no_la 11.03.12, 09:01 Szukam kumpelki 50+ na wypady weekendowe samochodem/samolotem w kraju/za granicę, a może jesienią do Albanii? Bez biura. Kontakt: j.m.j@op.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julinka601 Re: wyjazdy weekendowe 11.03.12, 11:37 Ja też szukam "kompanii" na weekendowe włóczęgi. Wrocławianka 60+. Odpowiedz Link
bo77co Re: wyjazdy weekendowe 13.03.12, 21:41 Rozciągam trochę weekend, w niedziele 15 kwietnia wylatuję z Wrocławia na 3 dni do Pizy. Wyjazdy organizuję sama, bez pośredników. Bałkany mam w planach na przyszły rok. Zwykle w październiku na tydzień wyjeżdżam do Hiszpanii. Pozdrawiam, Bogusia (też 50+) Odpowiedz Link
esmila Re: wyjazdy weekendowe 14.03.12, 21:02 Witam! Chętnie się przyłączę. Ja 50 + z Poznania. Odpowiedz Link
wendypoznan Re: wyjazdy weekendowe 09.04.12, 21:49 Chciałabym wybrać się na majowy weekend w Bieszczady. Ale wolałabym nie sama..., może ktoś miałaby też ochotę ? jestem też 50+, i jestem z Poznania Odpowiedz Link
esmila Re: wyjazdy weekendowe 21.03.12, 09:21 Proszę o kontakt na meila esmila52@gmail.com. Napisałam na twojego meila, ale niestety poczta nie chce przejśc. Myślę,że coś zle podalaś. Odpowiedz Link
islanda Re: wyjazdy weekendowe 09.04.12, 11:18 Chętnie dołączę do wyjazdów, jestem z okolic Krakowa( pracuję). Może są jakieś plany na długi weekend majowy do których można dołączyć. Pozdrawiam Grażyna Odpowiedz Link
lubola Re: wyjazdy weekendowe 10.04.12, 08:43 islanda napisała: > Chętnie dołączę do wyjazdów, jestem z okolic Krakowa( pracuję). Może są jakieś > plany na długi weekend majowy do których można dołączyć. Pozdrawiam Grażyna. Witaj. Jestem z Katowic i na razie nie mam planów na majowy weekend.Może razem? Jak zechcesz sie skontaktować to pisz na maila; aprofit1@gazeta.pl Odpowiedz Link
kingaar Re: wyjazdy weekendowe 30.04.12, 15:25 Chętnie się wybiorę na wspólną eskapadę. Myślałam o górach, bo pewnie wszyscy tabunami pojechali nad morze. A ja cenię sobie wypoczynek na łonie natury i w ludzkich warunkach. Żadne hostele, ani agroturystyka. Co do miejsca jeszcze nie mam pomysłu. Mam za to pomysł na zmniejszenie wydatków zakwaterowania bit.ly/IPeZna Myślę, że to całkiem niegłupi pomysł. Zamiast wydawać krocie na hotelowy pokój można wybrać się na jakąś dodatkową wycieczkę. Odpowiedz Link
betsy4 Re: wyjazdy weekendowe 01.05.12, 13:53 ja tez myslę o górach , lubie aktywny wypoczynek . skorzystam z podpowiedzi na zmniejszenie wydatków. moze coś wspolnie zaplanujemy? moj priv beatinka_4@wp.pl Odpowiedz Link
lubola Re: wyjazdy weekendowe 10.04.12, 08:36 itam. Też szukam kumpelki na takie wyjazdy.Skąd jesteś? Ja Śląsk 52 latka Kasia.Odezwij się mój mail; aprofit1@gazeta.pl Odpowiedz Link
viki-111 Re: wyjazdy weekendowe 11.04.12, 20:16 witajcie, jestem z Krakowa, jeżdżę dużo i często, z biurem i bez, w tym roku planów mnóstwo, będzie mi miło, jeżeli któraś a was zechce dołączyć viki111-63@o2.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
lubola Re: wyjazdy weekendowe 11.04.12, 20:33 cześć viki.ja jestem z Katowic.co masz ciekawego?pewnie,że chętnie bym dołączyła.pisz na Lubola@wp.pl pozdrawiam miło Odpowiedz Link
viki-111 Re: wyjazdy weekendowe 14.04.12, 09:14 Lubola dostałam zwrot poczty, masz jakiś inny mail? Viki Odpowiedz Link
dawoj2 Re: wyjazdy weekendowe 23.08.14, 19:05 Ja jestem z Krakowa i w tych dniach chciałabym z kimś pojechać na gorące źródła na słowację Dana dawoj2@gazeta.pl Odpowiedz Link
asia568 Re: wyjazdy weekendowe 19.05.12, 20:02 zdecydowałyście się gdzie jedziecie ? może i ja bym sie dołączyła ... K44, mazowieckie Odpowiedz Link
elka-xl Re: wyjazdy weekendowe 24.08.13, 13:30 Halo! Jeśli nadal jesteś zainteresowana wyjazdami weekendowymi to proszę o kontakt, Mieszkam w Nowym Targu. Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link
dawoj2 Re: wyjazdy weekendowe 23.08.14, 19:08 Ja jestem z Krakowa.Chętnie pojechałabym w tych dniach na gorące źródła na Słowację, np do Vrbova Dana dawoj2@gazeta.pl Odpowiedz Link
gocha6110 Re: wyjazdy weekendowe 20.05.12, 08:19 Cześć. Przeczytałam twojego newsa i chętnie dołączę do ciebie. Ja z Łodzi, a ty? Pozdrawiam Małgosia Odpowiedz Link
gocha6110 Re: wyjazdy weekendowe 20.05.12, 08:24 Cześć. Przeczytałam twojego newsa i chętnie dołączę do ciebie. Ja z Łodzi, a ty? Mój prv mail gocha6110@wp.pl Pozdrawiam Małgosia Odpowiedz Link
esmila Re: wyjazdy weekendowe 03.07.12, 17:27 Wchodzę co jakiś czas na te forum i widzę, że nic tu się nie dzieje. Jestem ciekawa czy ktos wreszcie znalazł tu pokrewną duszę do wyjazdów. Czy tylko kończy sie na wymianie informacji i cisza. Zachęcam do wypowiedzenia się na ten temat. Pozdrawiam wszystkich 50 i 60 plus Odpowiedz Link
liw.et Re: wyjazdy weekendowe 03.07.12, 19:43 Ja też zastanawiam się dlaczego tak niewiele osób tu zagląda.A może i zagląda, ale szybko rezygnuje? Znajoma pisała kilkakrotnie i raz skończyło się właśnie tylko na wymianie informacji, a drugi pozostał bez odpowiedzi. Ja również pozdrawiam 50,60+ i zachęcam do ruszenia się z wygodnych foteli... Odpowiedz Link
no_la Re: wyjazdy weekendowe 29.09.12, 07:38 No właśnie nikt się nie wychylił z niczym konkretnym, a ja wciąż czekam! Aż zapomniałam, że mnie tu zasiało. Ale do rzeczy. Ponieważ nikt się nie zgłosił jadę sama na weekend do Francji [!]. Nie każdy wyjazd musi tyle kosztować, ale, na miłość boską, koniecznie trzeba wiedzieć, czego się chce, za ile, kiedy. Przed nami ponure weekendy zimowe - co robimy?? Idziemy spać z niedźwiedziami? Odpowiedz Link
strobli Re: wyjazdy weekendowe 07.07.12, 16:07 Hej No_la, ja jestem chętna na wspólne wyjazdy weekendowe. Zarówno samolotem jak i samochodem(chyba własnym). Jest tylko jeden problem, pracuję i nie mam za dużo wolnego czasu. Pewna jestem, że jednak coś dopasujemy do naszych możliwości i wyjedziemy(jestem z Warszawy). Teraz, w przyszłym tygodniu chcę wyjechać na 10-12 dni nad morze. A Ty już po urlopie? Odpowiedz Link
angela35 Re: wyjazdy weekendowe 12.07.12, 11:31 Ja jestem chętna na wspólne wyjazdy weekendowe z aktywnym spędzaniem czasu (wędrówki, rower, kajaki, zwiedzanie). Jestem z Warszawy. Odpowiedz Link
no_la Re: wyjazdy weekendowe 29.09.12, 07:42 dawno po urlopie. Dlatego weekendy. Przeważnie wolne. Nie wiedziałam, że wątek żyje i październik już zaplanowałam, ale mogę w listopadzie i później. Odpowiedz Link
dawoj2 Re: wyjazdy weekendowe 23.08.14, 19:01 JESTEM ZAINTERESOWANA w najbliższych dniach najchętniej pojechałabym z kimś na gorące źródła mineralne,a od 10 września na jakiś last minute do krajów, gdzie można popływać w morzu.Jestem z Krakowa Dana-kontakt:dawoj2@gazeta.pl Odpowiedz Link