sloggi Re: poszukuje kontaktu z włascicielem forum /bt 09.05.05, 01:19 Chwilowo chyba nie ma dostępu do netu. Odpowiedz Link
delphinee Re: poszukuje kontaktu z włascicielem forum /bt 09.05.05, 17:33 rozumiem :) a kto moderuje oprócz właściciela? czy jeśli umieściłbym link do forum także o żeglarstwie, ale nie takie jak to tylko drużynowe to mielibyście coś na przeciw? oczywiscie Wasza reklama mogłaby także być na naszym. Mam na myśli w nagłowku forum :) co Wy na to? p/w Odpowiedz Link
seaskipper Re: poszukuje kontaktu z włascicielem forum /bt 09.05.05, 21:41 delphinee napisał: > rozumiem :) > a kto moderuje oprócz właściciela? > czy jeśli umieściłbym link do forum także o żeglarstwie, ale nie takie jak to t > ylko drużynowe to mielibyście coś na przeciw? > oczywiscie Wasza reklama mogłaby także być na naszym. > Mam na myśli w nagłowku forum :) > co Wy na to? > p/w > Ahoj! Skoro tu nie możesz sie dogadać, to zapraszam na żeglarstwo morskie. Chcesz zaokrętować się na Żeglarstwo morskie, wejdź na deck, czyli klinij tu: Żeglarstwo morskie Odpowiedz Link
tomjani Re: poszukuje kontaktu z włascicielem forum /bt 10.05.05, 09:32 seaskipper napisał: > delphinee napisał: > > /.../ > Skoro tu nie możesz sie dogadać, Trzeba być skończonym ignorantem żeby zaraz pisać że delphinee nie może tu się dogadać! > to zapraszam na żeglarstwo morskie. Aaaa, żeby po zabanowaniu mnie i ewentualnym wykasowaniu jurmaka było znalazł się następny "kot" do ścigania? :-P /ciach reklamówę ignoranta tytułującego się seaskipperem która nie tylko przez niżej podpisanego użytkownika tego forum jest tu uważana za spam/ Tomek Janiszewski > Pismo bez podpisu jest, powiedzmy, mało wartościowe... > JaC Odpowiedz Link
delphinee Re: poszukuje kontaktu z włascicielem forum /bt 10.05.05, 14:05 :)) ej przestancie :-) po co się kłócić :) czas na integracje a nie podziały na obozy :-\ p/w Odpowiedz Link
tomjani Re: poszukuje kontaktu z włascicielem forum /bt 11.05.05, 09:51 delphinee napisał: > :)) ej przestancie :-) > po co się kłócić :) czas na integracje a nie podziały na obozy :-\ > p/w Zasadniczo masz rację; nie uznaję podziałów typu morze/śródlądzie, Warszawa/Reszta Kraju ;-) (nb. jestem z Warszawy, która jak wiadomo leży na szlaku Wielkich Jezior Mazurskich ;-) : co roku przypływam stamtąd na Mazury jachtem). Niemniej jednak jako harcerz powinieneś rozumieć że dla oszustw nie może być tolerancji. A takim oszustwem, przestępstwem z art. 286 par 1 KK było namawianie przez "seaskippera" do płatnej wymiany patentów żeglarskich, uzasadniona tym, jakoby posiadacze "starych" patentów nie mieli pełnych, zgodnych z aktualnie obowiązującymi przepisami uprawnień. Na początek przeczytaj sobie choćby: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10024&w=16892750&v=2&s=0 i ewentualnie inne termaty na pokrewny temat. Odpowiedz Link
seaskipper Tomjani! Jesteś chory.../nt 11.05.05, 11:33 tomjani napisał: > delphinee napisał: > > > :)) ej przestancie :-) > > po co się kłócić :) czas na integracje a nie podziały na obozy :-\ > > p/w > > Zasadniczo masz rację; nie uznaję podziałów typu morze/śródlądzie, > Warszawa/Reszta Kraju ;-) (nb. jestem z Warszawy, która jak wiadomo leży na > szlaku Wielkich Jezior Mazurskich ;-) : co roku przypływam stamtąd na Mazury > jachtem). Niemniej jednak jako harcerz powinieneś rozumieć że dla oszustw nie > może być tolerancji. A takim oszustwem, przestępstwem z art. 286 par 1 KK było > namawianie przez "seaskippera" do płatnej wymiany patentów żeglarskich, > uzasadniona tym, jakoby posiadacze "starych" patentów nie mieli pełnych, > zgodnych z aktualnie obowiązującymi przepisami uprawnień. Na początek > przeczytaj sobie choćby: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10024&w=16892750&v=2&s=0 > i ewentualnie inne termaty na pokrewny temat. > Odpowiedz Link
