Dodaj do ulubionych

gdzie leczenie warszawa

28.11.13, 20:10
Witajcie. moja Pani dermatolog dzisiaj załamała mnie. Powiedziała że ona nie wie co ma robić. Choruje na łysienie plackowate, prawdopodobnie złośliwe. Nie wiadomo w sumie od kiedy bo włosy na ciele wypadły mi jak miałam 14 lat a na głowie zaczeły wypadać na początku tego roku. W tej chwili na głowie mam ich połowę.
Gdzie w Warszawie powinnam się zgłosić? Zarejestrowałam sie dzisiaj na Wołoską ale na 5.02.2015 smile Poleccie mi kogoś kto się zna na tej chorobie i może dalej poprowadzić moje leczenie.
Obserwuj wątek
    • katarzyna.karolak12 Re: gdzie leczenie warszawa 19.12.13, 21:10
      Polecam doc. Kowalską-Olędzką. Przyjmuje w Bodyclinic na Oboźnej.
    • szostaka Re: gdzie leczenie warszawa 29.01.14, 02:17
      Dermatolodzy z Wołoskiej (dr Rakowska i dr Kurzeja) przyjmują też w Centrum Medycznym DERMIQ na Wielickiej 38.
    • kamilcia248 Re: gdzie leczenie warszawa 04.03.15, 22:15
      Na wszelkiego rodzaju łysienie i problemy z włosami polecam dr Urszulę Brumer z Medycyny Młodości. Jest rewelacyjna i zawsze służy dobrą poradą. Specjalizuje się w zabiegach autologicznych, ale potrafi dobrać też inną dobrą metodę leczenia do konkretnego problemu. Skoro pasuje Ci Warszawa, ale naprawdę warto się tam wybrać.
    • gniszka Re: gdzie leczenie warszawa 23.08.15, 21:31
      Witam proszę się zgłosić do Pana Tomasza Wasyłyszyna www.wasylyszyn.com/ opinie są różne ale pomaga
      • fioletowa88 Re: gdzie leczenie warszawa 02.09.15, 15:57
        polecić mogę klinikę Hair Medica na Świętokrzyskiej, na bazie własnych doświadczeń, ktore zakończyły się pozytywnie smile Specjaliści zajmują się tam między innymi właśnie leczeniem łysienia - www.hairmedica.pl/uslugi/leczenie-lysienia/ może sie komus ten link przyda bo nie bede wszystkiego streszczac, tak czy inaczej efekt widze codziennie. i codziennie uśmiecham sie do lustra widząc swoje włosy, o które tak bardzo bałam się jeszcze pół roku temu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka