jedynygabinet 30.07.10, 19:34 Witam,apeluje do specjalistow od reklamy. Potrzebuje pomocy, rozpoczynam nowa dzialalnosc-gabinet dietetyczny. Jak go najlepiej rozleklamowac? Z gory dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kate-90 Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 07.01.11, 13:08 Życzymy wszystkim Pomyślnego Nowego Roku Pozdrawiamy Mistrzowie Szeptów Odpowiedz Link
mirka897 [...] 08.08.13, 12:58 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
nadjeziorny Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 03.09.13, 01:16 hmmmmm.... a co to takiego - zaufany Klient??? Odpowiedz Link
skytent Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 10.03.14, 22:20 Polecam namioty reklamowe przydatne podczas eventów oraz imprez. Odpowiedz Link
now.edi Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 28.03.14, 12:12 jak zakładałem firmę jakiś czas temu to skorzystałem z usług firmy która ma sieć telebimów w różnych miastach. fajne to było bo reklamowałem się nie tylko u siebie ale także miałem klientów z różnych części kraju Odpowiedz Link
echoman Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 27.06.14, 16:53 W miejscach w których znajdziesz swoich klientów. oferta skierowana np. do firm, wskazując np. na osoby siedzące długie godziny przed kompem. net: Wideoblog. Blog z ofertami promocyjnymi. Reklama kontekstowa. Copywriter. Pan od pomysłów, haseł reklamowych, wyróżniających nazw dla produktów: patrykcopywriter.blogspot.com/2014/05/patryk-copywriter.html Odpowiedz Link
rickymartini Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 19.03.15, 18:29 Oprócz wspomnianych, polecam flagi reklamowe, nadają charakteru o ile są dobrze zaprojektowane. Żałuję, że nie zamówiłem szybciej, bo u mnie zadziałały. Najpopularniejsze i chyba w rozsądnej cenie znajdziesz u producenta: print depot www.pdonline.pl/ Odpowiedz Link
zetka998 Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 20.08.14, 20:45 A konkretnie na co to się przekłada? Jest większe zainteresowanie sprzedażą? Więcej odwiedzających stoisko? Jakieś staty by się przydały, bo tak to nie ma podstawy do oceny skiteczności metody. Wygląda ciekawie, oko przyciąga, tylko czy zmusza do wizyty w sklepie? Odpowiedz Link
makarena00 Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 08.04.15, 17:51 Ulotki, a czy one nie trafiają od razu do kosza? Nie lepiej zainwestować w stronę www, każdy zainteresowany zobaczy, a nie zainteresowany pominie. Można też, bo to ostatnio modne, ale i zachęcające, zrobić film reklamowy prezentujący lokal firmy, usługi, produkty. I zamieścić na stronie internetowej (skip). Odpowiedz Link
yukha Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 10.04.15, 17:38 potrzebujesz dokładnych dancyh, niestety cięzko w przypadku flag reklamowcyh podać jakieś statystyki. Myślę, że klienci oczekują, że będziesz dobrze brandowany. Chcą miejsca ładnego, zmyślnego. Latem dobrze prezentują sięflagi reklamowe. Testuję temat na sobie każdego lata na mazurach. Od czasu jak mam flagi (beach) widze wzrost zainteresowania moim sklepem. Zdaża mi się, że wiatr flagę porwie, ale szybko dorobić można na stronie www.pdonline.pl/, a jak masz gotową grafikę to już wogóle. Odpowiedz Link
bozydarenko [...] 18.06.15, 13:33 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
vinshaman [...] 13.07.15, 11:52 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
kate_ka [...] 17.07.15, 08:53 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
bufford Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 10.08.15, 13:27 O ile rozdajesz jakieś próbki suplementów itp to bardzo fajnym pomysłem jest zrobienie sobie na zamówienie toreb foliowych z jakąś fajną kolorową grafiką i pakowanie ich w nie. Takie jak te www.emgraf.pl/torby-z-uchem.html są fajne tylko nie wiem czy można zamówić mniejsze, bo chyba jako dietetyk nie będziesz pakował jakiś olbrzymich paczek do środka Odpowiedz Link
azalmistrz [...] 11.08.15, 09:50 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
simmna Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 20.07.16, 13:36 Chyba w dzisiejszych czasach dość ważne jest aby zaistnieć w sieci. Gabinet dentystyczny powinien mieć swoją stronę internetową (proponuje zrobić ją dobrze czyli zlecić naprawdę dobrej firmie np: echomarketing.pl/). możliwość rejestracji przez internet też będzie dobrym pomysłem. Oczywiście reklama lokalna na telebimach i plakatach jak najbardziej tez powinna być ale nie mozna zapomniec o internecie. Odpowiedz Link
