Dodaj do ulubionych

kocham czytac

10.02.13, 09:32
szukam ksiazeczek z tej serii moze komus juz niepotrzebne, odkupilabym
Obserwuj wątek
    • barcys1 Re: kocham czytac 10.02.13, 22:44
      Niestety nie pomogę. Też dopiero zaczynamy przygodę z serią Kocham czytać. Działamy od dwóch dni. Mamy też Słucham i uczę się mówić. Zastanawiam się jeszcze nad zamówieniem (również J. Cieszyńskiej) Analiza i synteza wzrokowa, Szeregi i sekwencje, Relacje czasowe i przestrzenne i Kategoryzacja.
    • ini.nka Re: kocham czytac 14.02.13, 20:46
      poszukaj pdf np. na chomikuj
    • tosia2012 Re: kocham czytac 14.02.13, 21:44
      Ja mam 3 pierwsze książeczki na zbyciu (bo potem kupiłam cała serie) więc mogę oddać.

Podaj mi tylko swój adres to wyślę. Są cieniutkie więc wsadzę do koperty i wyśle zwykłym listem.

• kaskax25 Re: kocham czytac 14.02.13, 21:50
        tosia2012 napisała:

> Ja mam 3 pierwsze książeczki na zbyciu (bo potem kupiłam cała serie) więc mogę
        > oddać.
        >
        > Podaj mi tylko swój adres to wyślę. Są cieniutkie więc wsadzę do koperty i wyśl
        > e zwykłym listem.
        >

Dziekuje za dobre checi poniewaz nigdzie nie znalazlam uzywki bylam zmuszona kupic nowe, no i tez wybralam caly komplet, ale dziekuje pozdrawiam
        • tosia2012 Re: kocham czytac 14.02.13, 21:53
          To szkoda ale za to macie nowiutkie.

W takim razie mam do oddania te 3 pierwsze książeczki. Jak ktoś chce to mogę przesłać.
          Nie umiem tutaj obslugiwac priv wiec moze podanie przez email będzie lepsze.

• domi2209 Re: kocham czytac 14.02.13, 22:23
            Ja bym chętnie poprosiła książeczki, jeżeli jest to jeszcze aktualne. mój mail dodi83@wp.pl
            • tosia2012 Re: kocham czytac 15.02.13, 20:15
              Domi- wyslalam Ci maila daj znac czy doszlo.
              • domi2209 Re: kocham czytac 15.02.13, 21:57
                doszło,dziękuję:) odpisałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka