GoĹÄ: leszek IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.10, 21:50 jaką trasą można najszybciej dojechać samochodem osobowym z łodzi do jeleniej góry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: justyna Re: trasa łódź jelenia góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 00:28 Po co od razu pchać się na Białowierzę? Wydaje mi się, że przez Poznań i Ziębice będzie bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiecho-1 Re: trasa łódź jelenia góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 00:43 polecam trasę przez Piotrówek. szybko sie jedzie i żadnych korków! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zbyszek Re: trasa łódź jelenia góra IP: *.multimo.pl 09.10.10, 19:17 jeśli nie jest za późno. Ja mieszkam dalej od łodzi. polecam spróbować w piotrkowie skręcić w drogę nr 8 na bełchatów (Najeżona gołębnikami) w Kępnie skręcić w lewo na drogę nr 11, tuż za Kępnem na drogę nr 39 na Namysłów, Brzeg; za Brzegiem na A4 i tak do węzła Kostomłoty, dalej drogą nr 5 na Strzegom (droga juz chyba po remoncie); w Bolkowie na drogę nr 3. Jest jeszcze inny wariant. Z Łodzi na Sieradz (DK14) i tak do węzła Walichnowy na DK8, w Kępnie ja powyżej. PRZEDE WSZYSTKIM OMIJAĆ WROCŁAW! Strata około 1,5 do 2g. Szerokiej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś