tomaciak1976 16.12.13, 22:25 Hej Czy możecie polecić jakiś sprawdzony i dobry preparat na zagęszczanie włosów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice12345 Re: Dobry preparat na zagęszczanie włosów 16.12.13, 22:45 Może coś takiego? - meskiewlosy.pl/illusion-25g-p-8.html Ludzie to chwalą w internecie że jest skuteczny. Odpowiedz Link
mihael65 Re: Dobry preparat na zagęszczanie włosów 17.06.14, 21:50 Polecam również Focus zagęszczanie włosów, oraz Kmax zagęszczanie włosów , wcześniej używałem Illusion a teraz Focus. Różnica pomiędzy Focus a Kmax jest taka że Focus ma drobniejsze mikrowłókna a Kmax grubsze. Oba fenomenalnie zagęszczają włosy Odpowiedz Link
acebet Re: Dobry preparat na zagęszczanie włosów 13.05.15, 11:00 Ja stosowałem produkt luciano.com.pl Focus Zagęszczanie Włosów od firmy Luciano i jestem bardzo zadowolony. Wygląda to naturalnie a to chyba najważniejsze, jeżeli chcemy zagęścić włosy. Moim zdaniem to produkt jak najbardziej godny polecenia. Odpowiedz Link
tymon.kr Re: Dobry preparat na zagęszczanie włosów 07.01.16, 23:05 Tutaj jest dobry przykład www.kameliabielizna.pl/przeszczep-wlosow-cena-opinia/ W kontekście tego, że przeszczep to nie jedyne rozwiązanie Odpowiedz Link
xpati Re: Dobry preparat na zagęszczanie włosów 07.10.19, 11:04 Z pewnością jedno z wielu, lecz w większości przypadkach jest to najlepsza bądź jedyna skuteczna metoda. Polecam poczytać tego bloga meditravel.pl/blog-przeszczep-wlosow-transplantacja-wlosow/ Odpowiedz Link
pj_58 Re: Dobry preparat na zagęszczanie włosów 29.01.16, 14:38 Czy jakiś preparat z tego co mają w sprzedaży jest godny zaufania?? www.apteka.ekoniczynka.com/filter/category,199,preparaty-przeciw-wypadaniu-i-na-porost Macie rozeznanie? Odpowiedz Link
ptakbeata Re: Dobry preparat na zagęszczanie włosów 23.02.16, 14:05 też czegoś szukałem, przekonał mnie ten artykuł dbam-o-zdrowie.eu/skuteczny-sposob-na-lysienie-androgenowe/ co o tym myślicie? Warto inwestować kase w te środki? Odpowiedz Link