Dodaj do ulubionych

Omijajcie Biały Bór

22.07.10, 10:04
Ta "gościnna" miejscowość przywita swoich gości lasem fotoradarów i
mandatów. widocznie ten mało zaradny zarząd gminy w ten sposób łata
dziurę budżetową. Moja stopa tam więcej nie stanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: andy Re: Omijajcie Biały Bór IP: *.rybnik.vectranet.pl 25.07.10, 21:15
      Dokładnie tak. Te buraki powołały specjalnie dwuosobową straż
      wiejską by mieć fotoradar.
      • Gość: MR Re: Omijajcie Biały Bór IP: *.acn.waw.pl 28.07.10, 14:23
        Potwierdzam, ja wróciłem z "pocztówką z wakacji" jadąc przez BB. Odradzam, nie
        jeździć tamtędy. Tamtejsze fotoradary pełnią funkcję zapychania portfela a nie
        PREWENCYJNĄ! Na szczęście niedługo się im ukróci, wejdą nowe przepisy i będzie
        może choć trochę normalnie.

• rickky Re: Omijajcie Biały Bór 04.08.10, 19:52
          Można byłoby założyć "towarzystwo poszkodowanych przez BB".
          Byłbym, z pewnością, jednym z większych męczenników tej trasy w tym towarzystwie. Rzeczywiście, te radary w tamtej miejscowości to jakaś perwersja.
          Ale cała ta trasa jest dość nieprzyjemna. Nieco dalej, jadąc do Koszalina - w Kłaninie też był/jest(?) czynny radar stacjonarny.
          Poza tym, przed Człuchowem, jadąc od Chojnic, w Rychnowach też jest aktywny radar. Często straż miejsko-gminna (tak!) z Człuchowa, stawia zaraz za nim "śmietnik", o czym sporo chyba kierowców mogło się boleśnie przekonać. W tym również autor niniejszego postu.
          • Gość: gość Re: Omijajcie Biały Bór IP: *.cdma.centertel.pl 30.09.11, 08:59
            Gdybyś przestrzegał przepisów nie miał myś tego problemu. Stop piratom drogowym za dużo ludzi już straciło życie!!!
            • rickky Re: Omijajcie Biały Bór 22.12.11, 23:42
              Gość portalu: gość napisał(a):

> Gdybyś przestrzegał przepisów nie miał myś tego problemu.

O!
              A ty, gdybyś się w szkole uczył, to nie popełniałbyś takich błędów ortograficznych.
    • lesio5 Re: Omijajcie Biały Bór 07.08.10, 19:31
      A to tak trudno jechać 50 km/h?
    • Gość: ja Re: Omijajcie Biały Bór IP: 85.222.87.* 08.08.10, 21:34
      Wyśmienita trasa - przynajmniej wariatów - piratów nie będzie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka