GoĹÄ: evelil IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.10, 14:40 jak mogę dojechać (dodam że w drugi dzień świąt) z katowic do warszawy na lotnisko okęcie wylot mam o 16:30, byłabym wdzięczna za jakąkolwiek pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: evelil Re: katowice - warszawa okęcie IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.10, 14:41 a lecę do chicago więc muszę tam być powiedzmy o 12. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Abarth Re: katowice - warszawa okęcie IP: *.home.aster.pl 12.12.10, 20:09 Jeśli samochodem to jak nigdzie nie skrecisz na "gierkówce" (oczywiście oprócz obowiązkowego zjazdu z A1) to dojedziesz na okecie. Za Citroenem/stacją bp/mc donaldem (wszystko jest koło siebie) w prawo i na drugich światłach w prawo i jesteś. Planując godzinę wyjazdu musisz uwzględnić remonty na w/w "gierkówce" około 1h wiecej niż ustawa przewiduje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paul Re: katowice - warszawa okęcie IP: 81.219.121.* 12.12.10, 21:54 dobrze abarth wytłumaczył, ale dla uściślenia -wypatruj po prawej stronie nazwy hotelu LORD -widoczna z daleka, przed nim masz skręcić w prawo, czyli dokładnie za Mackiem jak pisze Abarth, dalej już tak jak wcześniej napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: grenadine Re: katowice - warszawa okęcie IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.10, 22:57 miałam na myśli raczej komunikację publiczną.. tak serio pytam.. niby co w tym dziwnego? nie jeżdżę często sama, zazwyczaj mam loty z pyrzowic. i jest mi łatwiej.. niestety tym razem chciałam lecieć jak najtaniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: katowice - warszawa okęcie 13.12.10, 09:49 bo jakbyś pytała o drogę z Pieprzyka Średniego w Podkarpackiem do Pypciowa Drugiego w Warmińsko-Mazurskiem to bym zrozumiała ale z Katowic do Wawy...? dla mnie to też dziwne pytanie Tym bardziej, że dopiero teraz wyjaśniasz, że chodzi Ci o komunikację publiczną... Ja Ci radzę: zainteresuj się sama. Teraz jechałam komunikacją publiczną w te i wewte Kraków-Wawa i przeżyłam szok z horrorem. Rzeźnia to mało. PKP nas znów upadla i pozbawia godności. To co przeżyłam w pociągach widziałam na fotkach czy filmach z Indii, Bangladeszu czy innego Sudanu Odpowiedz Link Zgłoś
elfkabezhaltera Re: katowice - warszawa okęcie 16.12.10, 21:28 Pociągiem. Z Warszawy Centralnej są jakies autobusy - 175, na przykład. Może są autokary GOP - Okęcie - ale o tym nic wiem Odpowiedz Link Zgłoś
w357 pytanie kiepsko sformułowane..... 20.12.10, 15:52 .... ale to już wyjaśniono Analizując całą kwestię podróży , to zapewne chodzi o to , że podróż ta ma odbyć się ( 25-XII ? ) 26-XII !!! Komunikacja Miejska w Warszawie kursuje wg. rozkładu świątecznego....... Czyli , pomiędzy Dw.Centralnym, a lotnisko Okęcie bez problemu >>> 175 ! ztm.waw.pl/rozklad_nowy.php?c=182&d=2010-12-26&l=1&a=175&n=7002&o=02&k=B Jak jest z dojazdem koleją (po zmianach rozkładu) ??? NIE WIEM ! ( w Święta wiele pociągów nie kursuje) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kazxiński Re: pytanie kiepsko sformułowane..... IP: *.oswiecim.vectranet.pl 03.08.14, 15:25 Co za barany. Baba sie pyta jak dojechac szybko i tanio z kTW do wawy a wy robicie problemy co za kretyni ja prdl. Proste pytanie i 0 odpowiedzi masakra Odpowiedz Link Zgłoś