jarek56788 Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 03.08.16, 09:08 Faktycznie, reklama w sieci jest bardzo ważna. Ale warto też postawić na bardziej oryginalne rozwiązania takie jak np. gadżety reklamowe. Osobiście polecam www.puzzlereklamowe.pl Na pewno zapadną w pamięć i przy tym można się trochę rozerwać Odpowiedz Link
h.poirot.90 [...] 11.08.16, 11:31 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
karinka1114 [...] 14.08.16, 13:12 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
nowalina [...] 13.12.16, 19:44 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
damwid_skutecznereklamy Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 01.03.17, 11:49 Dzień dobry, na pewno przydatna będzie reklama klasyczna (ulotki, bannery), ale także internetowa. Coraz więcej osób chce schudnąć i najczęściej szukają informacji w internecie, jednak ulotki i bannery mają wielką moc - a nie zawsze człowiek chodzi z "nosem w telefonie", tak więc jest to na pewno kolejna opcja do rozważenia Pozdrawiamy, Damwid skutecznereklamy.pl Odpowiedz Link
hanna.olecka1 Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 21.06.17, 00:37 w pierwszej kolejności naming. Dobra nazwa bardzo ułatwi działania marketingowe. żeby wymyślić coś wow trochę trzeba się namęczyć, mozę tutaj znajdą sie inspiracje tworzenienazw.pl/sposoby-na-trafna-nazwe-dla-firmy/ Odpowiedz Link
bobq3465 [...] 01.03.18, 13:45 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
jan_kolos00 [...] 28.06.18, 15:32 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
dariusznowki Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 26.07.19, 13:54 Myślę że w twoim przypadku najlepiej skorzystać z reklamy typu ulotki lub powierzyć to zadanie agencji reklamowej. Osobiście znam dobrą firmę która dobrze wypromowała firmę mojego brata, nazywała się LEVEL 5. Podobno mają przystępną cenę i dobry zasięg. Zostawiam link jakbyś chciał skorzystać level5.pl/ Odpowiedz Link
szymon.hrapkowicz Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 26.08.19, 20:01 Jeśli macie wysyłkę jakichś suplementów to polecam taśmy pakowe z nadrukiem firmowym. Jest to znakomita reklama i zabezpieczenie przesyłek. Taśma samoprzylepna stanowi "plombę" i zabezpiecza przed niepowolanym otwarciem. My nasze taśmy pakowe z nadrukiem kupujemy tutaj: bbtapes.pl/product/tasmy-z-nadrukiem/ Odpowiedz Link
parkadam Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 04.12.19, 09:01 Jeśli to nowa działalność, warto zlecić stworzenie strony internetowej i zainwestowanie w Adsy, Social Media i SEO. W przypadku, gdy firma już działa i ma zasięg ogólnopolski np. sieć gabinetów, albo sklep z cateringiem dietetycznym należy postawić reklamę billboadową przy autostradzie: emantia.pl/strony/dlaczego-warto-reklamowac Odpowiedz Link
jarekseo Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 05.03.20, 14:58 Na pewno trzeba ograniczać wydatki na początku działalności. Jedną z najlepszych metod na darmową reklamę firmy jest ogłoszenie się na grupach facebookowych. Np tutaj www.facebook.com/groups/186935909242741/ Odpowiedz Link
r.mokrat Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 22.02.21, 10:48 Zacznij meseve.pl/wypromowanie-fanpage-na-facebooku/ u mnie jest bardzo dobry efekt. Odpowiedz Link
miroslaw_miro Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 16.09.21, 11:02 Najlepiej moim zdaniem jest się pokazać z najlepszej strony na jakiś targach. Ja w tamtym roku byłem na targach remadays i trochę osób do siebie ściągnąłem. W tym roku odbywają się remaextra w Nadarzynie, które właściwie wczoraj się zaczęły i trwają do jutra. Naprawdę fajnie można się tam zaprezentować. Odpowiedz Link
adka_zona Re: Jaka reklama dla nowej firmy?? 16.09.21, 23:12 Ma Pani profil firmowy na instagramie lub facebooku? Myślę, że najlepiej będzie zacząć od tej formy reklamy. Później proponuję stworzenie strony internetowej, która będzie szczegółowo objaśniała ofertę i być może przyda się jeszcze możliwość zakupu planów dietetyczny bezpośrednio ze strony. Ja z czystym sumieniem mogę polecić agencję z poznania, która specjalizuję się w wykonywaniu nieszablonowych stron internetowych: pixelsperfect.pl/strony-internetowe-poznan/ Odpowiedz Link