Dodaj do ulubionych

pomysł na wycieczkę

17.07.13, 00:18
Jestem kobietą 50+ lubię podróże niezorganizowane , chętnie dołączę do grupy, osoby samotnie podróżującej w miesiącu wrześniu lub pażdzierniku w tej kategorii wiekowej .
Obserwuj wątek
    • angela35 Re: pomysł na wycieczkę 18.07.13, 07:23
      Podróżuję indywidualnie w różne miejsca i szukam towarzystwa. A skąd jesteś i dokąd chciałabyś pojechać?
      • alicjalada Re: pomysł na wycieczkę 20.07.13, 22:45
        angela35 napisała:

>jestem z Gdyni , pojechałabym do Grecji , Hiszpanii,Francji i wielu innych krajów, a co proponujesz?
        pozdr
        • angela35 Re: pomysł na wycieczkę 22.07.13, 14:39
          To trochę daleko... Ja z Warszawy. Ja chciałabym jechać indywidualnie samochodem do Francji, Włoch lub Chorwacji. A Ty myślisz o wyjazdach indywidualnych samolotem? Czy samolotowe nie lepiej opłacają się z biurem?
        • baska137 Re: pomysł na wycieczkę 05.01.14, 12:53
          cześć,jestem z Gdańska.Chętnie wybrałabym się do Grecji.Jestem elastyczna czasowo,może wspólnie coś zorganizujemy?
        • baska137 Re: pomysł na wycieczkę 05.01.14, 13:32
          jestem z gdańska,również interesuje mnie grecja ,hiszpania,izrael,jestem elastyczna czasowo.odezwij się na mojego maila baska137@gazeta.pl,
    • poziomkitruskawki Re: pomysł na wycieczkę 30.10.13, 09:00
      Mazury i Podlasie, byłam, wróciłam było cudownie. Pojechałam sama!
      Proponowałam, namawiałam nie było chętnych wśród znajomych,byli chętni, ale kierunek "za granice ", ale nie Polska, a ja chciałam w Polskę.! Jak nie, to nie! Teraz, gdy opowiadam i pokazuję zdjęcia, słyszę, "szkoda, że nie pojechałam".Byłam sama, ale uwierzcie nie nudziłam się.
      • teliszon Re: pomysł na wycieczkę 01.11.13, 20:51
        Tez szukałam towarzyszki na wyjazd w czerwcu-Bulgaria.
        Wyjazd był zorganizowany samodzielnie,przeloty wizzairem,z Sofii do Slonecznego Brzegu autobusem,hotel z travelrepublic.com.uk.
        Nie znalazłam nikogo chętnego,wiec poleciałam sama.Mimo wielu obaw nie zalowalam.
        Teraz wybieram się do Zakopanego 20.XI-26.XI,mam już zarezerwowane noclegi ze sniadaniem.Ruszam z Trojmiasta Polski Busem.
        Gdyby ktoras z forumowych koleżanek była chetna,to czekam na maila teliszon@gazeta.pl.
        Pensjonat Carlton,klimatyczny budynek z 1926 roku,nocleg ze sniadaniem 80zl w pokoju 1-osobowym.Kondycyjnie bez rewelacji,chce spacerować po dolinkach i muzea zakopiańskie zwiedzac.
        • poziomkitruskawki Re: pomysł na wycieczkę 02.11.13, 08:19
          Teliszon poooszło na gazetowego.
    • nius222 Re: pomysł na wycieczkę 25.12.13, 21:52
      ZApraszam WSZYSTKICH SYMPATYCZNYCH POLAKÓW BEZ WZGLĘDU NA WIEK !!!!
      DO PIĘKNEJ DALMACJI , NA DOMOWE WINO , PYSZNĄ KUCHNIĘ I INNE WSPANIAŁOŚCI .
      facebook ; Miłośnicy Dalmacji
      www . apartamentychorwacja@interia.pl
    • irena11100 Re: pomysł na wycieczkę 30.12.13, 08:01
      witam,
      przeczytałam że jesteś z Gdyni a jestem z Gdańska więc pisze bo planuję urlop sierpień/wrzesień 2014 w Hiszpanii. W tym roku bylam w Hiszpanii i zwiedzalam wybrzeże Costa Brava, baza wypadowa była w Santa Sussana, trochę w Barcelonie, Gironie, stateczkiem wzdłuż całego "dzikiego wybrzeża", itd. a wieczorem w santa Sussana wzdłuż pomenady spacerowej przy hotelach muzyka i do słuchania i do tańczenia- było cudownie. W następnym roku chcę pojechać na Costa del Sol, baza wypadowa pod Malagą i stamtąd skoki pociągiem do Kordoby, Sewilii i co tam jeszcze będzie ciekawego. Urlop planuję z biurem podróży bo tym sposobem przeloty są tańsze i śniadanie w hotelu zawsze pod nos podadzą. Od 01 lutego 2014r jadę do Jakuszyc na narty biegowe - tam śnieg jest zawsze - i zapraszam pobiegac na nartach.
      pozdrawiam
      irena
      • poziomkitruskawki Re: pomysł na wycieczkę 03.01.14, 20:40
        Do Jakuszyc planuję 20 stycznia na tydzień.Myslę, że śnieg będzie.

• irena11100 Re: pomysł na wycieczkę 05.01.14, 10:38
          witam,
          chociaz to forum nie narciarskie, to jakbys po powrocie pare słów o sytuacji śniegowej w Jakuszycach napisała to byłoby miło. Ja wyjeżdzam z Gdańska 31stycznia wieczorem i chętnie zapoznam się z Twoją opinią. Mój mail: irena111@poczta.onet.eu
          pozdrawiam
          irena
    • poziomka-las-las Re: pomysł na wycieczkę 10.09.14, 10:33
      jesli chodzi o pomysły na podróżowanie to ja odkryłam ostatnio yanosikautostop i z kolezanką pojechałyśmy na stopa nad morze wink przygoda jak się patrzy a do tego tanio. Inne fajne opcje to wycieczki w góry - widoki piękne! Niestety we wrześniu i październiku nie moge pozwolic sobie na wypady ze wzgledów zdrowotnych uncertain ale jak tylko bede mogła to chce do Berlina jechac, na wiosne znó na stopa big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka