Dodaj do ulubionych

Jak bezpiecznie przejechać odcinek z Placu Wilsona

IP: *.si.atman.pl 14.09.11, 16:18
Mam pytanie: jak bezpiecznie przejechać odcinek z Placu Zawiszy do Centrum?
Stoję i czekam, bo się boję ruszyć. Może mi ktoś pomóc?

Z góry dziękuję.
Jeśli by ktoś mógł mnie za rękę poprowadzić to byłbym usatysfakcjonowany.
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: Jak bezpiecznie przejechać odcinek z Placu Wi IP: *.si.atman.pl 14.09.11, 16:24
      Panie! CO PAN SE JAJA ROBI CZY CO?
      nie ma takiego pisania na forum, forum to nie śmietnik!
      A idź Pan w choletę, niech się Pan zgubi w tyym placu zawiszy!!
      • Gość: przyjezdny Re: Jak bezpiecznie przejechać odcinek z Placu Wi IP: *.si.atman.pl 14.09.11, 16:27
        Ale którędy, bo nie zrozumiałem gdzie mam iść po tym jak w lewo i prosto...?
        I nie rozumiem dlaczego Pan się złości. Pan nigdy się nie bał z Placu Wilsona jechać?
        • Gość: asd Re: Jak bezpiecznie przejechać odcinek z Placu Wi IP: *.si.atman.pl 14.09.11, 16:30
          Pan to jest jakiś głupi i tłumok! aż mi szkoda czasu tłumaczyć, Pani idzie Pan prosto dopóki Pan nie dojdzie do Wisły potem Pan się odwraca i wraca tą samą drogą, ot co!
          • Gość: przyjezdny Re: Jak bezpiecznie przejechać odcinek z Placu Wi IP: *.si.atman.pl 14.09.11, 16:31
            A mógłby Pan przyjść i za rękę mnie po prostu przeprowadzić?
            • Gość: asd Re: Jak bezpiecznie przejechać odcinek z Placu Wi IP: *.si.atman.pl 14.09.11, 16:35
              Panie co Pan jakaś lebiega czy co?!!! Idź Pan bo ja przyjde to
              • Gość: przyjezdny Re: Jak bezpiecznie przejechać odcinek z Placu Wi IP: *.si.atman.pl 14.09.11, 16:36
                Podjechał tramwaj. Mam wsiadać?
                Co to jest ląbiecha?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka