Gość: pepe IP: *.ip-point.pl 30.10.11, 12:49 Szczególny problem widzę po terenie Polski trasa na Wrocław rozkopana a co dalej? jakieś alternatywy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoand Re: z Warszawy do Wiednia 31.10.11, 21:27 Po co na Wrocław -jedziesz cały czas gierkówką do Bielska Białej i na Cieszyn a dalej Brno Mikulov i Wiedeń .Problemem jest odcinek od Warszawy do rawy Mazowieckiej bo tam ponoc roboty i jeden pas ruchu ale to juz twój warszawiaku problem ... mnie w niedziele omal szlag nie trafił jak sobie rozkopaliscie cała Warszawe . Musiałem jechac na Pragę i wiedziałem , że zamkneliscie moc ślasko dabrowski i ok -ale że jeszcze targowa to juz mój GPS zgłupiał zupełnie a z powrotem -wszystko ok ale nagle stoi policja i okopowa zamknieta i znowu kawał drogi do nadrobienia .. niech was wszyscy swięci ! Odpowiedz Link Zgłoś
le5zek Re: z Warszawy do Wiednia 03.11.11, 12:44 Na gazeta.pl od tygodni pisze się o zamknięciu mostu śłąsko - dąbrowskiego z powodu budowy metra i stacji Wileńska. Trzeba czytać uważniej a nie pomstować. Odpowiedz Link Zgłoś
le5zek Re: z Warszawy do Wiednia 03.11.11, 12:47 Po co na Cieszyn, skoro dalej na Brno? Jedzie się DK1 do A4, potem A4 do Gliwic Sośnicy, tutaj na A1 do Świerklan. Dalej 23 km lokalną drogą do początku czeskiej autostrady D1 w Bohuminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: z Warszawy do Wiednia IP: *.radom.vectranet.pl 01.11.11, 11:26 My jechaliśmy z Radomia trasą: Radom-Kraków-Żywiec-Zwardoń-Żlina-Bratysława-Wiedeń. Na słowacką autostradę kupiliśmy winietę, a od Bratysławy do Wiednia jechaliśmy drogą lokalną obok autostrady. Miło i spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: z Warszawy do Wiednia 06.11.11, 14:19 Też tędy jechałem ze dwa razy ale dosc dawno i pytanie czy drogę do Zwardonia czyli do granicy juz zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: z Warszawy do Wiednia IP: *.ip-point.pl 06.11.11, 22:18 dzięki za wszystkie podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś