Dodaj do ulubionych

neony, reklama świetlna w Polsce

22.01.04, 12:09
Czy ktokolwiek, cokolwiek wie o rynku reklamy świetlnej w Polsce??? Jak to
teraz wygląda? Czy może ktoś mógłby ze mną porozmawiać o tym? Jak dotąd
otrzymuję same enigmatyczne informacje z cyklu, 'nie jest źle', 'no, może
być'... A jakieś konkrety??? Dziex za ewentualne wskazówki.
Obserwuj wątek
    • pitek713 Re: neony, reklama świetlna w Polsce 29.05.14, 22:04
      sprawdź sobie tutaj reklamy świetlne kraków myślę że tam się rozeznasz smile
    • 1puchal Re: neony, reklama świetlna w Polsce 16.01.16, 14:06
      Jak szukasz firmy która zadba o Twoją reklamę to zajrzyj na stronkę powerstudio.com.pl/ jestem z nimi w cią, dobrze i na temat. Ja
    • 1puchal Re: neony, reklama świetlna w Polsce 16.01.16, 14:08
      Jak szukasz firmy która zadba o Twoją reklamę to zajrzyj na stronkę powerstudio.com.pl/ Dobrze szybko i na temat.
    • karinka1114 Re: neony, reklama świetlna w Polsce 11.03.16, 21:06
      z reklamami świetlnymi to trzeba bardzo ostrożnie szczególnie przy ciągach komunikacyjnych. jest wiele taki reklam które strasznie rozpraszają i moim zdaniem powinny być usuane i mandaty firmą powinny być wlepiane... bo to jest niebezpieczne i często za bardzo odwracają uwagę, szczególnie w nocy, już nie mówiąc o tym jak pada deszcze.

trzeba uważać i przemyśleć sprawę reklamy świetlnej i jak zamawiacie i projektujecie tego typu reklamę to zastanowić się nad bezpieczeństwem. Fajne podejście do tego ma Fabryka Reklamy Warszawa, oni zawsze dobiorą reklamy z głową, rozsądnie i fajnie doradzą frwarszawa.pl/led-reklama-swietlna/ . Działają na terenie całego kraju i można dokonywać zamówień online.
    • karinka1114 Re: neony, reklama świetlna w Polsce 16.07.16, 14:40
      koniecznie kontaktuj się w tej sprawie z frwarszawa.pl/reklama-wizualna-pylony-reklamowe/
    • anne_ne Re: neony, reklama świetlna w Polsce 20.07.16, 08:52
      Polecam firmę z Zielonej Góry - McPrint. Na rynku jest już od kilku lat, robią reklamę świetlną na terenie Polski i Niemiec, mając przy tym bardzo atrakcyjne ceny i krótkie terminy realizacji zleceń. Jeszcze nie spotkałam się z sytuacją, żeby ktoś był niezadowolony z wykonanej przez nich reklamy. Naprawdę polecam. Ich realizacje można zobaczyć na ich fanpage'u www.facebook.com/McPrint-Reklama-%C5%9Awietlna-350813698432444/?fref=ts
      Więcej informacji i dane kontaktowe www.mcprint.pl
    • fran1982 Re: neony, reklama świetlna w Polsce 22.07.16, 15:58
      mogę tylko polecić specjalistów z Olsztyna, firma PLEXAN, na stronie www.plexan.pl są dane kontaktowe, ale oni na pewno wiedzą wszystko o tej dziedzinie reklamy.
    • rekom123 Re: neony, reklama świetlna w Polsce 29.11.16, 09:06
      Przede wszystkim żeby mieć rozeznanie w sprawach dotyczących reklam świetlnych trzeba znaleźć wykonawcę który otwarcie opisze ci technologie wykonania reklamy, trwałość rozwiązania, będziesz miał gwarancję na produkt i ewentualny szybki serwis. Podstawa to dobre materiały użyte do produkcji, wszystko czarno na białym konkretne dobrze opisane rozwiązanie plus jawna niezmienna cena. Znalazłem stronę gdzie jest dokładny opis reklamy oraz konkretne ceny do każdego rozwiązania. Np. <a href="www.reklamaswietlna-online.pl/litery_z_nierdzewki.html"><b>litery przestrzenne ze stali nierdzewnej</b></a> podany sposób wykonania oraz konkretna cena dla danej wysokości znaku.
    • drukarnia-minsk Re: neony, reklama świetlna w Polsce 23.02.17, 16:05
      Reklama świetlna - kasetony podświetlane to tania forma reklamy. Najgorsze jest to, że taniej już nie można robić. Ceny stoją w miejscu, a koszty pracownika rosną. Nasza Agencja Reklamowa w Mińsku Mazowieckim robi więc reklamy świetlne, ale nie za wszelką cenę big_grin
    • agata220 Re: neony, reklama świetlna w Polsce 23.08.22, 10:49
      Dzień dobry
      Jeśli chodzi o reklamę świetlną to zostałam profesjonalnie obsłużona w firmie Elspace z Bydgoszczy pełny profesjonalizm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka