elojka 12.07.04, 16:39 na jakie reklamy radiowe zwróciliście ostatnio uwagę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rok1978 Re: reklamy radiowe... 14.07.04, 11:18 właśnie usłyszałem w TRojce dosc dobra -ile masz lat? - Dwa! - a ile masz wzrostu? - 13,8 %. [Chwila przerwy] Obligacje bla bla bla bla Odpowiedz Link
karmilla Re: reklamy radiowe... 14.07.04, 13:10 zupa Winiary, zupełnie nowa ...................zupa owocowa Mam ochotę roztrzaskać radio jak to słyszę. i druga: - I co jeszcze powie mój synek? - Mamo, pada - Ojej, moje bidactwo moknie - Mamo, bateria pada, rozmawiamy już 3 godziny - Ładnie to tak stresować matkę? początkowo pomysł mi się podobał, ale już mam dość Odpowiedz Link
zorica Re: reklamy radiowe... 12.08.04, 21:10 Jak słyszę jakąkolwiek reklamę w radio to już dostaję nerwicy. Wkurzają mnie niesamowicie, szczególnie te hipermarkeciarskie. Odpowiedz Link
zresetowany_berbec Re: reklamy radiowe... 16.08.04, 11:00 nier wiem dlaczego ale mnie i moja siostre niesamowicie uszczęśliwia piosenka z radiowej reklamy"Lipton tea". Zawsze kiedy ją słyszymy w samochodzi dajemy na cały regulator i śpiewamy razem na cały głos. Z kolei najgorsze co może być to reklamy (głownie te radiowe) KDT- to pewnie tylko w wraszawskich radiach leci. Dla niewtajemniczonych: KDT to Kupieckie Domy Handlowe (coś w rodzaju bazaru w hali pod Pałacem Kultury) a reklamy brzmia tak: "Ej, lala! Gdzie się tak wylansowałaś? - W KDT, koleś" ż e n a d a....... Odpowiedz Link
adrian4u Re: reklamy radiowe... 07.09.04, 14:06 tia, przy KDT szlag mnie trafia... może sami sobie pisali? A jeszcze lepsza to Meble AGATA - o żesz w mordkę, jaka śliczna częstochowszczyzna.... Aha - i jeszcze jakaś wyższa szkoła im. Giejsztora w Pułtusku.... dobrze, że w samochodzie mam CB radio Odpowiedz Link
kati_p Re: reklamy radiowe... 28.09.04, 12:02 Synek: Tatooo, co to jest klucz francuski? tata(wkurzony): Przecież trzymasz go w ręku!!! Mama: Ehhh... Czy nie robią lżejszych kół? Synek: Dlaczego wszyscy jadą a my stoimy? tata(wkurzony): Bo auto jest chore!!!! Synek: Mamoooo... dlaczego auto jest chore? mama: Spytaj lepiej dlaczego wyszłam za Twojego ojca.. Żeby uniknąć takich pytań, kup jakiegoś tam Opla, bla bla.. Odpowiedz Link