Dodaj do ulubionych

Ciekawa i tania oferta reklamy

08.06.13, 19:08
Serwis ciekawostki24.pl oferuje ciekawą formę reklamy, a mianowicie artykułu sponsorowanego, umieszczanego między innymi tekstami na stronie głównej i nie tylko. Patrząc ka klikalność nowych tekstów jest to 100-200 odsłon w 24 godziny (niektóre "ciekawostki" osiągają duże większe liczby, zależy od treści). Postawmy na minimalne 100 kliknięć co daje przez miesiąc 3000 kliknięć za 100zł czyli bardzo dobra cena za klik: 3,3 grosza.

Tutaj można dokonać zakupu reklamy: ciekawostki24.pl/wstaw-sponsorowany-artykul/

Znacie podobne serwisy oferujące tego typu reklamę i w równie niskiej cenie? Głównie interesuje mnie tematyka naukowa.
Obserwuj wątek
    • wiesik5 Re: Ciekawa i tania oferta reklamy 15.06.13, 23:25
      ULOTKI - TANIO , SZYBKO - www,picadelo.pl
      • skytent Re: Ciekawa i tania oferta reklamy 10.03.14, 22:24
        Polecam [url=http://www.skytent.pl/pl/namioty-reklamowe]namioty reklamowe[/url] które stanowią bardzo dobre narzędzie dla firm które chcą zaznaczyć swoją obecność podczas różnego rodzaju imprez oraz eventów.
    • azalmistrz Re: Ciekawa i tania oferta reklamy 11.08.15, 09:52
      Tutaj jest świetne firma, która się tym zajmuje, sama korzystałam z ich usług i niemal natychmiast zyskałam wielu kllientów, których mam do dzisiaj. www.reklama-zakopane.pl w galerii są zdjęcia niektórych z wykonanych przez nich reklam. Pełen profesjonalizm, niskie ceny i szybka realizacja.
    • 1puchal Re: Ciekawa i tania oferta reklamy 16.01.16, 13:44
      witam,
      Jakiś czas temu zamawiałem kaseton z dibondu i jestem z niego bardzo zadowolony. Jest tak jak mówili szybko , tanio i z jakością wykonania. POLECAM firmę powerstudio.com.pl/ .
    • fran1982 Re: Ciekawa i tania oferta reklamy 22.07.16, 16:00
      www.plexan.pl śmiało można polecić tą firmę. Fachowe doradztwo przy konkurencyjnych cenach.
      Firma plexan to agencja z prawdizwego zdarzenia.
    • sandflower5 Re: Ciekawa i tania oferta reklamy 08.08.16, 14:32
      Również polecam długopisy reklamowe, bardzo dobra forma reklamy.

_ _
      www.studiosiedem.com.pl/index.php/gadzety-reklamowe/artykuly-pismienne/d%C5%82ugopisy-plastikowe
    • piotrgorzko1 Re: Ciekawa i tania oferta reklamy 17.08.16, 10:24
      jedna z lepszych i tanszych form reklamy są kalendarze trójdzielne. Reklama wisi w biurze przez cały rok w bardzo widocznym miejscu. Dodatkowo indywidualny projekt za darmo. Polecam Tanie kalendarze z Warszawy kalendarzena2017rok.pl/
    • switqs Re: Ciekawa i tania oferta reklamy 18.08.16, 09:50
      Jeżeli ma się firmę z siedzibą czy lokalem to niezbędne są szyldy. Wrocław ma dobrą agencję reklamową, która nazywa się Vizer i zajmuje się takimi przestrzennymi reklamami. Na pewno robią szyldy jak i kasetony, a bez nich lokal nie jest dobrze widoczny.
    • agnieszka_olsztyn Re: Ciekawa i tania oferta reklamy 19.08.16, 14:43
      Na start, można we własnym zakresie posiedzieć nad reklamą internetową. Najłatwiej zacząć od mediów społecznościowych, przy czym warto zadbać o content marketing. Darmowe narzędzie do opracowania jego strategii: www.irkl.org/szkolenia/narzedzie-content-marketing/ Pozdrawiam!
    • h.poirot.90 Re: Ciekawa i tania oferta reklamy 21.09.16, 11:08
      Ja polecam agencję reklamową AID. Robi świetne, szybkie projekty graficzne, które mają na celu reklamę firmy i ogólnie dopracowuje wszystkie niezbędne elementy, alby strona internetowa była atrakcyjna: aid.lublin.pl
    • mapago Re: Ciekawa i tania oferta reklamy 01.03.18, 12:10
      perfektplan.pl
    • bobq3465 Re: Ciekawa i tania oferta reklamy 01.03.18, 13:41
      Ciekawa reklama? Nie tylko ciekawa ale też bardzo użyteczna to torby ekologiczne z nadrukiem, zwłaszcza teraz kiedy za foliówki trzeba płacić 25 groszy, każdy woli zapłacić raz i mieć ją zawsze ze sobą, a takie torby bawełniane to zmieścić można nawet w kieszeni. W razie zainteresowania podaję producenta: www.sklep.ekologiczna-torba.pl
    • skyfall001 Re: Ciekawa i tania oferta reklamy 17.05.19, 12:08
      No cóż, kliknięcia już dawno przeszły do lamusa i stały się nieopłacalne.
    • dariusznowki Re: Ciekawa i tania oferta reklamy 26.07.19, 14:11
      Sprawdź firmę LEVEL 5 w Lublinie, szybka i bardzo profesjonalna realizacja zamówień. Bardzo dobry kontakt, oraz dalsza współpraca serdecznie zapraszam do zapoznania się z ofertą na stronie: level5.pl/
    • w.swaiczak Re: Ciekawa i tania oferta reklamy 10.05.21, 14:27
      Wystarczy okleić auta firmowe camerata.ilawa.pl/jakie-naklejki-mozna-umiescic-na-samochodzie/ bardzo skuteczny sposób.
    • r.wolderko Re: Ciekawa i tania oferta reklamy 15.10.21, 10:58
      Skorzystałem z oferty www.gckduszniki.pl/komu-powierzyc-prowadzenie-strony-w-social-media/ współpraca układa się znakomicie.
    • medime Re: Ciekawa i tania oferta reklamy 01.02.22, 13:57
      Znakomitym sposobem na reklamę jest www.tpitalia.pl/reklama-zewnetrzna-lodzi/od kat korzystam.
    • medime Re: Ciekawa i tania oferta reklamy 04.02.22, 10:35
      Zdecydowałem się zainwestować institutkariteparis.pl/jak-zrobic-skuteczna-reklame/ dobry ruch.
    • lobi Re: Ciekawa i tania oferta reklamy 06.07.22, 12:38
      Polecam www.projekt.net.pl/sposob-na-skuteczna-reklame-w-duzych-miastach/ jest tanio a skutecznie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka