deoand 22.09.11, 20:53 Czy sa remonty na trasie Rawa Mazowiecka -Warszawa , Słayszałem dzisiaj , że są straszne korki na tej trasie ale czy są jakieś roboty na tym odcinku czy co ?? Jadę na lotnisko na Okęcie w nocy ok 2 .00 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Globo Re: Czy są remonty na trasie Rawa Maz.-Warszawa ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.11, 10:31 > Czy sa remonty na trasie Rawa Mazowiecka -Warszawa Tam jest jeden wielki remont Odpowiedz Link Zgłoś
3aaa Re: Czy są remonty na trasie Rawa Maz.-Warszawa ? 18.12.11, 17:28 Słyszałem, że lepiej jest jechać ekspresówką z Warszawy do Radomia, a tam na Piotrków i dalej Katowicką. Czy to dobry pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Czy są remonty na trasie Rawa Maz.-Warszawa ? 04.02.12, 00:42 Mam pytanie jak w pierwszym poście - czy teraz mozna swobodnie przejechac gierkówką od Rawy do Warszawy na Okecie Bede jechał znowu noca tak aby byc na 5.00 na Okeciu czy jednak pojechac przez Łowicz ale moze ktos wie czy droga na Włochy a dalej do Łopuszańskiej i na Okecie jest otwarta . We wrześniu 2011 był tam remont a objazd był utrudniony . Odpowiedz Link Zgłoś
le5zek Re: Czy są remonty na trasie Rawa Maz.-Warszawa ? 07.02.12, 15:07 Roboty trwają, ale w nocy nie będzie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Czy są remonty na trasie Rawa Maz.-Warszawa ? 11.02.12, 14:10 Ano potwierdzam drugą wypowiedź - na trasie Warszawa -Rawa Maz. a właściwie od Radziejowic jeden wielki remont. Jechałem dziś tj 11 o2 z lotniska Okęcie do Łodzi i praktycznie od Radziejowic jedzie sie jednym pasem ruchu na którym jest ograniczenie max 70 km a miejscami 50 - jak nie ma Tira to jada więcej ale przyjemnośc jazdy żadna bo jedzie sie wśród tych gumowych słupków - nie wyprzedzisz choc jeden mnie wyprzedził między słupkami . Ogólnie nieciekawie ale nie ma ruchu wahadłowego ... Przez Łowicz jak zwykle - jedyny minus to dużo Tirów -a jechałem między 4 rano a 6.30 i częste wysepki oraz duza ilośc stacji benzynowych -to akurat niby dobrze ale strasznie spowalniaja ruch i trudno takiego Tira wyprzedzić . Odpowiedz Link Zgłoś