tomjani Re: poszukuje kontaktu z włascicielem forum /bt 10.05.05, 09:26 delphinee napisał: > a kto moderuje oprócz właściciela? Założyciela, czyli Zdzichy (patrz link w prawym górnym rogu) nie widziano to od łądnych paru lat. Wygląda na to że nikt tego forum nie moderuje, i mimo to jakoś się kręci. A jesli pojania się jakiś troll, to jest skutecznie tępiony o czym przekonał się pewien "ignorant" tytułujący siebie "seaskipperem" kiedy to zwalił mu się na łeb wezwany przeze mnie "desant" z pl.rec.zeglarstwo :-DDD > czy jeśli umieściłbym link do forum także o żeglarstwie, ale nie takie jak to > tylko drużynowe to mielibyście coś na przeciw? Chodzi o forum harcerskiej drużyny żeglarskiej/wodnej (ale chyba nie tej z Karolewa, bo Ciebie tam nie widzę)? Osobiście nie mam nic przeciwko temu, tym bardziej że sam byłem kiedyś w 21WWDH :-) > oczywiscie Wasza reklama mogłaby także być na naszym. Miło będzie :-) Odpowiedz Link
delphinee Re: poszukuje kontaktu z włascicielem forum /bt 10.05.05, 14:04 Chodzi o forum harcerskiej drużyny żeglarskiej/wodnej (ale chyba nie tej z > Karolewa, bo Ciebie tam nie widzę)? Osobiście nie mam nic przeciwko temu, tym > bardziej że sam byłem kiedyś w 21WWDH :-) witaj :) dzięki za odpowiedz :) tak mam na mysli z Karolewa :-) nie widać, bo nie ja moderuje forum tylko meduzes :-) ja mam do moderacji o wiele więcej jestem Adminem publicznym. jeśli to możliwe i masz dostęp do 'zarzadzania forum' to wprowadz link do naszego forum :-) a My wstawimy Wasz :-) pozdrawiam p/w Odpowiedz Link
tomjani Re: poszukuje kontaktu z włascicielem forum /bt 11.05.05, 09:40 delphinee napisał: > jeśli to możliwe i masz dostęp do 'zarzadzania forum' to wprowadz link do > nasze go forum :-) a My wstawimy Wasz :-) Niestety nie zrozumieliśmy się. Myślałem że chcesz reklamować swoje forum w każdym Twoim poście. Niestety nie mam dostępu do zarządzania tym Forum. Pisałeś do Zdzichy? Nie odpowiada? Odpowiedz Link
e-mania kontakt z moderatorem 28.05.05, 16:16 Delphinee, jakies 2 lata temu Zdzicha przekazala swoje uprawnienia administratora tego forum Chaladii. Do niego wiec mozesz sie zwrocic. BTW, Zdzicha, jak mniemam, nigdy nie miala zapedow wlascicielskich w odniesieniu do forum. Moim zdaniem nalezy do wszystkich, ktorzy chca tutaj pisac (oczywiscie nie lamiac regulaminu;-) Odpowiedz Link
chaladia Re: kontakt z moderatorem 28.05.05, 22:25 Skoro mnie wywołano do odpowiedzi, to się zgłaszam. Generalnie mam uprawnienia admina, ale z nich nie korzystam, bo to jest forum ludzi kulturalnych i samo się moderuje bardzo dobrze. Wszelkie szkółki żeglarskie, wodne drużyny harcerskie itp mile są tu widziane, ale nie bardzo wyobrażam sobie formę bytności inną jak założenie wątku. Jeśli takowy będzie się rozwijał - to chwała wszystkim, co pisać tam będą. Napewno takiego czegoś za spam nie uznam, tylko za propagowanie żeglarstwa. Odpowiedz Link
zdzicha Re: poszukuje kontaktu z włascicielem forum /bt 01.07.05, 13:48 Ahoj, wąchałam wiatr na deku i doszedł mnie zapach delphinee. Przyżeglowałam więc niezwłocznie. Oczywiście, że można zamieścić link, czemuż by nie. Tak się składa, że żegluję ostanio tylko lądowo, a i to z trudem, dlatego i na forum nie trzymam rumpla. Odpowiedz Link