok 40cm.
Obserwuj wątek
    • nombre Re: lace wig z włosów słowiańskich 10.08.12, 15:29
      Prosze o zdjecia i wiecej informacji o lace. Czy jest z silk topem?

Nombre@wp.pl
    • bebe1230 Re: lace wig z włosów słowiańskich 10.08.12, 20:48
      Dużo dalaś za włosy? a w ogóle to gdzie kupowalaś może to jakaś opcja oszczędności by byla....możesz mi dać znać na gazetowego maila ?
      • demolique Re: lace wig z włosów słowiańskich 10.08.12, 21:43
        Za włosy płaciłam różnie - od 250 - 300zł za kitkę .Bratowa męża ma salon fryzjerski i ona kupiła dla mnie te włosy od ludzi.
        Na 1 lace z blond słowiańskich potrzeba ok 3 kitki, przynajmniej te ktore ja mam.
        • ewa_zga Re: lace wig z włosów słowiańskich 17.08.12, 16:06
          Czy sprzedałaś juz te wlosy?
          • demolique Re: lace wig z włosów słowiańskich 18.08.12, 18:56
            Nie sprzedałam jeszcze. Dużo pań pyta, ale jeszcze żadna się nie zdecydowała. Była jedna pani, która była zdecydowana kupić, ale się przestała odzywać. A szkoda, bo to bardzo ładne włosy, nie chciałabym żeby się zmarnowały. Mój fryzjer mówi że to najładniejsze jakie miałam. I myślę, że cena też bardzo atrakcyjna, w porównaniu do tych od polskich producentów i klinik, za fajne pieniądze można mieć włosy słowiańskie virgin blond.
        • sandra878 Re: lace wig z włosów słowiańskich 19.08.12, 15:05
          Hejka

Nie trzeba daleko aby tak zamawiać. Ja dla córki kupuje włosy od przyjaciela ukraińca który mi przywozi od siebie i zamawiam w secondhair w polsce. Sama produkcja to koszt ok 1500zl. Myślę ,że warto aby mieć do kogo się zgłosić jakby coś było nie tak smile Chociaż moje już drugie włoski tam robiłam i są ok.

S.
          • zuzi0 Kupię włosy ciemne virgin 27.11.12, 14:11
            Witam, jeśli macie możliwość, to bardzo bym prosiła o pomoc. Chętnie kupię włosy (kitki) w ciemnym kolorze, oczywiście nasze, europejskie, dobre gatunkowo. Długość od ok 40 cm.
            zuzi0@gazeta.pl
            • 2niania892 Re: Kupię włosy ciemne virgin 13.04.13, 21:09
              Witam,

Ja chciałabym, własnie zrobic peruke tylko nie wiem gdzie jeśli juz mam włosy akurat od kuzynki? Podpowiecie coś ? I jaki by był mniejwiecej tego koszt....
              Serdecznie pozdrawiamsmile Ania
              • bebe1230 Re: Kupię włosy ciemne virgin 15.04.13, 18:03
                myslę że najlepiej będzie jak napiszesz do "demoniqule"na prywatny e'mail smile podała go w swoim poście
                pozdrawiam
          • zuzi0 Re: lace wig z włosów słowiańskich 24.04.13, 13:02
            Cześć, czy masz możliwość zamówienia większej ilości z Ukrainy? Jakie są ceny?
            Pozdrawiam,
            Magda
    • leamun Re: lace wig z włosów słowiańskich 13.07.13, 15:05
      jeśli mogłabym pomóc / a sprowadziłam juz ponad 40 lace wig/ to wygooglajcie Egomorphosis i tam na górze po lewej jest zakładka Wszystko o Lace Wig Pozdrawiam, egomorphosis.blogspot.com/p/wszystko-o-lace-wig-czyli-peruki.html
    • mariolaarbuz Re: lace wig z włosów słowiańskich 25.10.15, 17:09
      Dziewczyny co myślicie o Profolan? tabletki-na-lysienie.co.pl ??
    • aglaja3 Re: lace wig z włosów słowiańskich 05.12.15, 23:50
      hej, napisalam do Ciebie na priv, odezwij sie prosze, pozdr!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka