Dodaj do ulubionych

bezpłatna mikropigmentacja skóry głowy

10.02.16, 15:50
Dzień dobry.

Klinika mikropigmentacji skóry głowy zaprasza mężczyzn na
zupełnie darmową serie zabiegów mikropigmentacji głowy.
Zachęcamy do kontaktu, istnieje możliwość spotkania osoby po zabiegu w naszej klinice.
Scalp Micro Pigmentation to zaawansowana i nowoczesna technika,
w której tworzymy efekt ogolonych mieszków włosowych na skórze głowy.
Złudzenie jest tak realistyczne, że faktycznie wydaje się, że cała skóra głowy jest po prostu swieżo ogolona.
Potrafimy stworzyć iluzje pełnej fryzury nawet u osób całkowicie pozbawionych włosów.
SMP to szczegółowy proces, w którym bardzo naturalny wygląd jest tworzony za pomocą symulacji mikro włosków.
Zabieg zwykle ma 3 sesje, w których skóra głowy jest zagęszczana kolejnymi kropeczkami przypominającymi świeżo ostrzyżony włos.

Prosimy o kontakt pod nr tel.
796-127-730
Obserwuj wątek
    • mamusiaigora Re: bezpłatna mikropigmentacja skóry głowy 26.06.18, 13:28
      Mój mąż wykonywał zabiegi w salonie MicrooHaar i jest bardzo zadowolony wink
    • qwerrr Re: bezpłatna mikropigmentacja skóry głowy 04.01.19, 16:58
      "Wylałem" sporo pieniędzy na różnego rodzaju odżywki, witaminy, wcierki itp... jedynie pomogło mi to wszystko w uszczupleniu mojego portfela. Jeśli jesteś w stanie zaakceptować to, że mógłbyś nosić krótką fryzurę na przysłowiowego [American soldier] i wyglądać przede wszystkim ZDROWO, to pod podanym adresem odmłodzą Cię o 10 lat;
      mikropigmentacjaskoryglowy.com.pl AMStudioPMU Łódź.
      [Mikropigmentacja] na fachowym poziomie.
      Pozdrowienia dla Ekipy z wielkim talentem!
    • plmed Re: bezpłatna mikropigmentacja skóry głowy 18.10.19, 16:19
      Zapraszamy na zabiegi mikropigmentacji skóry głowy : Centrum PLMED u.Św. Krzyża 19/14 Kraków

Modeli na praktyki z mikropigmentacji ogolonej skóry głowy poszukujemy. Wymagana chęć golenia głowy "do zera". Zainteresowanych Panów prosimy o zgłoszenia telefoniczne 669 797 079 lub mailowo: biuro@garlacz.com.
      Ze zgłoszeniem mailowym prosimy o przesłanie aktualnych zdjęć: widok z przodu, z tyłu, z góry i z boków głowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka