evi0 14.09.12, 19:16 witam mam na imie ewa juz kiedys tu pislam ale dawno nie odwiedzalam tego forum, ja nie mam wlosów 14 lat i szukam kogos z kim moglabym sie spotkac i porozmawiac mieszkam w anglii czy ktos z was równiez jest w aglii?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mila0089 Re: czy jest ktos kto ma łysieniem w anglii? 13.10.12, 14:17 Z jakiego miasta jesteś? Ja obecnie przebywam na wymianie w Anglii Odpowiedz Link
evi0 Re: czy jest ktos kto ma łysieniem w anglii? 16.10.12, 21:37 ja jestem w bradford a ty? Odpowiedz Link
monica301 Re: czy jest ktos kto ma łysieniem w anglii? 01.01.14, 22:26 witam jestem w Anglii i od roku choruje na łysienie plackowate całkowite. i lekarze nic mi nie pomagaja. dostalam zwolnienie lekarskie z pracy na depresje i tak sobie zyje bez zadnej pomocy. czy mogla bys mi napisac cos na temat chorowania w Anglii Odpowiedz Link
maniekpi Re: czy jest ktos kto ma łysieniem w anglii? 02.01.14, 11:44 Witam. Łysienie plackowate jest wyleczalne. Jako bioterapeuta leczyłem już tą chorobę. Odpowiedz Link