glodn-y 26.03.04, 22:03 Nauczyc się żeglowania. Mając prawie 50 ,najwyższy czas pomyślec o swych przyjemnościach. Do tej pory nie było możliwości(czas kasa i td) Czy to możliwe????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurmak1 Re: Czy można w wieku podeszłym..? 27.03.04, 09:15 glodn-y napisał: > Nauczyc się żeglowania. > Mając prawie 50 ,najwyższy czas pomyślec o swych przyjemnościach. > Do tej pory nie było możliwości(czas kasa i td) > Czy to możliwe????? A dlaczego by nie??? Prawde powiedziawszy nie rozumiem pytania. Hymmm czyżbyś "naszą półkę":-))) skazywał na margines życia? :-)))))) Odpowiedz Link
dafni Re: Czy można w wieku podeszłym..? 27.03.04, 18:23 W każdym wieku można:) Nawet się nie zastanawiaj nad tym tylko ruszaj na jeziora w tym sezonie:)Aż Ci zazdroszczę - pierwszy raz jest najcudowniejszy. Odpowiedz Link
ada296 Re: Czy można w wieku podeszłym..? 28.03.04, 23:19 można - Głodny - można pozdrawiam serdecznie :-))) Odpowiedz Link
andrzejkaplan Re: Czy można w wieku podeszłym..? 29.03.04, 09:36 Nie tylko można. Nawet TRZEBA! Wszak "Navigare necesse est" pozdrawiam Andrzej Kapłan (też 50-tak, ale w żeglarstwie od 30 lat :-) Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy można w wieku podeszłym..? 08.04.04, 16:32 Zawsze można, jeśli tylko są ku temu chęci. Odpowiedz Link
fima Sir Francis Chichester zaczął w wieku 56 lat... 08.04.04, 16:41 Witold Lutosławski pierwszy raz pożeglował po 60-tce, odtąd stało się to jego pasją. Nauczyć się można z kimś w godzinę, resztę życia już tylko doskonalić. Daruj sobie kursy i starania o patent - po prostu poproś przyjaciela żeby pokazał Ci jakie to łatwe. Powodzenia. Odpowiedz Link
glodn-y Re: Sir Francis Chichester zaczął w wieku 56 lat. 15.04.04, 21:55 A przyjaciułkę ,która ma wszelki patenty mozna??:)))))) Moi mili ,posłucham was: mnie przekonaliście,ale: Jak przekonac tą gorszą połowę,że bez łażienki można się obyc, przez 2 tygodnie. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
fima Re: Sir Francis Chichester zaczął w wieku 56 lat. 16.04.04, 13:51 Z przyjaciółką trudniejsza sprawa. Wydaje się Ona być tak wiekowa, że patenty swoje robiła w czasach gdy nawet Omegi nie miały łazienek. glodn-y napisał: > A przyjaciułkę ,która ma wszelki patenty mozna??:)))))) > Jak przekonac tą gorszą połowę,że bez łażienki można się obyc, > przez 2 tygodnie. > Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
glodn-y Re: Sir Francis Chichester zaczął w wieku 56 lat. 16.04.04, 21:22 Starej daty jestem,to i przyjaciółki wiekowe,(tylko i aż przyjaciólka) ale wiedzę mają i doświadczenie. O łazience to moja "gorsza od 28 lat połowa" skrzeczy:))) Odpowiedz Link
ada296 Glodny 17.04.04, 01:36 Ty wiekowy - ok ale za słowa "gorsza od 28 lat połowa skrzeczy" masz ode mnie po głowie i już tak myślę Odpowiedz Link
jurmak1 Re: Sir Francis Chichester zaczął w wieku 56 lat. 18.04.04, 07:43 fima napisała: > > Jak przekonac tą gorszą połowę,że bez łażienki można się obyc, > > przez 2 tygodnie. Uuuuuuuuu obawiam się, że to się nie uda....... Hymmmmm może czas pomyśleć o zmianie?:-))))))))))) Pozdrowienia Jurek M Odpowiedz Link