Dodaj do ulubionych

Spotkanie podróżników 50+

16.10.14, 03:15
Lubisz podróżować? a nie masz z kim? to zapraszamy serdecznie na spotkanie WGW.
szczegóły na stronce:
wgw19.evenea.pl/
Obserwuj wątek
    • waleria1233 Re: Spotkanie podróżników 50+ 17.10.14, 17:03
      Witam, niestety nie jestem z Warszawy, szukam kogoś na wyjazd z biura podrózy do wietnamu lub sri lanki w listopadzie pozdrawiam
      • elzik Re: Spotkanie podróżników 50+ 17.10.14, 17:12
        Aby pojawić się na spotkaniu, wcale nie trzeba być mieszkańcem Wa-wy. Mamy ludzi i z Krakowa i z Gdańska i z okolic Wa-wy. W czym widzisz problem? bo wa-wa trochę bliżej, niż te twoje destynacje Walerio.
    • waleria1233 Re: Spotkanie podróżników 50+ 17.10.14, 19:24
      Może masz i rację, ale czasami łatwiej wybrać się w podróż daleką niż bliską, mieszkam trochę dalej niż Kraków, a odległość w naszym kraju jest pojęciem względnym , prędzej dojadę do Wiednia lub Budapesztu niż do Warszawy
      • liliankalila Re: Spotkanie podróżników 50+ 17.10.14, 23:29
        Ale czy to spotkanie napewno się odbędzie. Jestem z Gdańska i muszę wykupić bilety na Polski Bus i nie chciałabym stracić pięniędzy w razie odwołania imprezy.
        • elzik Re: Spotkanie podróżników 50+ 18.10.14, 08:07
          To już pytanie do Ewy, organizatorki.
          A bilety na busa też mozna oddać.

• elzik Re: Spotkanie podróżników 50+ 18.10.14, 08:19
            Lilia gwarantuje Ci że spotkanie dojdzie do skutku na 100%. nawet jeśli Ewa nawali, to nasza zgrana grupa
            momentalnie znajdzie inne miejsce zastępcze na spotkanie. Knajp w stolicy dostatek. Napisz na priv. gazetowy, to podam Ci szczegóły i namiary na innych ludzi z Gdańska, którzy się wybierają.
      • elzik Re: Spotkanie podróżników 50+ 18.10.14, 15:36
        Walerio, ja wiem, żenasz zabór ruski odbiega znacznie infrastrukturą od Twojej Galicji, ale cóż tam też chyba w monarchii mieszkają podróżnicy w kwiecie wieku? Spotykajcie się i w Wiedniu, mnie tam bez różnicy.
    • asi-a51 Re: Spotkanie podróżników 50+ 26.11.14, 21:17
      Juz po spotkaniu-jestem z lubelskiego,moze ktos z Waszej grupy wybierze się ze mną na Cypr z Itaką w grudniu? K+50
      • elzik Re: Spotkanie podróżników 50+ 27.11.14, 08:18
        W piątek mamy kolejne spotkanie, szczegóły na elzik@gazeta.pl.
        Serdecznie zapraszamy i Asię i inne osoby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka