Dodaj do ulubionych

Warszawa - Kazimierz Dolny

IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.11, 20:46
doradzcie jaką trasą jechać do Kazimierza - po lewej czy po prawej stronie Wisły?
Która trasa bedzie lepsza pod kątem komfortu i czasu przejazdu, gdzie spodziewać sie objazdów, remontów?
dziękuję za rady
Obserwuj wątek
    • lesio5 Re: Warszawa - Kazimierz Dolny 20.06.11, 08:33
      Po prawej stronie Wisły są co najmniej 2 równorzędne trasy dojazdu. Przez Ryki i przez Dęblin.
    • Gość: Mona Re: Warszawa - Kazimierz Dolny IP: *.waw.cdp.pl 13.07.11, 11:54
      ja wybrałam jeszcze inną trasę - siódemką do Białobrzegów, potem na Kozienice, potem na Puławy. Przyjemna traska i mimo nadłożenia bodaj 30km dojechałam pół godziny szybciej niż jadąc przez Górę Kalwarię (brrrr). Nie znam natomiast opcji dojazdu 17, ale słyszałam, że nie jest to zbyt dobra droga.
      • Gość: gość Re: Warszawa - Kazimierz Dolny IP: *.ip.netia.com.pl 22.09.11, 11:34
        a ja polecam : W-wa -> Radom -> Zwoleń -> Janowiec -> promem w Janowcu na drugą stronę i już Kazimierz. Do zwiedzenia: kościół w Zwoleniu - odnowiony z sarkofagiem Kochanowskiego, w Janowcu kościółek i ruiny potężnego zamczyska.... polecam!
        • lesio5 Re: Warszawa - Kazimierz Dolny 29.09.11, 12:46
          Można równie dobrze kajakiem w górę rzeki, ale nie jestem pewien czy o walory turystyczne pytającemu chodziło.
      • Gość: gość Re: Warszawa - Kazimierz Dolny IP: *.ip.netia.com.pl 12.06.12, 14:14
        jak się śmigało?
    • Gość: gość Re: Warszawa - Kazimierz Dolny IP: *.ip.netia.com.pl 27.09.11, 11:16
      ja wole lewą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka