alicjalada 03.08.13, 17:07 podróże bliższe i dalsze ,spotkania towarzyskie,towarzysz podróży poszukiwany, skrzyknijmy się ,razem bezpieczniej i weselej,aktywni 50 + do dzieła pozdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasia713 Re: trójmiejska grupa wyjazdowa 03.08.13, 20:34 A masz coś konkretnego na myśli, tzn. termin i konkretne miejsce? Mam urlop do 20.08. i interesuje mnie właśnie Trójmiasto. Ja k. 51 z Podkarpacia Odpowiedz Link
alicjalada Re: trójmiejska grupa wyjazdowa 04.08.13, 15:15 Nie zrozumiałaś mnie , organizuję grupę z którą mogłabym podróżować po Polsce i dalej.Siedzisko miałaby w trójmieście ale wyjazdy w teren.Mam wolne od września i dalej ,pozdr Odpowiedz Link
teliszon Re: trójmiejska grupa wyjazdowa 05.08.13, 00:56 Witam,jestem z szeroko pojętego Trójmiasta (Rumia),przedzial wiekowy też sie zgadza,czas wolny w nadmiarze,chęci takoż Wrzesień i pażdziernik mam już z grubsza zagospodarowany,ale potem może sie uda razem cos zaplanowac. Pozdrawiam.Jesli chcesz, napisz cos o sobie na maila gazetowego. Tez Alicja. Odpowiedz Link
wiaterekzgdyni Re: trójmiejska grupa wyjazdowa 26.08.14, 15:30 a ja organizuję wyjazd do Turcji połączony z możliwością lotu paralotnią - piękne miejsce nad samym morzem - w cenie przeloty z Gdańska, Warszawy lub Katowic i tygodniowy pobyt w hotelu Ata Lagoon Beach , wyżywienie oraz prezent - lot widokowy dla zainteresowanych! Cena wycieczki: 2.078zł, kontakt: Grażyna 604.527.321 Odpowiedz Link
baska137 Re: trójmiejska grupa wyjazdowa 05.01.14, 13:00 chętnie dołączę do trójmiejskiej grupy wyjazdowej,jestem z Gdańska,interesują mnie wyjazdy zarówno te bliższe jak i dalsze jestem elastyczna czasowo,otwarta na wszelkie popozycje.Proszę o kontakt Odpowiedz Link
nius222 Re: trójmiejska grupa wyjazdowa 05.01.14, 22:03 Zapraszam Sympatycznych Polaków na wyjazd do Dalmacji !!! Zajmuję się organizacją super Wypadów !!! do Dalmacji !!! Dla niekochanych !!!! i Zakochanych !!!!! 50 + Nie ważne ile masz lat , czy jesteś gruby czy chudy , Ważne żebyś miał ochotę przeżyć z nami wspaniałą przygodę !!!! i cieszyć się życiem ... Do puki serce Twoje bije znaczy , że żyjesz !!!! Korzystaj z życia ...każda chwila jest cenna. Nasz facebook. Miłośnicy Dalmacji apartamentychorwacja@interia.pl Odpowiedz Link
k-satnel Re: trójmiejska grupa wyjazdowa 09.08.14, 12:35 Czy Trójmiejska grupa wyjazdowa nadal jest aktywna? Planuję wyjazd po 20 września 2014. Mam nadzieję że ktoś tu jeszcze zagląda Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link