Dodaj do ulubionych

homeopatia a borelioza?

29.07.11, 20:10
Panie Wiktorze zwracam się z zapytaniem czy spotkał się pan z osobami którym udało wyleczyć się z boreliozy dzięki homeopatii?

Pozdr.Wiola
Obserwuj wątek
    • wiktor.online Re: homeopatia a borelioza? 30.07.11, 07:41
      Tak
      Mialem takich pacjentow i oni zostali wyleczeni od tej choroby
      Oczewiscie prawie kazdy z nich mnie po tym powiedzial ze alopaci w to nie uwierzyli i jak zwykle stwierdzili ze to pomylka w badaniach. Bo u alopatow wszystkie choroby nieuleczalne i oni nie wierza ze kogos mozna wyleczyc smile
      • szila2008 Re: homeopatia a borelioza? 30.07.11, 10:20
        Mi również trudno jest uwierzyć w wyleczenie tej choroby szczególnie,że nic nie dały dwa lata antybiotyków a obecnie pół roku ziół.
        Czy można łączyć zioła z homeopatią?
        Ile trwało mniej więcej leczenie i czy udało się we wszystkich przypadkach?
        Oraz czy homeopaty byłyby tylko w kulkach czy również w zastrzykach bo spotkałam się z opinią,że w zastrzykach są skuteczniejsze?
        Przepraszam za tyle pytań ale to dla mnie nowość i zastanawiam się czy nie spróbnować homeopatii.

Pozdr.Wiola
        • wiktor.online Re: homeopatia a borelioza? 30.07.11, 14:30
          Leczenie homeopatyczne jest indywidualne. Skutki leczenia oczewiscie tez sa indywidualne. To skad mam wziac odpowiedzi na Twoje pytania jesli nie wiem o co i o kogo chodzi? Etykiety "borelioza" nie wystarczy zeby leczyc i rokowac skutek. Jesli chcesz leczyc sie homeopatia to idz na konsultacje do lekarza-homeopaty. Jesli chcesz to leczyc u mnie, to pisz mnie na poczte gazetowa, to bedzie leczenie korespondyncyjne, przez internet

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka