Dodaj do ulubionych

wyjazdy weekendowe z Warszawy

23.07.14, 21:41
może ma ktoś ochotę na aktywne weekendy? Wszyscy proponują wyjazdy zagraniczne, a ja chcę pochodzić po Polsce. Może znajdzie się jakaś koleżanka na 1- 2 dniowe wyjazdy weekendowe z Warszawy lub nawet na fajne imprezy w mieście?
Elżbieta 58 l.
Obserwuj wątek
    • angela35 Re: wyjazdy weekendowe z Warszawy 24.07.14, 13:31
      Ja jestem chętna na aktywne wycieczkowe weekendy poza Warszawą. Co do imprez miejskich to raczej w brzydszych sezonach... A jakie formy aktywności lubisz? Wędrówki, rower, kajaki, zwiedzanie?
      • ek1911 Re: wyjazdy weekendowe z Warszawy 24.07.14, 14:33
        Preferuję aktywne spędzanie czasu, przede wszystkim wędrówki i zwiedzanie, na kajaki nie wyjeżdżałam, ale chętnie wyjadę, na rowerze jeżdżę, no może nie bardzo długie dystanse, ale jeżdżę. Mieszkam na Ursynowie, więc bardzo często jeżdżę po lesie kabackim. Pisząc o imprezach miejskich myślałam o jakichś atrakcjach plenerowych
        • angela35 Re: wyjazdy weekendowe z Warszawy 24.07.14, 20:38
          Ja lubię wszelkie formy aktywności, im większe urozmaicenie, tym lepiej... Napisz na maila gazetowego, to może jakoś się umówimy i pogadamy o różnych pomysłach weekendowych. Pozdrawiam, Ania
    • jakanu Re: wyjazdy weekendowe z Warszawy 29.07.14, 19:26
      Ja polecam na weekend polecieć nad morze. Bilety w Ryanair kupiłem za 50 zł w obie strony z Warszawy (Modlina) do Gdańska i na 2 dni do Krynicy Morskiej jadę....
      Warto zajrzeć na traveltrip.pl - ciekawe inspiracje smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka