Dodaj do ulubionych

Stojaki reklamowe jaką firme polecacie?

29.11.11, 12:07
Mam do Państwa pytanie jakiego Polskiego producenta stojaków reklamowych polecacie? Jesteśmy na etapie wyboru stojaka dla naszego produktu. Znalazłem kilku producentów ale brak opinii na ich temat. Sprawdzałem też frazę stojaki reklamowe w google, jest kilku producentów ale mało, który oferuje stojaki projektowane pod konkretny produkt .
Obserwuj wątek
    • cochisaty Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 30.11.11, 13:32
      Jest taka fajna firma WIST, robią pod zamówienie stojaki reklamowe i regały sklepowe, nawet dla niewielkich ilości.
    • skoczek1979 Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 28.06.12, 23:27
      Ja polecam firmę FLUIDRUT, producenta wszelkich regałów i stojaków reklamowych. Mają ładną stronę z wieloma przykładowymi realiacjami dla wielu marek. Wpisz też stojaki reklamowe w googlach. Tam też na pewno Ci wyskocża w pierwszej 10.
    • ag-a-tka Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 07.09.12, 09:19
      Nasza firma zamawia różnego rodzaju stojaki, ekspozytory, potykacze i gabloty z firmy RedEye. Bardzo dobra jakość produktów. Generalnie projekty stworzone przez tę firmę przyciągają dla nas klientów. Tutaj adres strony www www.stojaki-ekspozytory.pl Polecam.
    • brendaa Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 24.03.13, 15:06
      Odpowiedź wprawdzie trochę spóźniona, ale być może innym pomoże. Nasza firma, wszystkie materiały reklamowe, wspierające sprzedaż: regały, ekspozytory itd. zamawia u Tektoory. Wszystko robią pod indywidualne zamówienie. Polecam, potrafią stworzyć naprawdę niezłe, oryginalne rzeczy.
    • madmaxik Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 16.04.13, 15:37
      na tej stronce można zamówić różnego rodzaju stojaki reklamowe stojaki.tplast.pl , z tego co wiem robią też specjalnie na wymiar
      • wiesik5 Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 15.06.13, 23:31
        Jeśli będziecie potrzebowali czegoś innego oprócz stojaków napiszcie smile
        www.picadelo.pl a zostaniecie dopieszczeni a Wasza firma zyska nowych klientów .pozdrawiam
    • m4rm0tk4 Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 25.11.13, 16:28
      rams_sta napisał:

> Mam do Państwa pytanie jakiego Polskiego producenta stojaków reklamowych poleca
      > cie? Jesteśmy na etapie wyboru stojaka dla naszego produktu. Znalazłem kilku pr
      > oducentów ale brak opinii na ich temat. Sprawdzałem też frazę stojaki reklamowe w google, jest kilku producentów ale mało, któ
      > ry oferuje stojaki projektowane pod konkretny produkt .
      Zainteresuj się firmą TPlast, bo u nich kupowałam kilka rzeczy i mają naprawdę świetną jakość do ceny.
    • danka_68 Potykacze 28.11.13, 22:48
      Ja potykacze kupowałam w tym sklepie: www.sklepreklamowy.pl/potykacze.html Po otrzymaniu pierwszego zamówienia wzięłam jeszcze roll-up'y. Jestem bardzo zadowolona, ceny niskie, jakość produktów świetna, a realizacja przebiegła sprawnie. Zastanawiam się jeszcze nad gadżetami reklamowymi, ale to pewnie za jakąś chwilę.
    • sejmurex Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 24.03.14, 11:21
      Osobiście poleciłbym ekspozytory z Promation. Na zamówienie wykonują różne realizacje. Dodatkowo mają na prawdę spory wybór standardowych stojaków reklamowych z których większość jest dostępna od ręki. Może się więc okazać że znajdziecie tam coś co będzie pasowało od razu.
      • bianka29 Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 23.04.14, 11:44
        ja swoje stojaki zamawiałam tutaj www.galmet.waw.pl fajnie, bo mają ekspozycyjne i reklamowe stojaki nie tylko z metalu ale też z drewna - bardziej mi drewniane pasowały do wystroju w sklepie.
        • ilonamar4 Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 27.07.15, 15:29
          Osobiście do mojego sklepu kupowałam tylko z jednej firmy ale maja ogromny wybór i wytrzymałe stojaki dlatego polecam www.jansen-display.pl/stojaki-na-katalogi-i-ulotki/stojak-na-broszury-torre.html
    • post11scriptum Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 29.04.14, 10:44
      Jest taka firma: cast.com.pl Robia realizacje na miare, do produkcji wypozyczaja produkt, ktory bedzie eksponowany na stojaku - dlatego potem stojak "pasuje, jak ulal". Jak komus zalezy na jakosci, to zdecydowanie polecam!
    • alginat Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 25.02.16, 10:52
      Osobiście polecam firmę Polcasting. Profesjonalna obsługa. Robią stojaki i displaye reklamowe na zamówienie. Z tego co wiem robili ekspozytory dla NIVEA oraz innych znanych firm. My jesteśmy bardzo zadowoleni. Tutaj ich strona www.polcasting.pl Najlepiej rozmawiać z Panią Hanią. Zna się na swojej pracy.
    • grzegorzskora Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 29.02.16, 10:23
      Art Standy robi stojaki reklamowe na specjalne zamówienie. Wyrożniają się spośród tłumu zwykłych czarnych tablic smile Można zamawiać od jednej sztuki.
      www.art-standy.com/

• kadetel Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 26.04.16, 08:25
      Ja bym gdzieś na Twoim miejscu stojaki reklamowe z plexi - trwałe szukał z sklepach internetowych, tam jest większy wybór i na pewno znajdziesz coś dla siebiesmile Do tego też jest taniej.
    • fran1982 Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 22.07.16, 16:03
      Polecam firmę plexan - z plexi zrobią dosłownie wszystko.
      www.plexan.pl
    • vafers Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 17.08.16, 08:56
      Nie ma to jak stojaki reklamowe - plexisystem często korzystam z tego typu reklamy i warto naprawdę mieć solidne te stojaki reklamowe.
    • damwid_skutecznereklamy Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 01.03.17, 13:36
      Dużo zależy od parametrów takich stojaków, ale serdecznie zapraszamy do kontaktu, może będziemy mogli pomóc.

Pozdrawiamy,
      Damwid
      skutecznereklamy.pl
    • majkawruum Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 22.05.17, 12:34
      Ja polecam tę firmę: waps-kart.pl/oferta/standy-reklamowe
      Robią różne rodzaje standów i można dopasować coś pod siebie.
      • fenisor Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 22.08.17, 12:00
        Witam ja ze swojej strony mogę polecić tą firmę: plasticservice.com.pl/ mają naprawdę duży wybór stojaków, ekspozytorów, displayów czy standów. Sam się u nich zaopatrywałem i możecie być pewni o wysoką jakość produktów.
    • wika009 Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 17.10.17, 10:52
      Korzystam z kartonowych ekspozytorów do rozstawiania wina. Zamawiałem ekspozytory w taki sposób, żeby kojarzyły się z krajem pochodzenia butelek. Współpracowałem z Oficyna 97 i się wywiązali terminowo z zadania. Miałem też kilka projektów do wglądu i na bieżąco mnie informowali o postępach. Bez ryzyka od samego początku.
    • goydodasti Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 23.10.17, 11:52
      A ja zapytam trochę inne pytanie. Jakie produkty polecacie, jakiego typu? Co przyciąga największe zainteresowanie ludzi? Stojaki reklamowe są fajne i też chce takie zakupić, uważam zę wtedy taka firma wygląda profesjonalnie.
    • obeznany1 Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 21.11.18, 12:50
      Ja do punktu usługowego standy reklamowe kupiłem u nich: http://inpos.pl/ , mają bardzo duży wybór i ceny również atrakcyjne. Teraz zamierzam jeszcze dokupić ekspozytory i stojaki , również u nich kupię, bo widziałem że mają.
    • marekmater Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 27.11.18, 19:53
      Dobrej jakości i w dobrej cenie znajdziesz tutaj www.retio.pl/ Mamy od nich stojak rozkładany. Na targach branżowych jest niezastąpiony. Ładnie się prezentuje, jest stabilny i też nie jest ciężki, więc nie ma problemu z przenoszeniem. My mieliśmy akurat na ulotki o formacie A4.
    • ewelina89889 Re: Stojaki reklamowe jaką firme polecacie? 05.12.18, 10:20
      Ja bym poczekała do lutego na remadays i tam bym wybrała spośród wielu wystawców. Można będzie zobaczyć jak one wyglądają i z jakiego materiału zostały zrobione, bo żeby kupić i miałby się psuć to nie ma po co wydawać kasę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka