Dodaj do ulubionych

katowice - warszawa okęcie

IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.10, 14:40
jak mogę dojechać (dodam że w drugi dzień świąt) z katowic do warszawy na lotnisko okęcie

wylot mam o 16:30, byłabym wdzięczna za jakąkolwiek pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: evelil Re: katowice - warszawa okęcie IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.10, 14:41
      a lecę do chicago więc muszę tam być powiedzmy o 12.
      • saly119 Re: katowice - warszawa okęcie 12.12.10, 12:30
        Ty serio pytasz?
    • Gość: Abarth Re: katowice - warszawa okęcie IP: *.home.aster.pl 12.12.10, 20:09
      Jeśli samochodem to jak nigdzie nie skrecisz na "gierkówce" (oczywiście oprócz obowiązkowego zjazdu z A1) to dojedziesz na okecie. Za Citroenem/stacją bp/mc donaldem (wszystko jest koło siebie) w prawo i na drugich światłach w prawo i jesteś. Planując godzinę wyjazdu musisz uwzględnić remonty na w/w "gierkówce" około 1h wiecej niż ustawa przewiduje.
      pozdrawiam
      • Gość: paul Re: katowice - warszawa okęcie IP: 81.219.121.* 12.12.10, 21:54
        dobrze abarth wytłumaczył, ale dla uściślenia -wypatruj po prawej stronie nazwy hotelu LORD
        -widoczna z daleka, przed nim masz skręcić w prawo, czyli dokładnie za Mackiem jak pisze Abarth, dalej już tak jak wcześniej napisał.
        • Gość: grenadine Re: katowice - warszawa okęcie IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.10, 22:57
          miałam na myśli raczej komunikację publiczną..

tak serio pytam.. niby co w tym dziwnego?
          nie jeżdżę często sama, zazwyczaj mam loty z pyrzowic. i jest mi łatwiej.. niestety tym razem chciałam lecieć jak najtaniej..
          • weekenda Re: katowice - warszawa okęcie 13.12.10, 09:49
            bo jakbyś pytała o drogę z Pieprzyka Średniego w Podkarpackiem do Pypciowa Drugiego w Warmińsko-Mazurskiem to bym zrozumiała ale z Katowic do Wawy...? dla mnie to też dziwne pytanie

Tym bardziej, że dopiero teraz wyjaśniasz, że chodzi Ci o komunikację publiczną...

Ja Ci radzę: zainteresuj się sama. Teraz jechałam komunikacją publiczną w te i wewte Kraków-Wawa i przeżyłam szok z horrorem. Rzeźnia to mało. PKP nas znów upadla i pozbawia godności. To co przeżyłam w pociągach widziałam na fotkach czy filmach z Indii, Bangladeszu czy innego Sudanu sad
    • elfkabezhaltera Re: katowice - warszawa okęcie 16.12.10, 21:28
      Pociągiem.
      Z Warszawy Centralnej są jakies autobusy - 175, na przykład.
      Może są autokary GOP - Okęcie - ale o tym nic wiem
      • w357 pytanie kiepsko sformułowane..... 20.12.10, 15:52
        .... ale to już wyjaśniono smile

Analizując całą kwestię podróży , to zapewne chodzi o to ,
        że podróż ta ma odbyć się ( 25-XII ? ) 26-XII !!!

Komunikacja Miejska w Warszawie kursuje wg. rozkładu świątecznego.......
        Czyli , pomiędzy Dw.Centralnym, a lotnisko Okęcie bez problemu >>> 175 !
        ztm.waw.pl/rozklad_nowy.php?c=182&d=2010-12-26&l=1&a=175&n=7002&o=02&k=B
        Jak jest z dojazdem koleją (po zmianach rozkładu) ???
        NIE WIEM !
        ( w Święta wiele pociągów nie kursuje)
        • Gość: Kazxiński Re: pytanie kiepsko sformułowane..... IP: *.oswiecim.vectranet.pl 03.08.14, 15:25
          Co za barany. Baba sie pyta jak dojechac szybko i tanio z kTW do wawy a wy robicie problemy co za kretyni ja prdl. Proste pytanie i 0 odpowiedzi masakra
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka