kaskax25 10.02.13, 09:32 szukam ksiazeczek z tej serii moze komus juz niepotrzebne, odkupilabym Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barcys1 Re: kocham czytac 10.02.13, 22:44 Niestety nie pomogę. Też dopiero zaczynamy przygodę z serią Kocham czytać. Działamy od dwóch dni. Mamy też Słucham i uczę się mówić. Zastanawiam się jeszcze nad zamówieniem (również J. Cieszyńskiej) Analiza i synteza wzrokowa, Szeregi i sekwencje, Relacje czasowe i przestrzenne i Kategoryzacja. Odpowiedz Link
tosia2012 Re: kocham czytac 14.02.13, 21:44 Ja mam 3 pierwsze książeczki na zbyciu (bo potem kupiłam cała serie) więc mogę oddać. Podaj mi tylko swój adres to wyślę. Są cieniutkie więc wsadzę do koperty i wyśle zwykłym listem. Odpowiedz Link
kaskax25 Re: kocham czytac 14.02.13, 21:50 tosia2012 napisała: > Ja mam 3 pierwsze książeczki na zbyciu (bo potem kupiłam cała serie) więc mogę > oddać. > > Podaj mi tylko swój adres to wyślę. Są cieniutkie więc wsadzę do koperty i wyśl > e zwykłym listem. > Dziekuje za dobre checi poniewaz nigdzie nie znalazlam uzywki bylam zmuszona kupic nowe, no i tez wybralam caly komplet, ale dziekuje pozdrawiam Odpowiedz Link
tosia2012 Re: kocham czytac 14.02.13, 21:53 To szkoda ale za to macie nowiutkie. W takim razie mam do oddania te 3 pierwsze książeczki. Jak ktoś chce to mogę przesłać. Nie umiem tutaj obslugiwac priv wiec moze podanie przez email będzie lepsze. Odpowiedz Link
domi2209 Re: kocham czytac 14.02.13, 22:23 Ja bym chętnie poprosiła książeczki, jeżeli jest to jeszcze aktualne. mój mail dodi83@wp.pl Odpowiedz Link
tosia2012 Re: kocham czytac 15.02.13, 20:15 Domi- wyslalam Ci maila daj znac czy doszlo. Odpowiedz Link