jj-m 22.07.10, 10:04 Ta "gościnna" miejscowość przywita swoich gości lasem fotoradarów i mandatów. widocznie ten mało zaradny zarząd gminy w ten sposób łata dziurę budżetową. Moja stopa tam więcej nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: andy Re: Omijajcie Biały Bór IP: *.rybnik.vectranet.pl 25.07.10, 21:15 Dokładnie tak. Te buraki powołały specjalnie dwuosobową straż wiejską by mieć fotoradar. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MR Re: Omijajcie Biały Bór IP: *.acn.waw.pl 28.07.10, 14:23 Potwierdzam, ja wróciłem z "pocztówką z wakacji" jadąc przez BB. Odradzam, nie jeździć tamtędy. Tamtejsze fotoradary pełnią funkcję zapychania portfela a nie PREWENCYJNĄ! Na szczęście niedługo się im ukróci, wejdą nowe przepisy i będzie może choć trochę normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Omijajcie Biały Bór 04.08.10, 19:52 Można byłoby założyć "towarzystwo poszkodowanych przez BB". Byłbym, z pewnością, jednym z większych męczenników tej trasy w tym towarzystwie. Rzeczywiście, te radary w tamtej miejscowości to jakaś perwersja. Ale cała ta trasa jest dość nieprzyjemna. Nieco dalej, jadąc do Koszalina - w Kłaninie też był/jest(?) czynny radar stacjonarny. Poza tym, przed Człuchowem, jadąc od Chojnic, w Rychnowach też jest aktywny radar. Często straż miejsko-gminna (tak!) z Człuchowa, stawia zaraz za nim "śmietnik", o czym sporo chyba kierowców mogło się boleśnie przekonać. W tym również autor niniejszego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Omijajcie Biały Bór IP: *.cdma.centertel.pl 30.09.11, 08:59 Gdybyś przestrzegał przepisów nie miał myś tego problemu. Stop piratom drogowym za dużo ludzi już straciło życie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Omijajcie Biały Bór 22.12.11, 23:42 Gość portalu: gość napisał(a): > Gdybyś przestrzegał przepisów nie miał myś tego problemu. O! A ty, gdybyś się w szkole uczył, to nie popełniałbyś takich błędów ortograficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Omijajcie Biały Bór IP: 85.222.87.* 08.08.10, 21:34 Wyśmienita trasa - przynajmniej wariatów - piratów nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś