alicjalada 17.07.13, 00:18 Jestem kobietą 50+ lubię podróże niezorganizowane , chętnie dołączę do grupy, osoby samotnie podróżującej w miesiącu wrześniu lub pażdzierniku w tej kategorii wiekowej . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela35 Re: pomysł na wycieczkę 18.07.13, 07:23 Podróżuję indywidualnie w różne miejsca i szukam towarzystwa. A skąd jesteś i dokąd chciałabyś pojechać? Odpowiedz Link
alicjalada Re: pomysł na wycieczkę 20.07.13, 22:45 angela35 napisała: >jestem z Gdyni , pojechałabym do Grecji , Hiszpanii,Francji i wielu innych krajów, a co proponujesz? pozdr Odpowiedz Link
angela35 Re: pomysł na wycieczkę 22.07.13, 14:39 To trochę daleko... Ja z Warszawy. Ja chciałabym jechać indywidualnie samochodem do Francji, Włoch lub Chorwacji. A Ty myślisz o wyjazdach indywidualnych samolotem? Czy samolotowe nie lepiej opłacają się z biurem? Odpowiedz Link
baska137 Re: pomysł na wycieczkę 05.01.14, 12:53 cześć,jestem z Gdańska.Chętnie wybrałabym się do Grecji.Jestem elastyczna czasowo,może wspólnie coś zorganizujemy? Odpowiedz Link
baska137 Re: pomysł na wycieczkę 05.01.14, 13:32 jestem z gdańska,również interesuje mnie grecja ,hiszpania,izrael,jestem elastyczna czasowo.odezwij się na mojego maila baska137@gazeta.pl, Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: pomysł na wycieczkę 30.10.13, 09:00 Mazury i Podlasie, byłam, wróciłam było cudownie. Pojechałam sama! Proponowałam, namawiałam nie było chętnych wśród znajomych,byli chętni, ale kierunek "za granice ", ale nie Polska, a ja chciałam w Polskę.! Jak nie, to nie! Teraz, gdy opowiadam i pokazuję zdjęcia, słyszę, "szkoda, że nie pojechałam".Byłam sama, ale uwierzcie nie nudziłam się. Odpowiedz Link
teliszon Re: pomysł na wycieczkę 01.11.13, 20:51 Tez szukałam towarzyszki na wyjazd w czerwcu-Bulgaria. Wyjazd był zorganizowany samodzielnie,przeloty wizzairem,z Sofii do Slonecznego Brzegu autobusem,hotel z travelrepublic.com.uk. Nie znalazłam nikogo chętnego,wiec poleciałam sama.Mimo wielu obaw nie zalowalam. Teraz wybieram się do Zakopanego 20.XI-26.XI,mam już zarezerwowane noclegi ze sniadaniem.Ruszam z Trojmiasta Polski Busem. Gdyby ktoras z forumowych koleżanek była chetna,to czekam na maila teliszon@gazeta.pl. Pensjonat Carlton,klimatyczny budynek z 1926 roku,nocleg ze sniadaniem 80zl w pokoju 1-osobowym.Kondycyjnie bez rewelacji,chce spacerować po dolinkach i muzea zakopiańskie zwiedzac. Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: pomysł na wycieczkę 02.11.13, 08:19 Teliszon poooszło na gazetowego. Odpowiedz Link
nius222 Re: pomysł na wycieczkę 25.12.13, 21:52 ZApraszam WSZYSTKICH SYMPATYCZNYCH POLAKÓW BEZ WZGLĘDU NA WIEK !!!! DO PIĘKNEJ DALMACJI , NA DOMOWE WINO , PYSZNĄ KUCHNIĘ I INNE WSPANIAŁOŚCI . facebook ; Miłośnicy Dalmacji www . apartamentychorwacja@interia.pl Odpowiedz Link
irena11100 Re: pomysł na wycieczkę 30.12.13, 08:01 witam, przeczytałam że jesteś z Gdyni a jestem z Gdańska więc pisze bo planuję urlop sierpień/wrzesień 2014 w Hiszpanii. W tym roku bylam w Hiszpanii i zwiedzalam wybrzeże Costa Brava, baza wypadowa była w Santa Sussana, trochę w Barcelonie, Gironie, stateczkiem wzdłuż całego "dzikiego wybrzeża", itd. a wieczorem w santa Sussana wzdłuż pomenady spacerowej przy hotelach muzyka i do słuchania i do tańczenia- było cudownie. W następnym roku chcę pojechać na Costa del Sol, baza wypadowa pod Malagą i stamtąd skoki pociągiem do Kordoby, Sewilii i co tam jeszcze będzie ciekawego. Urlop planuję z biurem podróży bo tym sposobem przeloty są tańsze i śniadanie w hotelu zawsze pod nos podadzą. Od 01 lutego 2014r jadę do Jakuszyc na narty biegowe - tam śnieg jest zawsze - i zapraszam pobiegac na nartach. pozdrawiam irena Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: pomysł na wycieczkę 03.01.14, 20:40 Do Jakuszyc planuję 20 stycznia na tydzień.Myslę, że śnieg będzie. Odpowiedz Link
irena11100 Re: pomysł na wycieczkę 05.01.14, 10:38 witam, chociaz to forum nie narciarskie, to jakbys po powrocie pare słów o sytuacji śniegowej w Jakuszycach napisała to byłoby miło. Ja wyjeżdzam z Gdańska 31stycznia wieczorem i chętnie zapoznam się z Twoją opinią. Mój mail: irena111@poczta.onet.eu pozdrawiam irena Odpowiedz Link
poziomka-las-las Re: pomysł na wycieczkę 10.09.14, 10:33 jesli chodzi o pomysły na podróżowanie to ja odkryłam ostatnio yanosikautostop i z kolezanką pojechałyśmy na stopa nad morze przygoda jak się patrzy a do tego tanio. Inne fajne opcje to wycieczki w góry - widoki piękne! Niestety we wrześniu i październiku nie moge pozwolic sobie na wypady ze wzgledów zdrowotnych ale jak tylko bede mogła to chce do Berlina jechac, na wiosne znó na stopa Odpowiedz Link