Dodaj do ulubionych

trójmiejska grupa wyjazdowa

03.08.13, 17:07
podróże bliższe i dalsze ,spotkania towarzyskie,towarzysz podróży poszukiwany, skrzyknijmy się ,razem bezpieczniej i weselej,aktywni 50 + do dzieła pozdr
Obserwuj wątek
    • jasia713 Re: trójmiejska grupa wyjazdowa 03.08.13, 20:34
      A masz coś konkretnego na myśli, tzn. termin i konkretne miejsce? Mam urlop do 20.08. i interesuje mnie właśnie Trójmiasto. Ja k. 51 z Podkarpacia
      • alicjalada Re: trójmiejska grupa wyjazdowa 04.08.13, 15:15
        Nie zrozumiałaś mnie , organizuję grupę z którą mogłabym podróżować po Polsce i dalej.Siedzisko miałaby w trójmieście ale wyjazdy w teren.Mam wolne od września i dalej ,pozdr
        • teliszon Re: trójmiejska grupa wyjazdowa 05.08.13, 00:56
          Witam,jestem z szeroko pojętego Trójmiasta (Rumia),przedzial wiekowy też sie zgadza,czas wolny w nadmiarze,chęci takożsmile
          Wrzesień i pażdziernik mam już z grubsza zagospodarowany,ale potem może sie uda razem cos zaplanowac.
          Pozdrawiam.Jesli chcesz, napisz cos o sobie na maila gazetowego.
          Tez Alicja.
      • wiaterekzgdyni Re: trójmiejska grupa wyjazdowa 26.08.14, 15:30
        a ja organizuję wyjazd do Turcji połączony z możliwością lotu paralotnią - piękne miejsce nad samym morzem - w cenie przeloty z Gdańska, Warszawy lub Katowic i tygodniowy pobyt w hotelu Ata Lagoon Beach , wyżywienie oraz prezent - lot widokowy dla zainteresowanych! Cena wycieczki: 2.078zł, kontakt: Grażyna 604.527.321
    • baska137 Re: trójmiejska grupa wyjazdowa 05.01.14, 13:00
      chętnie dołączę do trójmiejskiej grupy wyjazdowej,jestem z Gdańska,interesują mnie wyjazdy zarówno te bliższe jak i dalsze jestem elastyczna czasowo,otwarta na wszelkie popozycje.Proszę o kontakt
    • nius222 Re: trójmiejska grupa wyjazdowa 05.01.14, 22:03
      Zapraszam Sympatycznych Polaków na wyjazd do Dalmacji !!!
      Zajmuję się organizacją super Wypadów !!! do Dalmacji !!!
      Dla niekochanych !!!! i Zakochanych !!!!! 50 +
      Nie ważne ile masz lat , czy jesteś gruby czy chudy , Ważne żebyś miał ochotę przeżyć z nami wspaniałą przygodę !!!! i cieszyć się życiem ...
      Do puki serce Twoje bije znaczy , że żyjesz !!!!
      Korzystaj z życia ...każda chwila jest cenna.
      Nasz facebook. Miłośnicy Dalmacji
      apartamentychorwacja@interia.pl
    • k-satnel Re: trójmiejska grupa wyjazdowa 09.08.14, 12:35
      Czy Trójmiejska grupa wyjazdowa nadal jest aktywna? Planuję wyjazd po 20 września 2014. Mam nadzieję że ktoś tu jeszcze zagląda smile
      Pozdrawiam, Kasia

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka